Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

god damn.....καλο και ωραιο αυτο το παιχνιδι αλλα μετα πο τοσα χρονια πρεπει να μειωσει αισηθτα τη τιμη του...εχουν περασει τοσα χρονια πια...δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι που απαιτει τοσο χρημα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμα αγορασω το εξπανσιον θα μου δωσει καθολου χρονο? η πρεπει και παλι να πλιρωσω και αλλο???

Καλά το εξπανσιον έρχεται σε κανένα μήνα!Οπότε τώρα αν θες να παίξεις βάλε κάρτα και μετά βλέπεις και για το εξπαν.

Εγώ βρίσκομαι σε αμιγώς ελληνικό guild και δόξα τω Θεω έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα που υπάρχει φιλία και ευγένεια. Δίνει ο ένας στον άλλο loot με pass ακόμα κι αν τα χρειάζεται και γενικότερα υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και χαβαλές. Με πολλούς έχουμε γνωριστει κι απο κοντά και γενικά δεν υπάρχουν γκρίνιες. Αυτό βέβαια έχει επιτευχθεί γιατί πρώτιστο μέλημα μας όταν προσθέτουμε καινούργια μέλη είναι να κολλάνε με την παρέα και το χαβαλέ που κάνουμε και δευτερευόντως το όποιο skill του καθενός.

Το μόνο κακό είναι οτι λόγω διακοπών δεν προχωρήσαμε κι άλλο το progress και μείναμε στα 6/8 hc. Ελληνικό καλοκαίρι γαρ. :-D

Hpantheon? αν ναι στείλε σε πμ ποιος είσαι ... Και Εγώ εκει ειμαι!

Sent from my iPhone using Insomnia

Chris έχει προσφορά (ή είχε; ;) το battlechest (aka vanilla + tbc) 5 ευρώ, το WotLK 5 ευρώ και το Cata 10 ευρώ, ΤΖΑΑΑΑΑΜΠΑ!

Άσχετο, έβλεπα τα τρελά gearscore των rogue και ΤΙ είδα στην πρώτη σελίδα;;;

post-202120-0-61821700-1345988658_thumb.jpg

Και για όσους δεν κατάλαβαν, ΠΑΥΛΑΡΑ τόκαπσες ρε!

(ο άλλος άσχετος είναι αλλά το όνομα ΜΑΛΛΟΝ το έβαλε πριν 7 χρόνια που ήταν κάγκουρας πιτσιρίκος

post-202120-0-48727300-1345988722_thumb.jpg

και εγω πιστευω θα το δοκιμασω το νεο patch, εχω key για beta αλλα ειμαι εκτος αθηνας οποτε χαμενο παει αν το θελει καποιος..first pm i see

ευχαριστω πολυ για το key!

Πολλλα μπορουν να φταιουν γιατι δεν μπαινεις εκει

δοκιμασε αν μπορεις να μπεις αργοτερα η αλλιως αν μπορεις και ξερεις(η ψαξεις) να αλλαξεις το dns (πχ βαλε της google 8.8.8.8) και δοκιμασε ξανα μετα

Καλησπερα κι απο εμενα παιδια, οσον αφορα το WoW, επαιζα απο οταν πρωτοβγηκε το WotLK για κανενα χρονο μετα σταματησα μετα ξαναρχισα κτλπ κτλπ. Ειπα τον Απριλιο-Μαιο να ξαναμπω να παιξω λιγο, επαιξα 2 μηνες και μετα λογω Diablo το αφησα και τωρα εχω να παιξω απο τον ιουνιο. Ειχα ψηθει να αρχισω στο MoP, αλλα οταν ειδα το new patch (που βγαινει τωρα στις 29 νομιζω) ξενερωσα, ειχε πολλα αρνητικα (και καποια θετικα μεν) οπως το wide-account achievements, που το θεωρω απιστευτα χαζο και αδικο. Δυσκολα θα ξαναρχιζα τωρα. Η Blizzard δεν ειναι οπως ηταν καποτε, δυστυχως.

δεν θα ειναι ολα τα achievements wide-account και ναι ειναι βλακεια γιατι καιγομουνα με τον hunter να φαρμαρω achievs και μετα που αλλαξα χαρακτηρα παλι απτην αρχη ολε :D

1,5 χρόνο περίπου έχω σταματήσει τελείως το άτιμο, και έχουν βαλθεί δύο φίλοι μου να με πείσουν να ξαναμπώ για να παίζουμε μαζί για χαβαλέ. Αν και το raiding ούτε καν το συζητάω, ε ψιλο leveling στην αρχή θα μπορούσα να το κάνω, αλλά νιώθω οτι βαριέμαι απίστευτα ακόμα και log-in να κάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...