Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα θα το γραψω....ειμουν χθες σε ενα φιλο και επεζε . Μπηκε σε νεο guild και σε 10 λεπτα ηταν exalted.......!!!! BUG ?

Αν εχεις fishing 175 και πανω πας στο IF δεξια απο το ΑΗ ειναι ενα dwarf με ενα repeatable quest .... δεν κανεις τιποτα πατας απλα Complete Quest σου δινει μια σελιδα και 200 reputation !!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα θα το γραψω....ειμουν χθες σε ενα φιλο και επεζε . Μπηκε σε νεο guild και σε 10 λεπτα ηταν exalted.......!!!! BUG ?

Μήπως honored;

Κι εγώ άλλαξα πρόσφατα επειδή οι δικοί μου μεταφέρθηκαν σε άλλο server, και ήμουν honored από τη πρώτη μέρα.

Υπέθεσα πως το έκαναν επειδή ημουν ήδη exalted σε άλλες δύο guild στο παρελθόν και δε θέλουν να με ταλαιπωρούν πολύ. ;p

Δεν μου λέτε επειδή είμαι outdated κανένα χρόνο+ στα του παιχνιδιού, έχω μερικές απορίες

- Enchant στην belt τέλος;

- Καλύτερο gem για healbot holy priest, +intellect ή παίζω και με +spirit;

- Γιατί δεν μπορώ να δω το offhand μου in game; Παίζει bug ή επειδή για main hand έχω wand;

- Enchant στη Belt ενοεις το επιπλεον gem? Οχι, υπαρχει ακομα.

- Μεχρι πριν το patch ηταν τα εξης :

Για κοκκινο socket pure int

Για μπλε socket int/spirit

Για κιτρινο socket int/mastery

Τωρα, και επειδη μας εριξαν το μανα(το πηγαν σε ολους 100k αν δε το προσεξες :-D ) ακουσα οτι αλλαζουν τα gem τους σε spirit.

Δεν εχω πολυασχοληθει ομως, σε 20 μερες βγαινει το expansion και δεν υπαρχει λογος να αλλαξω το gemming/reforging μου, δεδομενου οτι και ετσι το ds ειναι ευκολο. Και εσυ, αν σκοπευεις να συνεχισεις και μετα το patch κρατα τα λεφτα σου για τα gems τοτε.

- Χμ πρωτη φορα το ακουω αυτο ρε συ. Μηπως απλα δε το εχεις φορεσει? Πατα alt στο slot του ΟΗ μπας και στο βγαλει.

Εμενα (με mace βεβαια) μια χαρα μου το βγαζει.

http://eu.battle.net...r/Ánya/advanced

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks για τo reply

Λοιπόν το buckle που ηξερα για ζωνη,γράφει οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για items με μεγαλύτερο ilvl 375.

Το offhand το βλέπω στην σελίδα των chars, το βλέπω στο δοκιμαστηριο :lol: ingame, δεν το βλέπω στον char μου ωστόσο

Σωστός για το geming, τζάμπα λεφτά.

Το gear μου είναι outdated....τώρα αλλάζω σιγά σιγά κάθε slot. Τα τρια νεα instances ήταν walk in the park. Μπήκα χωρίς talents, χωρίς glyphs χωρίς gear, χωρίς addons, έχοντας μικρή ιδέα για gameplay (δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με cata έτσι κι αλλιώς) μηδενικό challenge.....:/ Nαι ok είναι απλά hc αλλά ήμαρτον.

Είμαι χωρίς guild, παίρνω invite κάθε 5 λεπτά.....αηδία. H παρέα μου δυστηχώς έχει αποχωρήσει, δεν παίζει να τους ακολουθήσω γιατί δεν θέλω να πληρώσω 60€ για μεταφορά chars.

Αγαπώ την αλλαγή στην εμφάνιση του gear. Ψάχνω απεγνωσμένα κανένα staff να το κάνω benediction.

To mount στην collectors του MOP μοιάζει με dranei. Είδα ένα dranei πάνω σε αυτό το mount και έλιωσα στα γέλια.

Έλιωσα στην αρχαιολογία. Το πήγα από 1-525 σε δυο ημέρες. Μου έκατσαν δε 16 rares, πολύ το γουστάρω και απορώ γιατί δεν είχα ασχοληθεί.

Θέλω πίσω τα talents μου και τα ξόρκια μου :)

Επεξ/σία από chill

Είμαι χωρίς guild, παίρνω invite κάθε 5 λεπτά.....αηδία.

Υπαρχει επιλογη στα options να κανεις auto decline τα guild invites :P

interface - block guild invites

Αγαπώ την αλλαγή στην εμφάνιση του gear. Ψάχνω απεγνωσμένα κανένα staff να το κάνο benediction.

Τι εμφανιση εχεις?

Εγω σε staff παντως εχω αυτο - http://www.wowhead.com/item=35514/frostscythe-of-lord-ahune#screenshots

Θέλω πίσω τα talents μου και τα ξόρκια μου

Εχε υποψιν σου οτι παρολο που τα talents εχουν αλλαξει εντελως, λιγα ειναι τα spells που εχουν βγαλει απτο παιχνιδι.

ps - Εσυ δεν ησουν που το ειχες κοψει? Πως και ξανακυλησες? :-D

Από τα 16 μέχρι τα 20 του professor title ετοιμάσου να πάθεις λουμπάγκο από το σκάψιμο πάντως. ;p

Πόσοι είμαστε active εδώ μέσα; Να κανονίσουμε insomniac raid κάνα απόγευμα;

Υπαρχει επιλογη στα options να κανεις auto decline τα guild invites :P

interface - block guild invites

Still η συμπεριφορά του σε κάνω ginvite γιατί δεν έχεις guild είναι ΓΤΠ. Πραγματικά απόρησα.

Ψάχνω guild γιατί τα παιδιά που παίζαμε από vanilla μαζί έχουν μεταφερθεί outland αλλά δεν θα τους ακολουθήσω λόγω χρημάτων. Εξάλλου κάποιοι γνωστοί εξακολουθούν να υπάρχουν στο realm μου και κακά τα ψέμματα, δεν παίζει να ασχοληθώ ιδιαίτερα.....τουλάχιστον έτσι λέω. Από την άλλη η ενασχόληση με το wow σε κρατάει σπίτι και δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα. Ενδέχεται λοιπόν το επόμενο εξάμηνο πέρα από το MSc και την διπλωματική να την βγάλω και με το wow γιατί δουλειά ΔΕΝ έχω και δεν ευελπιστώ να βρω κάτι να με αμοίβει όσα αξίζω (όχι δεν θέλω 10k το μήνα, χρήματα για αξιοπρεπή διαβίωση θέλω και να εργαστώ στον γαμωκλάδο μου, ναι το ξέρω στην Ελλάδα του 2k12 ζητάω πολλά....)

Τι εμφανιση εχεις?

Εγω σε staff παντως εχω αυτο - http://www.wowhead.c...une#screenshots

Vanilla εμφάνιση http://eu.battle.net...nedictia/simple ......και απλά θέλω staff για να το κάνω transform στο αγαπημένο μου ever weapon :)

Ποιό άλλο;

http://www.wowhead.com/item=18608

Εχε υποψιν σου οτι παρολο που τα talents εχουν αλλαξει εντελως, λιγα ειναι τα spells που εχουν βγαλει απτο παιχνιδι.

Κοίτα μου φαίνεται τράτζικ το να μην έχω mind blast και devouring plague ως attacking spell. Μπορεί να έχω dual spec αλλά honestly grindάρω και levelάρω ως holy. Είμαι holy to the bone, έτσι την βρίσκω τι να κάνω :P; Φυσικά MOP θα χρησιμοποιήσω shadow αναγκαστικά.

