chill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Mind Blast δεν έχεις ως holy.....ούτε και mind spike....παρέλειψα να το αναφέρω γιατί ως cata spell δεν μου χε γίνει συνήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Α νόμιζα μίλαγες για shadow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τα raids από το raid finder σε τι δυσκολία είναι σε σχέση με τα "κανονικά"; Γιατί μπήκα και στα δυο διαθέσιμα και ήταν walk in the park. Σε φάση δηλαδή που το ένα από τα δυο tank μας δεν είχε ούτε enchants, ούτε gems και gear ότι να ναι..... Τα άλλα raids, firelands π.χ. γιατί δεν είναι διαθέσιμα προς επιλογή από το raid finder; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τα raids από το raid finder σε τι δυσκολία είναι σε σχέση με τα "κανονικά"; Απο όσο θυμάμαι η κύρια διαφορά είναι οτι τα tactics είναι "lite" versions, π.χ. Ultraxion στο Raid Finder κάνει το Fading Light μόνο στο main aggro target ενώ στα κανονικά modes το πετάει και σε 2ο τυχαίο κ.τ.λ. -- also, στο Raid Finder δεν ισχύει το Power of the Aspects (de)buff (αλήθεια, πόσο έχει φτάσει πια αυτό; 25%; ) In any case, γενικά σαν raid δεν είναι και τρελά δύσκολο (τουλάχιστον στο normal, δεν έφτασα πέρα απο 1-2 boss heroic οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω ) Τέλος, αν και LFR δεν έχει στα προηγούμενα raids (ίσως λόγω δομής των instance; Δεν γνωρίζω σίγουρα) μπορείς να δοκιμάσεις το OpenRaid.eu -- φτιάχνεις account, κάνεις και link το RealID (συνιστάται η χρήση authenticator για σιγουριά) και μπορείς πλέον να βλέπεις/κάνεις apply σε raid events απο άλλα server. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Τα raids από το raid finder σε τι δυσκολία είναι σε σχέση με τα "κανονικά"; Το LFR ειναι τοσο ευκολο που αν 15 ατομα πανε AFK( που τις περισοτερες φορες αυτο κανουν) τα υπολοιπα 10 αν νιωθουν λιγο το τελειωνουν ευκολα. αλήθεια, πόσο έχει φτάσει πια αυτό; 25%; 35%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Πουλάω το WoW account μου λόγω έλλειψης χρόνου. Έχει 3 alliance chars, Hunter, Warrior, Priest. Warrior και hunter είναι ντυμένοι από Dragon Soul, έχουν max professions, flying mounts και όλα όσα περιμένετε από end game χαρακτήρες. O hunter έχει και maxed cooking, fishing, archaeology. Ο Warrior ντυμένος με transmoged T6 και με την ασπίδα του Illidan. (Tank). Η Priest είναι ντυμένη με Dragon Soul LFR. Στο ίδιο Battlenet account υπάρχει και Diablo 3 με lvl60 Demon Hunter καθώς και Starcraft 2. Έχω όλα τα secret questions/answers που μπορεί να χρειαστείτε, το account είναι αγορασμένο και λεβελιασμένο από εμένα. Τιμή: 150 Euro ΜΗ συζητήσημη. Πληρωμή μέσω Paypal, επικοινωνία μέσω PM. Αν έχετε απορίες σχετικά με το account, PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρα σε ολους! λοιπον εχω να παιξω 1.5 - 2 χρονια (απο Lich KIng) και μου γυρισε το μυαλο να ξαναρχισω... ξεκινησα να παιζω τωρα τις 10 μερες δοκιμη στο cata αλλα ο σερβερ που ειχα τον παλιο χαρακτηρα φαινεται να εχει αδειασει ( thunderhorn). Για πειτε κανενα σερβερ με λαο για να διαλεξω...δεν με νοιαζει pvp - pve κτλ... αρκει να μην ειναι ψοφιος! Γενικα το game κραταει ακομα τον κοσμο που ειχε? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Διαλέγεις και παίρνεις http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Παίζω εδώ και λίγες μέρες....ΚΑΙ σήμερα ξεκίνησαν τα κλασσικά προβλήματα, δεν μπορείς να κάνεις log in Blizz και probs έρωτας αιώνιος. Και μιας και δεν μπορούσα να μπω στο game μπήκα λίγο beta....