Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αλλιώς το βλέπεις στις 100 days played και αλλιώς στις 300, 400 , 500 κτλ κτλ λογικό κάποιος να περιμένει πως και πως το ΜΟΡ (σχετικά νέος παίκτης). ο hardcore απλά θέλει να τα φάει μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες και να κρυφτεί ξανά στην σπηλιά του μέχρι το επόμενο content patch (πχ εγώ όταν τα καθάρισα όλα το μόνο που κυνηγούσα ήταν το world 1 σε gear μέχρι που το πιάσαμε και κλείνω 4 μήνες + καθαρός) άρα εάν δεν βάλουν πολύ δουλεία να έχουν όλοι να ασχοληθούν με κάτι, έχοντας και το d3 από πίσω λογικά θα χάνει κόσμο και με το ΜΟΡ απλά θα κάνει την τελευταία "καλή αρπαχτή" πριν το project titan

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αλλιώς το βλέπεις στις 100 days played και αλλιώς στις 300, 400 , 500 κτλ κτλ λογικό κάποιος να περιμένει πως και πως το ΜΟΡ (σχετικά νέος παίκτης). ο hardcore απλά θέλει να τα φάει μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες και να κρυφτεί ξανά στην σπηλιά του μέχρι το επόμενο content patch (πχ εγώ όταν τα καθάρισα όλα το μόνο που κυνηγούσα ήταν το world 1 σε gear μέχρι που το πιάσαμε και κλείνω 4 μήνες + καθαρός) άρα εάν δεν βάλουν πολύ δουλεία να έχουν όλοι να ασχοληθούν με κάτι, έχοντας και το d3 από πίσω λογικά θα χάνει κόσμο και με το ΜΟΡ απλά θα κάνει την τελευταία "καλή αρπαχτή" πριν το project titan

Θα συμφωνήσω με το θέμα του πώς το βλέπεις αναλόγως το days played, θα διαφωνήσω σε όλα τα υπόλοιπα. Το παιχνίδι σου δίνει σχεδόν άπειρα πράγματα να κάνεις. Το ότι επικεντρώνεσαι σε κάτι πολύ συγκεκριμένο είναι προφανώς γούστο σου και καπέλο σου και καλά κάνεις και gz, αλλά το παιχνίδι δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ένα κάρο άλλα μικρά μικρά που σίγουρα θα πρέπει κανείς να τα γουστάρει ή να τα ανακαλύψει για να τα γουστάρει και να τα κάνει.

Όλα καλά κι όλα άγια στο θέμα του raiding, θα συμφωνήσω απόλυτα ότι το Cata δεν είχε τα πολλά raids ούτε τα σχετικά περίεργα και δύσκολα τεχνικώς fights (παρότι πιστεύω ότι τα FL ήταν μέσα στα 3 δυσκολότερα fights raids εν γένει, μαζί με MC/BwL στο vanilla και τον LK), και για αυτό υποσχεθήκανε ότι θα το διορθώσουν. Φυσικά και αναμένουμε να το δούμε :)

Θα συμφωνήσω με το θέμα του πώς το βλέπεις αναλόγως το days played, θα διαφωνήσω σε όλα τα υπόλοιπα. Το παιχνίδι σου δίνει σχεδόν άπειρα πράγματα να κάνεις. Το ότι επικεντρώνεσαι σε κάτι πολύ συγκεκριμένο είναι προφανώς γούστο σου και καπέλο σου και καλά κάνεις και gz, αλλά το παιχνίδι δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ένα κάρο άλλα μικρά μικρά που σίγουρα θα πρέπει κανείς να τα γουστάρει ή να τα ανακαλύψει για να τα γουστάρει και να τα κάνει.

Όλα καλά κι όλα άγια στο θέμα του raiding, θα συμφωνήσω απόλυτα ότι το Cata δεν είχε τα πολλά raids ούτε τα σχετικά περίεργα και δύσκολα τεχνικώς fights (παρότι πιστεύω ότι τα FL ήταν μέσα στα 3 δυσκολότερα fights raids εν γένει, μαζί με MC/BwL στο vanilla και τον LK), και για αυτό υποσχεθήκανε ότι θα το διορθώσουν. Φυσικά και αναμένουμε να το δούμε :)

maxara όλα τα proffesions στον βασικό μου χαρακτήρα μαζί με fishing, cooking , archeology (σε 2 χαρακτήρες) και έκανα και όλα τα seasonal achievements... δίνει κάτι άλλο το οποίο δεν το ξέρω ?