Holy nova δεν έχω (και δεν θα βάλω major glyph σε αυτήν obviously) και ναι την αγαπάω από εποχές που έβαζα 31 talent points για να την έχω :lol:

Mana Burn δεν έχω........πρέπει να βρω άλλο τρόπο για pvp vs casters και gay

Purify με cooldown

ps - Εσυ δεν ησουν που το ειχες κοψει? Πως και ξανακυλησες? :-D

Δεν το θεωρώ κύλισμα........κύλισμα για μένα σημαίνει 24/7 πάνω από μια οθόνη όπως και έκανα vanilla. Από το πρώτο xpac και μέχρι σήμερα - με λίγο σοβαρό raiding στο wrath - είτε δεν παίζω είτε όταν μπαίνω είμαι σε super casual φάση. Μη κοιτάς τώρα τις τελευταίες ημέρες που επέστρεψα μετά από 1+ χρόνο αποχής....χώρια του ότι αυτή την περίοδο δεν έχω κατι καλύτερο να κάνω γιατί δεν παίζει ΣΑΛΙΟ κυριολεκτικά (μαζεύω cent cent φράγκα να πάρω έναν αποκωδικοποιητή να βλέπω CL και την CE του ΜΟP lol, από Οκτώμβρη βλέπουμε :) )

Από τα 16 μέχρι τα 20 του professor title ετοιμάσου να πάθεις λουμπάγκο από το σκάψιμο πάντως. ;p

Πόσοι είμαστε active εδώ μέσα; Να κανονίσουμε insomniac raid κάνα απόγευμα;

Man ξεχνάς κάτι....ότι έρχεται xpac....θα μπουν νέα items....θα lvlάρουμε το archaelogy.....θα πάρουμε τον τίτλο. Αν και klain, το Justicar δεν το αλλάζω με τίποτα γιατί είχα κάνει αγώνα για exalted με τα pvp factions. Και δεν με ενδιαφέρει αν τώρα είναι ζήτημα ενός ΣΚ για τους "νέους" η απόκτηση του τίτλου. Για μένα έχει αξία.

Πως θα κάνουμε raid εμείς και εμείς :o? Ναι ξέρω πως παίζουν x-realms raids αλλά πες μου ότι μπορείς να κάνεις invite όποιον θες από ποιον server γουστάρεις και να raidάρεις γιατί θα με....ερεθίσεις :D

Και εννοείται μέσα, ξέρω όλα τα tacts για MC, BWL, AQ και vanilla Naxx :lol:

Για....cata....δεν ξέρω που παν τα 4, ούτε που βρίσκονται τα instances!!!!!

Saving your ass since 2005

WoWScrnShot_090512_043951.jpg

Κάποιες φορές τρομάζω....αν σκεφτεί κανείς ότι η πλειονότητα των συγκεκριμένων ημερών έγινε επί vanilla

WoWScrnShot_090512_044048.jpg

Nα μην πιάσουμε δε τους alts......

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ EXTRA GEM ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ

Still η συμπεριφορά του σε κάνω ginvite γιατί δεν έχεις guild είναι ΓΤΠ. Πραγματικά απόρησα.

Ναι, δεν εχεις αδικο. Παλι καλα ειμαι στη guild μου καιρο και δεν εχω συναντησει τετοια φαινομενα.

Κοίτα μου φαίνεται τράτζικ το να μην έχω mind blast και devouring plague ως attacking spell. Μπορεί να έχω dual spec αλλά honestly grindάρω και levelάρω ως holy. Είμαι holy to the bone, έτσι την βρίσκω τι να κάνω :P; Φυσικά MOP θα χρησιμοποιήσω shadow αναγκαστικά.

Holy nova δεν έχω (και δεν θα βάλω major glyph σε αυτήν obviously) και ναι την αγαπάω από εποχές που έβαζα 31 talent points για να την έχω :lol:

Mana Burn δεν έχω........πρέπει να βρω άλλο τρόπο για pvp vs casters και gay

Purify με cooldown

Εγω παντα λεβελαρα ως disc με holy fire/smites. Ειναι καλη φαση, αν βαριεσαι το shadow δοκιμασε το.

