gio@ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 World of Warcraft: Mists of Pandaria beta key giveaway αν θελει κανενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 μας ξεσκισανε τους μαγους στο νεο πατς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Πολλές αλλαγές...σε δουλειά να βρισκόμαστε. Όχι όμως ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό. Θέλει λίγο χρόνο μέχρι να βγάλουμε άκρη. Χθες από LFR πρώτο boss στο Deathwing 5 wipes. Έπεσε το κράξιμο της αρκούδας σε tanks και healers :PPP Μια ερώτηση-διευκρίνηση έχω μόνο. Pet trainer δεν μπορούμε ακόμα να κάνουμε κάτι...σωστά; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2012 από Paralizer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μια ερώτηση-διευκρίνηση έχω μόνο. Pet trainer δεν μπορούμε ακόμα να κάνουμε κάτι...σωστά; Όχι, θα είναι διαθέσιμο όταν κυκλοφορήσει η επέκταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ποιος μπορεί να με στείλει ένα scroll; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ποιος μπορεί να με στείλει ένα scroll; Έχεις Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Με μια πρώτη εντύπωση πάντως μου αρέσουν οι αλλαγές. Τα περισσότερα talent skills έχουν γίνει passive, τα υπόλοιπα τα ξεχωρίσανε σε 6 κατηγορίες (dps - pvp - survival κλπ.), μπορείς απλά να κουβαλάς μαζί dust και να τα αλλάζεις on the fly ανάλογα με τις ανάγκες του fight ή το ρόλο που έχεις στο raid/rbg. Στους παπάδες συγκεκριμένα έβαλαν περισσότερα cc για να παίζουν (επιτέλους) και έριξαν και κάποια cd, υπερ boost-άρανε το offheal (με τρία flash heal είμαι full life σε shadow spec, πριν ήθελα ..10), το mass dispel επιτέλους κάνει αυτό που λέει αν και έχει πλέον cd, ενώ το rotation αν και διαφορετικό δε δείχνει αδιάφορο, δε ξέρω αν έγινε πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Πριν κυνηγούσες τα proc buffs και έπρεπε να έχεις ανάλογα refreshed τα dots και να χρησιμοποιείς σωστά τα cd, τώρα το έχουν κάνει να μοιάζει περισσότερο με του lock νομίζω, σε αναγκάζει να ανοίγεις με συγκεκριμένη σειρά τα skills (παλιά για κάθε sp υπήρχε και ένα διαφορετικό open rotation ;p) και σου δίνει chance σε κάποια που δυνατά που γίνονται instant κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Με μια πρώτη εντύπωση πάντως μου αρέσουν οι αλλαγές. Τα περισσότερα talent skills έχουν γίνει passive, τα υπόλοιπα τα ξεχωρίσανε σε 6 κατηγορίες (dps - pvp - survival κλπ.), μπορείς απλά να κουβαλάς μαζί dust και να τα αλλάζεις on the fly ανάλογα με τις ανάγκες του fight ή το ρόλο που έχεις στο raid/rbg. Στους παπάδες συγκεκριμένα έβαλαν περισσότερα cc για να παίζουν (επιτέλους) και έριξαν και κάποια cd, υπερ boost-άρανε το offheal (με τρία flash heal είμαι full life σε shadow spec, πριν ήθελα ..10), το mass dispel επιτέλους κάνει αυτό που λέει αν και έχει πλέον cd, ενώ το rotation αν και διαφορετικό δε δείχνει αδιάφορο, δε ξέρω αν έγινε πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Πριν κυνηγούσες τα proc buffs και έπρεπε να έχεις ανάλογα refreshed τα dots και να χρησιμοποιείς σωστά τα cd, τώρα το έχουν κάνει να μοιάζει περισσότερο με του lock νομίζω, σε αναγκάζει να ανοίγεις με συγκεκριμένη σειρά τα skills (παλιά για κάθε sp υπήρχε και ένα διαφορετικό open rotation ;p) και σου δίνει chance σε κάποια που δυνατά που γίνονται instant κλπ. δωσανε cd στο Mass dispel Και εναντιον fire mage εμου πχ με 2 flash heal και 1 Penance να Κανει overheal το combustion Locked ειτε με counterspell ειτε με db...