πόσο epic είναι το ξεκίνημα alliance, μα πόσο!!!! Είδα ότι το scroll of resurrection σε παλιά accounts κάνει upgrade μέχρι και το cata και σου δίνει και έναν 80άρη. Έχω ένα ακόμα wow account στο bnet μου που ναι μέχρι το TBC (battlechest)....και το ψήνω να μου κάνω scroll. Τσάμπα αναβάθμιση στο 2o account, ένα mount δώρο στο πρώτο και ένας 80άρης char στο 2ο account μου (ήθελα να έκανα faction change τον 70άρη mage μου οπότε μου κάθετε μια χαρά). Τζιτζί, αρκεί να στείλω το scroll γιατί η σελίδα έχει προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια μήπως παιζει κανενα sroll of res? και αν το παρω μπορω να φτιαξω εναν 80αρη σε οποιο σερβερ θελω ή και να μεταφερω τον παλιο μου οπου θελω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια μήπως παιζει κανενα sroll of res? και αν το παρω μπορω να φτιαξω εναν 80αρη σε οποιο σερβερ θελω ή και να μεταφερω τον παλιο μου οπου θελω?? ναι πες μου το email σου και θα σου στειλω...νομιζω τον 80αρι μπορεις να τον κανεις μονο στον server που ειναι αυτος που θα σου στειλει το Scroll of Res... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος μου είχε στείλει sor τον Απρίλιο? Παρακαλειται όπως παραλάβει το mount του Κονομησα και άλλον έναν 80αρη έτσι... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος μου είχε στείλει sor τον Απρίλιο? Παρακαλειται όπως παραλάβει το mount του QQ ρε Chill, 6 μήνες δεν έκλεισα clean ακόμα, θα με αναγκάσεις να το ξαναπιάσω; In all seriousness, πιάνει ακόμα το offer του SoR; Νόμιζα οτι ήταν περιορισμένης διάρκειας... Gratz για το ding όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος θέλει scroll of res, ας μου στείλει ένα pm. Θέλω κι εγώ το mount Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Xaxaxa!!!!sorry, που να το φανταστώ ότι δεν παίζει ο άνθρωπος που μου έστειλε το sor,δεν το πα για κακό προφανώς Μη νομίζεις και γω μλκας έμεινα όταν είδα ότι 5 μήνες μετά μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ατού του sor. Απλά τσεκαρε το bnet account σου να δεις αν μπορείς να κανείς claim....αν δεν μπορείς ακόμα ενδέχεται να φταίει ότι πρώτα ανανέωσα και μετα έκανα claim τα δικα μου rewards. Αν είναι έτσι θα μπορέσεις να το πάρεις στις 30/9 που είναι το επόμενο billing του account μου. 2 νέοι 80αριδες λοιπόν, ένας warrior και ένας gay(!!!). Ανάθεμα και αν έχω ιδέα απο τα συγκεκριμένα class...εδω και με τον lock μου που τον specαρα affliction έχω προβλήματα στο να κατανοήσω το spell rotation. Μετά από 5 hc και με shitty gear βάζω κάτω τα υπόλοιπα dps με βάρβατο gear αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν κάνω καλά μιας και είμαι σχεδόν full mana πάντα εκτός και αν κάνω aoe. Όπως και να χει μου αρέσει τρελά το gameplay του affliction. Το απόγευμα θα δοκιμάσω και demo. Με τον main όπου να ναι κλεινω....200 μέρες played οπότε οποία αλλαγή και να μου παρουσιάσει η blizzard είναι θέμα 5λεπτου να γίνω master. Έκανα και ένα 10αρι raid χτες σε DW δεν ξέρω αν ήταν normal ή hc....(403 ilvl αν θυμάμαι τα drops), ez mode σε pug group. Γενικά μη έχοντας ασχοληθεί καθόλου με το cata έχω τόσα πολλά να κάνω ingame. Κυριολεκτικά έχω λιώσει τις τελευταίες ημέρες. Φτιάξαμε και μια guild με κάτι Πορτογάλους και έχει φάση το όλο θέμα....μέχρι και με raiding λέω να ασχοληθώ χαλαρά. 30αριδες είμαστε οι περισσότεροι οπότε ok δεν παίζουν φάσεις wow is my life. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις