Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτή την εβδομάδα μόνο, έβγαλε προσφορά η Blizzard 20 ευρώ όλο το πακέτο από Vanilla μέχρι Cataclysm για αγορά απευθείας από το site της.

Αναλυτικά: 5 ευρώ το battle chest, 5 ευρώ το Lich King και 10 ευρώ το Cataclysm, συνολικά δηλαδή 75% κάτω από τις κανονικές τιμές.

blizzardhh.jpg

Επεξ/σία από LRoi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.youtube.com/watch?v=BhuOzBS_O-M

Ηταν ο liopyr και ηταν καθαρος. Εγω παλι εχω 15 μηνες να παιξω και δυσκολα να γυρισω.

δες το απο πανω βιντεο.

Εγω γ@μ@0 στο wow και έχω και MBA είμαι στανταριά για αυτόν τον τυπα χααχαχχααχ.

Εδω που τα λέμε δεν έχει τελείως άδικο (αν και υπερβολικός), τα high level guilds και το high end pvp τεριάζουν πολύ με high end corporate structure provided οτι το ενδιαφέρον για την επίτευξη του στόχου είναι το ιδιο.

http://www.youtube.com/watch?v=BhuOzBS_O-M

δες το απο πανω βιντεο.

Εδω που τα λέμε δεν έχει τελείως άδικο (αν και υπερβολικός), τα high level guilds και το high end pvp τεριάζουν πολύ με high end corporate structure provided οτι το ενδιαφέρον για την επίτευξη του στόχου είναι το ιδιο.

η ετσι θελουμε να νομιζουμε

Πάντως εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι μέχρι και το Cataclysm μόλις γινόταν ανακοίνωση για νέο expansion γινόταν πανικός εδώ μέσα. Είχαμε 6-7 σελίδες από posts κάθε μέρα. Πλέον μετά την ανακοίνωση του Mists of Pandaria με το ζόρι έχουν γεμίσει 2 σελίδες. Τυχαίο...;

Πάντως εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι μέχρι και το Cataclysm μόλις γινόταν ανακοίνωση για νέο expansion γινόταν πανικός εδώ μέσα. Είχαμε 6-7 σελίδες από posts κάθε μέρα. Πλέον μετά την ανακοίνωση του Mists of Pandaria με το ζόρι έχουν γεμίσει 2 σελίδες. Τυχαίο...;

εχει ξαναειπωθει και ταπεινη μου αποψη παιζωντας το απο το cata δεν το σταματας ευκολα το παιχνιδι...οσο και να κλαιγεται ο κοσμος...τα παιχνιδια εξελισσονται και προσοπικα ι εξελιξη του wow μου αρεσει παρα πολυ το cata σαν casualas το ελιωσα μπορω να πω...α και οσον αφορα αυτουσ που ντεμεκ δεν θα το αγορασουνε...?ε μην εισαι και τοσο σιγουρος

ενω πριν απο 3 μηνες δεν υπηρχε περιπτωση να το αγορασω, τελικα προπαρηγγειλα την collectors, ετσι γιατι ολα τα προηγουμενα μου ηταν collectors αλλά και γιατι μου χαρισε στο παρελθόν άπειρες συγκινησεις,,,

high end corporate structure
=δημιουργει ψευτικα δανεικα που πρεπει να πληρωσει καποια χωρα(πχ εδω ελλαδα) και βαζει το ΔΝΤ να μας δανεισει κι αλλα μπας και το πληρωσουμε δυναμωντας την οικονομια αλλα επιπλεον ζηταει και κατι(σιγα μην γινονταν τζαμπα) να ιδιωτηκοποιησουμε ολο το δημοσιο(βλεπε οτε, προβλεπονται δεη νερο και μετα θα τα πληρωνεις x3 και μην σου πω λεω λιγο...μετα εργοστασια κλπ) και μειωση ολων των μισθων απο 30 μεχρι 70%. ολα αυτα ειναι ηδη δοκιμασμενα σε πολλες χωρες και αντιθετα να φτιαξουν την οικονομια την κανουν χειροτερη (κοιτα ανεργια που θα αυξηθει απο 20% τουλαχιστον 30%).αντιθετα απο τν ιρλανδια που τωρα εχει ανεργια 2,5%ναι....

http://www.youtube.com/watch?v=qkssdVbE_Ts

πολυ offtopic anyway

και εγω πιστευω θα το δοκιμασω το νεο patch, εχω key για beta αλλα ειμαι εκτος αθηνας οποτε χαμενο παει αν το θελει καποιος..first pm i see

• Like 1

ενω πριν απο 3 μηνες δεν υπηρχε περιπτωση να το αγορασω, τελικα προπαρηγγειλα την collectors, ετσι γιατι ολα τα προηγουμενα μου ηταν collectors αλλά και γιατι μου χαρισε στο παρελθόν άπειρες συγκινησεις,,,

Lol!!!Ακριβως τα ιδια κι εγω..Μα ακριβως ομως!~

Προσωπικά έχω ήδη αγοράσει το MoP ηλεκτρονικά. Δεν έχει σημασία εάν πιστεύουν μερικοί ότι τα Panda επιστρέφουν και παίζουν Kung Fu. Σημασία έχει τι πιστεύει ο μέσος παίχτης κι αυτός που έχει επενδύσει ώρες επί ωρών στο παιχνίδι από την αρχή του μέχρι και τώρα.

Σίγουρα υπάρχουν κι αυτοί που κάποτε έπαιξαν, επένδυσαν κάποιες ώρες και το άφησαν είτε στο tbc, είτε στο WoTLK, είτε στο Cata και που εκ του μακρώθεν κάνουν τις κριτικές τους.

Ένα παιχνίδι εξελίσεται και είτε μαγεύει είτε απογοητεύει. Τα 10 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες δείχνουν το ποιον του παιχνιδιού. Τώρα που θα ανοίξει Κίνα και εν γένει Ασία, και τα νούμερα θα 2πλασιαστούν ή 3πλασιαστούν θα δείξει εξίσου εάν η κίνηση ήταν πετυχημένη ή όχι.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι κι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του MoP αλλά και της Blizz για το εάν θα συνεχίσει να επενδύει στο WoW ή θα το βάλει στην άκρη για να πάει στο Titan. Το σίγουρο είναι ότι για τουλάχιστον 1,5 ή 2 χρόνια το MoP θα είναι η ναυαρχίδα της Blizz. Εάν το πείραμα πετύχει, θα συνεχιστεί, εάν όχι, απλά θα μιλάμε για ένα θρύλο του MMORPG. Win-win είναι η κατάσταση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...