Τωρα για το pvp που λες...Δεν εχω ιδεα, ποτε δεν ημουν fan. Πιο πολυ θα σε δυσκολεψει critter απο μενα :-D

Πως θα κάνουμε raid εμείς και εμείς :o? Ναι ξέρω πως παίζουν x-realms raids αλλά πες μου ότι μπορείς να κάνεις invite όποιον θες από ποιον server γουστάρεις και να raidάρεις γιατί θα με....ερεθίσεις :D

Αν τον εχεις φιλο στο real ID μπορεις, ναι. Βεβαια εσυ εισαι noob alliance αποτι βλεπω και ακυρωνεσαι ετσι και αλλιως :-D

Ψηνομαι παντως και γω να το κανουμε, χαβαλε θα εχει.

http://www.wowhead.c...eel-belt-buckle

Ρε παιδες σκαλωσα τωρα, αυτο δε χρησιμοποιουμε? Τι "Cannot be used on items level 375 or higher." λεει? Τι εχασα?

Ρε παιδες σκαλωσα τωρα, αυτο δε χρησιμοποιουμε? Τι "Cannot be used on items level 375 or higher." λεει? Τι εχασα?

Αν και το παράτησα το "άθλημα" εδώ και λίγο καιρό, βλέπω απο τα comments στο WoWHead οτι απλά άλλαξε το tooltip εν'όψει Mists of Pandaria -- το buckle απο οτι λένε μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά σε 375+ items.

• Like 1

Κοίτα μου φαίνεται τράτζικ το να μην έχω mind blast και devouring plague ως attacking spell.

Blast έχεις, DP μόνο δεν έχεις αν δεν έχεις orbs που στακάρουν με blast, αλλά είναι μικρό το κακό.

Κατ'αρχήν τα orbs δεν έχουν time expire πλέον, οπότε ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι να μην έχεις σε open rotation το DP πριν το Blast, καθώς επίσης δε μπορείς να σπαμάρεις DP σε multidot φάση, ενώ το μεγαλύτερο μειονέκτημα για εμένα σε fight που χρειάζεται να κινείσαι συνεχώς, όπου άξιζε να το σπαμάρεις επειδή είχε δυνατό πρώτο tick.

To ίδιο και με το SWD, που σε περιορίζει να το χρησιμοποιείς μόνο όταν το target είναι <20% hp.

Aυτό glyph-άρεται βέβαια, αλλά δεν αξίζει imho καθώς σε αυτή τη περίπτωση δε σου δίνει orbs, και το rotation είναι αρκετά γεμάτο με την προσθήκη των instant spike, δεν είναι όπως πριν που flay-flay-flay.

Στο PVP έχουν γίνει πολύ όμορφα τα πράγματα, το mass dispel είναι το χέρι του θεού, το psychic horror έχει πλέον 45sec cd (αλλά απαιτεί orb), το MC έχει διάρκειά 30 sec παρακαλώ! (αλλά έχει και αυτό cd), ενώ το πιο διασκεδαστικό είναι τούτο.

Επιτέλους έχεις μία σοβαρή άμυνα απέναντι στα melee, ειδικά στα warrior και στα rogue που άμα σε έπιαναν χωρίς cd σε βίαζαν.

Για το offheal ξαναείπα ε; ;p

Man ξεχνάς κάτι....ότι έρχεται xpac....θα μπουν νέα items....θα lvlάρουμε το archaelogy.....θα πάρουμε τον τίτλο.

Το έχω πάρει το title, μόνο και μόνο επειδή μου είχαν κάτσει μια εποχή μπόλικες βραδυνές βάρδιες και έκοβα φλέβες. Αν με ρωτούσες αν θα το ξαναέκανα, θα έλεγα σίγουρα όχι! ;p

Χθες τελείωσα και το endless rep με warsong, είμαι πλέον "κατακτητής".

Πάντως ψάχτε και τα alt σας να βγάλουμε κάνα raid!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...