α και οσον αφορα αυτουσ που ντεμεκ δεν θα το αγορασουνε...?ε μην εισαι και τοσο σιγουρος

Δεν έκανα κάποια αναφορά στο αν θα το αγοράσουν. Διάβασες κάτι τέτοιο;; Φυσικά και θα το αγοράσουν όπως κι εγώ άλλωστε. Παρόλο που δεν έχω ενθουσιαστεί όπως στα προηγούμενα expansions θα το πάρω και θα πάρω και την collectors γιατί έτσι είχα αγοράσει και τις άλλες και γουστάρω ;)

maxara όλα τα proffesions στον βασικό μου χαρακτήρα μαζί με fishing, cooking , archeology (σε 2 χαρακτήρες) και έκανα και όλα τα seasonal achievements... δίνει κάτι άλλο το οποίο δεν το ξέρω ?

Ναι κι εγώ τα maxαρα σε 4 μαζί με τα 2οντα. Και προφανώς δίνει, από θέματα rep σε ένα κάρο functions που αρκετά απο αυτά έχουν questing και lore, μέχρι achievement μέσα σε raids, μέσα σε dungeons κοκ.

Το κυριότερο όμως είναι το τι μπορείς να κάνεις για το guild που είσαι, που έχει κι αυτό πράγματα κοκ. Πάνω από όλα και πρώτ'απ'όλα το game είναι multiplayer κι όχι Singleplayer. Κι αυτό νομίζω είναι το βασικότερο θέμα που κάποιοι βαριούνται ή το παρατούν όταν τελειώσουν τα βασικά.

Mια παρένθεση...ε οχι και δύσκολα τα Mc κ Bwl

Αδερφέ, η δυσκολία ήταν να συντονιστούν 40 άτομα (χωρίς ventrilo τότε ή team speak και τέτοια), χωρίς addons για το decursing. Εκεί ένα wipe ήταν 15 λεπτά προετοιμασία. Αλλά ακόμη και οι μηχανισμοί μάχης ακόμη και στον Majordomo τότε ήταν πίκρα. Για το BwL απλά το πρώτο boss ήταν για να σπάς τα νεύρα σου. Σίγουρα πολύ πιο δύσκολα από το DS που προ nerfing το είχαμε ρίξει με gear των heroics (όχι ending gear όλο το raid δλδ).

Ναι κι εγώ τα maxαρα σε 4 μαζί με τα 2οντα. Και προφανώς δίνει, από θέματα rep σε ένα κάρο functions που αρκετά απο αυτά έχουν questing και lore, μέχρι achievement μέσα σε raids, μέσα σε dungeons κοκ.

Το κυριότερο όμως είναι το τι μπορείς να κάνεις για το guild που είσαι, που έχει κι αυτό πράγματα κοκ. Πάνω από όλα και πρώτ'απ'όλα το game είναι multiplayer κι όχι Singleplayer. Κι αυτό νομίζω είναι το βασικότερο θέμα που κάποιοι βαριούνται ή το παρατούν όταν τελειώσουν τα βασικά.

δώσε ένα link του χαρακτήρα σου εάν γίνεται... όσο για το guild που έπαιζα στο τέλος, απλά έμπαινα 1 μέρα και τα καθαρίζαμε όλα... τώρα από εκεί και πέρα όταν παίζεις world 1 έως 50 απλά πρέπει να είσαι μέσα προετοιμασμένος για το fight με ότι χρειάζεται και όλα τα άλλα γίνονται

Αδερφέ, η δυσκολία ήταν να συντονιστούν 40 άτομα (χωρίς ventrilo τότε ή team speak και τέτοια), χωρίς addons για το decursing. Εκεί ένα wipe ήταν 15 λεπτά προετοιμασία. Αλλά ακόμη και οι μηχανισμοί μάχης ακόμη και στον Majordomo τότε ήταν πίκρα. Για το BwL απλά το πρώτο boss ήταν για να σπάς τα νεύρα σου. Σίγουρα πολύ πιο δύσκολα από το DS που προ nerfing το είχαμε ρίξει με gear των heroics (όχι ending gear όλο το raid δλδ).

όλα τα addons υπήρχαν τότε... μπορεί όχι τόσο προηγμένα αλλά υπήρχαν ΌΛΑ... ακόμα και για τους palas που είχαν τα 3λεπτα blessings υπήρχε το buf ahoy. μέχρι και "αισθητικά" addons υπήρχαν με 3d πορτρέτα και δεν συμαζεύεται (και recount και απ ολα)

τα έχω καθαρίσει όλα τα bosses στο vanilla. AQ40 και Naxx ήταν 10 επίπεδα πιο δύσκολα...Huhuran,Twin Emporors,C'thun,The 4 horsemen

sartura + 2 optional + c'thun + naxx last 3 bosses = ότι έχουν βγάλει μέχρι τώρα (εκτός απο LK που με το 5% έπεσε μιας και χωρίς το 5% δεν έπεφτε λόγο mechanics και gear)

Δέν ξέρω μετα απο Vanila δέν ξαναέκανα raid, δέν έχω άποψη.

ε αυτά ήταν optional δέν τα μετράω, αν και αυτό με τον μπαμπά σκαθάρι την μαμά και τον γιό ήταν πολύ σπαστικό. C'thun για μένα ηταν το πιο δύσκολο fight σε θέμα tactic μαζί με 4 horsemen. Ο μπλε δράκος πριν τον Kel thuzard πιστευω ήταν πιο ευκολος απο 4HSM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ψιτ για ιδιωτικό τομεα μιλαω όχι για δημόσιο. Στο δημόσιο δεν υπαρχει ουτε στοχος ουτε όραμα ουτε ανάγκη πραγματικών στελεχών.

=δημιουργει ψευτικα δανεικα που πρεπει να πληρωσει καποια χωρα(πχ εδω ελλαδα) και βαζει το ΔΝΤ να μας δανεισει κι αλλα μπας και το πληρωσουμε δυναμωντας την οικονομια αλλα επιπλεον ζηταει και κατι(σιγα μην γινονταν τζαμπα) να ιδιωτηκοποιησουμε ολο το δημοσιο(βλεπε οτε, προβλεπονται δεη νερο και μετα θα τα πληρωνεις x3 και μην σου πω λεω λιγο...μετα εργοστασια κλπ) και μειωση ολων των μισθων απο 30 μεχρι 70%. ολα αυτα ειναι ηδη δοκιμασμενα σε πολλες χωρες και αντιθετα να φτιαξουν την οικονομια την κανουν χειροτερη (κοιτα ανεργια που θα αυξηθει απο 20% τουλαχιστον 30%).αντιθετα απο τν ιρλανδια που τωρα εχει ανεργια 2,5%ναι....

http://www.youtube.com/watch?v=qkssdVbE_Ts

πολυ offtopic anyway

και εγω πιστευω θα το δοκιμασω το νεο patch, εχω key για beta αλλα ειμαι εκτος αθηνας οποτε χαμενο παει αν το θελει καποιος..first pm i see

Επεξ/σία από alex_000

Παιδες μετα απο 2 χρονια που δεν εχω παιξει ειπα να ριξω μια ματια...θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα resurrection scroll.ειμαι στον σερβερ chamber of aspects (chamion name : iluminated) ¨.

παιρνει και δωρεαν unique mount aftos poy kanei ressurect apo esas apo ti blizzard.

Account name : CHRIS2LAZY

Παιδες μετα απο 2 χρονια που δεν εχω παιξει ειπα να ριξω μια ματια...θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα resurrection scroll.ειμαι στον σερβερ chamber of aspects (chamion name : iluminated) ¨.

παιρνει και δωρεαν unique mount aftos poy kanei ressurect apo esas apo ti blizzard.

Account name : CHRIS2LAZY

Done ;p

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...