ενταξει απλα περιμενουμε το επομενο nerf στουs spriests γιατι ειδη ειναι ανυποφοροι!!!ουτε healing spec να χανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Αν γυρίσεις frost εξακολουθείς να είσαι το πιο boosted class στο pvp imho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 έπιασε το σκρολ της ανάστασης επιτέλους. Γύρισα στο account, και δεν βρήκα τίποτα. Λεφτα, gear, τίποτα. με είχανε χακάρει τον Μάρτιο, είχα κάνει recovery αλλά δεν πήρα κάτι. (την είχα ψηλιαστεί όταν μου ήρθε mail me confirmation of character migration...) Τώρα σκέφτομαι αφου ξεκινάω από το 0, να ξεκινήσω US Μιας και είμαι ήδη Καναδά και θα με βολεύει με το timezone. reffer a friend any1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Με μια πρώτη εντύπωση πάντως μου αρέσουν οι αλλαγές. Τα περισσότερα talent skills έχουν γίνει passive, τα υπόλοιπα τα ξεχωρίσανε σε 6 κατηγορίες (dps - pvp - survival κλπ.), μπορείς απλά να κουβαλάς μαζί dust και να τα αλλάζεις on the fly ανάλογα με τις ανάγκες του fight ή το ρόλο που έχεις στο raid/rbg. Στους παπάδες συγκεκριμένα έβαλαν περισσότερα cc για να παίζουν (επιτέλους) και έριξαν και κάποια cd, υπερ boost-άρανε το offheal (με τρία flash heal είμαι full life σε shadow spec, πριν ήθελα ..10), το mass dispel επιτέλους κάνει αυτό που λέει αν και έχει πλέον cd, ενώ το rotation αν και διαφορετικό δε δείχνει αδιάφορο, δε ξέρω αν έγινε πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Πριν κυνηγούσες τα proc buffs και έπρεπε να έχεις ανάλογα refreshed τα dots και να χρησιμοποιείς σωστά τα cd, τώρα το έχουν κάνει να μοιάζει περισσότερο με του lock νομίζω, σε αναγκάζει να ανοίγεις με συγκεκριμένη σειρά τα skills (παλιά για κάθε sp υπήρχε και ένα διαφορετικό open rotation ;p) και σου δίνει chance σε κάποια που δυνατά που γίνονται instant κλπ. ξέχασες την αφαίρεση του mana burn...FUUUUUUUUU και έλεος με το CD πλέον στο Purify Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Χεχ, δε μου λείπει και πολύ το mana burn, μόνο αν ξέμενα με healer σε arena και δε ψηνόταν να ψοφήσει το χρησιμοποιούσα. Btw έτρεξα ένα lfr χθες να τσεκάρω το rotation, burst στον deathwing 155k dps, λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis76 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα ,, Και εγω shadow priest παιζω ρε παιδια το battletag μου ειναι Babis76#2999 αν θελετε καντε με add να μιλαμε για τα του priest μια που σας βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Επαιζα discipline πριν το patch αλλα δε την παλεψα και το γυρισα σε holy. Οι αλλαγες μαρεσουν πολυ. Επιτελους δε χρειαζεται να παρακαλαω το raid για να χρησιμοποιουν τη lightwell. Επιπλεον, κανανε το PoM απιστευτα imba ( http://mop.wowhead.com/spell=109175/divine-insight ) Γενικα, δεν εχω παραπονο απο την priest μου, δε καταλαβαινω γιατι πεφτει τοσο κλαμα στα forums. Το disc εχει πεσει αρκετα, ναι. Αλλα πλεον ειμαστε σε μια φαση που ελαχιστοι κανουν progress στο ds και απλα οι περισοτεροι περιμενουν το pandaria. Εκει τα πραγματα θα ειναι αρκετα διαφορετικα, οποτε ας περιμενουμε να δουμε πως θα παει στα 90.. Εντωμεταξυ, πηγαμε ds την πεμπτη με τη guild για να τσεκαρουμε τα ταλεντς. Εκτος απο το spine hc στο οποιο μας πηρε 1-2 tries να συντονισουμε τα cds των dispel μας κατα ταλλα απλα ο καθενας εκανε οτι του ερχοταν. ps - Οποιος θελει ας μου στειλει pm να τα λεμε και online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 To DS έγινε open server ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις