BlackScorpionX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Έγινε και η παραγγελιά για το MoP CE. Έως τότε συνεχίζουμε την αποτοξίνωση λόγω καλοκαιριού..... και κάνα diablo III αραιά και που για να μη σκουριάσουμε....
headbanger Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 τσίμπησα ένα SOR από ένα φιλαράκι. η μαλακία είναι ότι επειδή πέρασα στην αντιπέρα όχθη του ατλαντικού, η διαφορά ώρας με σκοτώνει και φοβάμαι θα παίζω μόνος μου..... ΠΑΛΙ... ίσως στα αρκουδάκια να ξεκινήσω από το 0 σε US server.... --όχι το latency σε EU/NA είναι περίπου το ίδιο εδώ που μένω. (~120ms) μην ρωτάτε γιατί ιδέα δεν έχω....
Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ηταν ο liopyr και ηταν καθαρος. Εγω παλι εχω 15 μηνες να παιξω και δυσκολα να γυρισω.
bad_freddy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Κι εγώ που το σταμάτησα κάνα μήνα μετά το cataclysm και ξαναμπήκα από προχτές μιας και τσίμπησα ένα από τα beta κλειδάκια που μοίραζε αβέρτα το byteme.gr δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Αρκετές ωραίες και φιλικές αλλαγές σε talents και γενικότερα στο σετάρισμα του χαρακτήρα αλλά δεν ξέρω μου φάνηκε ατελείωτο το lvling (6 ώρες παιχνιδιού και πήρα περίπου το 1/4 του 85->86) που απελπίστηκα, δηλαδή πόσο θα είναι να πας από 89 σε 90? Και βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό γιατί σημαίνει ότι θέλει χρόνο να ανέβεις άρα πολύ ψωμί σε quests και περιοχές αλλά στην πρώτη ώρα παιχνιδιού μου θύμισε γιατί δεν πάλευα καθόλου το lvling στο cata (πέρα από τον main char που το κάνεις την πρώτη φορά). Πάντα μα πάντα το ίδιο μοτίβο: - Πας σε ένα σημείο όπου περιμένουν 2-3 npc και παίρνεις από ένα quest από τον καθένα. - Τα quest είναι κατά 95% πάντα τα ίδια α) σκότωσε πχ. 15 mobs β) Μάζεψε από τριγύρω 10 λουλούδια/βαρέλια/κρανία κλπ γ) Ελευθέρωσε ή βοήθησε 10 κρατούμενους/τραυματισμένους/παιδιά κλπ Αφού τα κάνεις όλα πήγαινε και σκότωσε και τον αρχηγό τους στο τάδε σημείο. Και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά... Ειδικά στα quest που σκοτώνεις mobs στο MoP έχουν και τρελά νούμερα δηλαδή σκότωσε 22 και μετά άλλους 17 και άλλους 24 ενώ παλιά άντε να σου ζήταγε μια 10αριά (εξαιρούνται τα quest του καταραμένου Hemet Nesingwary που σε κάθε expansion ήθελε να σκοτώσεις μια 300αρα ζώα όλων των ειδών). Δεν ξέρω μου φαίνεται οτι TBC + Lich είχαν μια μεγαλύτερη ποικιλία στα quest (ακόμα και τα q's με τα ζώα του Nesingwary ήταν υπερβολή αλλά και πάλι ήταν ξεχωριστά!) Παρατηρώ υπερβολική επανάληψη σε cata + mop που προσωπικά με κουράζει γιατί ακόμα και αν τα ωραία στο wow ξεκινάνε στο 90 lvl προσωπικά θεωρώ και το "ταξίδι" μέχρι εκεί πως πρέπει να είναι μια ωραία εμπειρία/ιστορία και όχι το "καψώνι" των τελευταίων 2 expansion. Ψηνόμουν να πάρω το MoP και χάρηκα όταν πήρα beta key ότι θα καώ μετά από 2 χρόνια απουσίας σχεδόν και θα πάω ένα char στα 90 να δω τι παίζει αλλά μάλλον ούτε 86 δεν με βλέπω να φτάνω...
dungeon master Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ρε μ@λ@κ@ kottick, που πήγε το "when its ready ©"? Πας και μου βγάζεις το prepatch την μέρα κυκλοφορίας του gw2, ενώ ακόμα βαράς nerfs μεγέθους 20 και 30% ? Ούτε τα rotation δεν έχουν κλείσει ακόμη στην μπετα, τι να δοκιμάσουμε στο retail ρε κακομοίρογλου, με τα νούμερα να ανεβοκατεβαίνουν πιο συχνά και απ' τ' ασανσερ του χίλτον? Και που να δουν τα καζουάλια που μάζεψες εδω και 4 χρόνια πόσα hc θέλεις για να capάρεις το βδομαδιάτικο valor, ή τα drop rates στο lfr, ή το valor που δίνουν lfr και hc, τα scenarios 0, λολ, ηλεκτροσοκ μαζί με σκωτσέζικο ντους μιλάμε θα πάθουν, ρε δεν ξέρουν από λιώσιμο λέμε, τώρα θυμήθηκες να τους κάνεις καψόνια που πήρες την κάτω βόλτα? ρε αυτοί σε ταϊζουν, και συ πας και τους δαγκώνεις? εμένα που παίζω μόνο pvp στα @@ μου, υπάρχει και ο AT που γ@μοδέρνει και γλιτώνω και το μηνιαίο κερατιάτικο αν χρειαστεί, οι άλλοι οι σκριπτακιδες που θα λιώνουν στο φαρμινγκ κάθε βδομάδα μόνο και μόνο για να καπάρουν να δω πως θα το πάρουν..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) http://youtu.be/wvYXoyxLv64 ΥΓ1: Υστερα απο αυτο το trailer ειμαι σε διλημμα. Τι να πρωτομαθω; kung-fu , CGI , η τυμπανα και πνευστα ; ΥΓ2: Το ονομα Χνουδωτο Τριχομπαλο ειναι κατοχυρωμενο , το αναφερω απο τωρα μην εχουμε ιστοριες αργοτερα Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2012 από Επισκέπτης
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ωραίο το βίντεο (από.....τεχνική άποψη), για άλλη μια φορά η blizzard ξέρει να κάνει βίντεο, ίσως ήρθε η ώρα να κάνει και καμιά ταινία. Τώρα το ΤΙ δείχνει το βίντεο, δε θα πω ψέμματα, δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Βέβαια πάλι ούτε με cata ξετρελάθηκα. Πάλι μιλάνε πολύ (what we fight for / what is worth fighting for και μαλα...ίες) Ξεκίνησε καλά και σκέφτηκα "ωπα! orcs vs humans! Αυτό είναι warcraft!" μέχρι που μπήκε το αρκούδι με τα χιουμοριστικά πλάνα οπότε και κάπου εκεί ξίνισα μούρη. ΕΥΤΥΧΩΣ δε μας πέταξαν στη μούρη και τον τελευταίο boss του expansion να μας λέει πόσο badass είναι. Πάλι καλά. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά από την εμφάνιση του αρκουδιού και μετά ("σεναριακά" ας πούμε). Αν και θα παίξω στο MoP νομίζω ότι πλέον όντως το wow στοχεύει σε νεότερες ηλικίες το οποίο είναι και λογικό αν και διαφωνώ απόλυτα με την κριτική kung fu panda. Είναι ένα Asian Themed expansion. Από 'κει και πέρα να δούμε τουλάχιστον αν αυτό θα το υλοποιήσουν σωστά.
tehAllantin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Σαν να βλέπω τις ταινίες του Τσάκι Τσαν όπου δέρνει 432 αντιπάλους ξερωγώ..
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Προσωπικά για εμενα ειναι απο τα cinematic που τα βλέπεις μια φορά και τα ξεχνάς 1
nzeppos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Προσωπικά για εμενα ειναι απο τα cinematic που τα βλέπεις μια φορά και τα ξεχνάς Το αυτό.
Rush13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Για cinematic επίπεδο blizzard δέν μου άρεσε. Το Wotlk cinematic ήταν το πιο epic που έχουν βγάλει ( συμφωνώ πρέπει να βγάλουν ταινία, θα σπάσουν ταμεία)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 που είναι ο Jack Black? πιο τραγικό πεθαίνεις... 1
BlackScorpionX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ε ναι. Σε κράζουν όλοι για κουνγκ φου παντα και εσύ πας και κάνεις ακριβώς αυτό, βάζεις ένα πάντα με χιουμοριστικά στοιχεία να μπαίνει ανάμεσα σε orc / human και βάζεις και την ηλίθια σπαστο-αγγλική προφορά με τα δηθεν φιλοσοφημένα νοήματα what we fight for και πίτσες μπλε. Έχουν πέσει σεναριακά γενικώς. Και στο diablo και στο starcraft.
Rush13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Για μένα Wrath of the lich king > WoW vanilla > WoW the burning crusade > WoW cataclysm > WoW Mop κατα σειρά τα καλύτερα cinematics 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις