Palp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 πάντως, πριν κάποιος παλιός παίκτης σταματήσει το παιχνίδι, καλό θα ήταν να δοκίμαζε και για 1 φορά να παίξει end game με κάποιο μεγάλο world 5,10 - 50 max guild να δει και πως είναι το raiding από την "καλή" πλευρά Υπάρχουν top 50 world guilds που παίρνουν άσχετους παίκτες για μία φορά σε raids; Δεν νομίζω να ασχοληθούν καν εκτός και αν πουλάνε mounts πχ ή αγοράσεις κάποιο spot σε farm raid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Υπάρχουν top 50 world guilds που παίρνουν άσχετους παίκτες για μία φορά σε raids; Δεν νομίζω να ασχοληθούν καν εκτός και αν πουλάνε mounts πχ ή αγοράσεις κάποιο spot σε farm raid. Υπάρχουν πάντα και τα alts run σε μεγάλα guilds ή τα newcomer's runs. Νομίζω ότι παίζει σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω τι γίνεται στα αμιγώς ελληνικά guild αλλά και σε ξένα που ήμουν τα πράγματα πάντα κάπου στραβώνουν. ΟΚ μπορεί να μην είναι τόσο σύνηθες το φαινόμενο με το loot αλλά ακόμα και εκεί υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά και το λέω αυτό εγώ που ποτέ δε διεκδίκησα και δε με ένοιαξε το loot ώστε να το κάνω θέμα. Σε κάθε πέριπτωση, το υγιέστερο για εμένα (και γι' αυτό έχω μείνει μέχρι τώρα και βλέπω να μένω) είναι ότι είμαστε 10αρι και τα αντικείμενα που πέφτουν πάνε αναλόγως σε εκείνους ώστε να βελτιωθεί στο σύνολο η ομάδα ύστερα από σχετική κουβέντα και ΠΟΤΕ κανένας μας δε διαμαρτυρήθηκε και δε δημιουργήθηκε πρόβλημα και μάλιστα κάποιες φορές υπάρχει και υπερβολική ευγένεια στη φάση "πάρτο εσύ, όχι πάρτο εσύ". Άσε που από τότε που βγήκε το cata υπάρχει απόλυτη ηρεμία (χωρίς προβλήματα και drama) και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα. Ίσως το σημαντικότερο σε ένα guild, κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω τι γίνεται στα αμιγώς ελληνικά guild αλλά και σε ξένα που ήμουν τα πράγματα πάντα κάπου στραβώνουν. ΟΚ μπορεί να μην είναι τόσο σύνηθες το φαινόμενο με το loot αλλά ακόμα και εκεί υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά και το λέω αυτό εγώ που ποτέ δε διεκδίκησα και δε με ένοιαξε το loot ώστε να το κάνω θέμα. Σε κάθε πέριπτωση, το υγιέστερο για εμένα (και γι' αυτό έχω μείνει μέχρι τώρα και βλέπω να μένω) είναι ότι είμαστε 10αρι και τα αντικείμενα που πέφτουν πάνε αναλόγως σε εκείνους ώστε να βελτιωθεί στο σύνολο η ομάδα ύστερα από σχετική κουβέντα και ΠΟΤΕ κανένας μας δε διαμαρτυρήθηκε και δε δημιουργήθηκε πρόβλημα και μάλιστα κάποιες φορές υπάρχει και υπερβολική ευγένεια στη φάση "πάρτο εσύ, όχι πάρτο εσύ". Άσε που από τότε που βγήκε το cata υπάρχει απόλυτη ηρεμία (χωρίς προβλήματα και drama) και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα. Ίσως το σημαντικότερο σε ένα guild, κατά τη γνώμη μου. Είσαι σε καλό guild σίγουρα τότε. Εγώ από την άλλη εξακολουθώ κι επιμένω ότι το ep/gp είναι το πιο δίκαιο σύστημα looting, όπως και η διαφοροποίηση παλαιών raiders και νέων ανά run. Το βασικό θέμα σε μία guild είναι καταρχήν να προστατέψει τα μέλη που έχουν δώσει πράγματα στην guild και ουσιαστικά τους δίνει priorities (πχ officers, main raiders) και μεταξύ των ίδιων ranks το ep/gp. Εάν προσθέσεις ότι σε ένα 10άρι υπάρχουν το πολύ 2 officers και 8 raiders είναι πασιφανές ότι το ep/gp είναι must. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Να ξεκινήσω στον Outland ή θα γίνεται χαμός ενόψει mop; Επίσης ποιά είναι τα δυνατότερα solo classes; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Υπάρχουν top 50 world guilds που παίρνουν άσχετους παίκτες για μία φορά σε raids; Δεν νομίζω να ασχοληθούν καν εκτός και αν πουλάνε mounts πχ ή αγοράσεις κάποιο spot σε farm raid. με ξέρεις και το λες αυτό ή απλά το λες για να το λες γιατί world 2 cl και από τους καλύτερους rogue που υπήρχαν και ακόμα υπάρχουν από vanilla έως και αυτό το exp δεν είναι τόσο random μερικά πράγματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δε νομίζω πως είναι θέμα εθνικότητας το πόσο loot horny είναι ένα guild. Έχω δει guild με ξένους να σφάζονται και να σπάνε κάθε τρεις και λίγο, και ελληνικά guild να δουλεύουν το loot system με ..savoir vivre. Η αρχή και το τέλος ενός guild στα πάντα (περιβάλλον - νοοτροπία - progress - σταθερότητα) είναι ο leader του. Νομίζω πάντως πως το epgp είναι ότι δικαιότερο μπορεί να υπάρξει αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Η Arena Net δεν επέλεξε τυχαία να είναι το gw2 χωρίς subscription. Μπορεί αρχικά πολλοί να κρατήσουν το subscription στο wow ενώ θα παίζουν gw2, αλλά σε μάκρος χρόνου η συντριπτική πλειοψηφία θα παραμερίσει το ένα παιχνίδι σε βάρος του άλλου. Το παραμερίσει στην περίπτωση του subscription based σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα το παρατήσει, ενώ στην περίπτωση του b2p μπορεί να παίζει που και που. Και παρότι το gw2 φαίνεται πολλά υποσχόμενο, είναι αυτό που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παραμεριστεί. Κι αυτό γιατί δεν παύει να είναι ένα νέο game που ακόμη και άρτιο από τεχνικής άποψης να είναι, έχει να "ανταγωνιστεί" το content του wow που είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων ανάπτυξης και πάρα πολλοί παίχτες έχουν επενδύσει σε αυτό πολύ απ' τον χρόνο τους. Αλλά έτσι όπως το βλέπω εγώ εκεί βασίζεται και η Arena Net. Αν το gw2 ήταν subscription based θα ήταν καταδικασμένο, όσο καλοστημένο και να έβγαινε. Τώρα όμως, δίνεται η δυνατότητα σε παίκτες που δεν είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν ένα παιχνίδι που παίζουν χρόνια, να δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό που και που, το οποίο ενδεχομένως σταδιακά να κερδίζει και περισσότερο μέρος από τον χρόνο τους. Προσωπικά δε νομίζω ότι το gw2 θα φέρει την "επανάσταση" στα MMO. Αλλά πιστεύω ότι με βάση την μέχρι τώρα πορεία του, έχει μια σοβαρή πιθανότητα να κρατήσει περισσότερο κόσμο ενεργό, είτε περιστασιακά είτε τακτικά, από ότι τα μέχρι τώρα ΜΜΟ μετά το wow. οπως δεν μπορει να ανταγωνιστει το gw2 το pve content του wow επειδη οπως ειπες ειναι αποτελεσμα πολλων χρονων αναπτυξης της pve πλευρας του παιχνιδιου ( το εσωσε να μην ειναι γλυκαναλατο το οτι υπηρχαν δυο διαφορετικες alliance και το free kill του ), ετσι και δεν μπορει να ανταγωνιστει το wow το gw2 στο pvp content γιατι το gw2 δεν ειναι pve based mmo αλλα pvp based mmo το οποιο εχει και αρκετα υπολογισιμο pve content . κανεις μα κανεις απο τους συνειδητοποιημένους παικτες του gw2 & gw1 παλιοτερα δεν επαιζε το παιχνιδι για το pve του αλλα για το pvp του και τον ανταγωνισμο που προσφερει αναμεσα στους παικτες . οσο αφορα το ποιος θα το παρατησει πρωτος θεωρω οτι πλεον ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και υπαρχουν πολλα παιχνιδια που προσφερουν σε αρκετα καλο βαθμο pve content με μικροτερο κοστος στην τσεπη του video gamer. πλεον δεν ειναι μονοδρομος η μηνιαια συνδρομη και ουτε καποιου ειδους "προσον" . ζημια κανει γιατι σε δεσμευει να παιζεις συνεχεια ενα παιχνδι την ωρα που θα μπορουσες να παιξεις με τα ιδια λεφτα 3-4 αλλα αγορασμενα παιχνιδια μεσα στο ετος , δηλαδη να δεις και αλλα παιχνιδια. η επιτυχια του lol δεν ειναι ανευ ουσιαστικου λογου . υπαρχει λογος και αυτος λεγεται ....κερδος στην τσεπη του καταναλωτη .προβλημα που ενδεχεται να μην ειχαν μεχρι χθες πολλοι αλλα οσο περναει ο καιρος ακομα και αυτα τα 13 ευρω θα γινονται υπερπολυτιμα για πολλους εκει εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Είσαι σε καλό guild σίγουρα τότε. Εγώ από την άλλη εξακολουθώ κι επιμένω ότι το ep/gp είναι το πιο δίκαιο σύστημα looting, όπως και η διαφοροποίηση παλαιών raiders και νέων ανά run. Το βασικό θέμα σε μία guild είναι καταρχήν να προστατέψει τα μέλη που έχουν δώσει πράγματα στην guild και ουσιαστικά τους δίνει priorities (πχ officers, main raiders) και μεταξύ των ίδιων ranks το ep/gp. Εάν προσθέσεις ότι σε ένα 10άρι υπάρχουν το πολύ 2 officers και 8 raiders είναι πασιφανές ότι το ep/gp είναι must. το ep/gp απλά είναι η καλύτερη παραλλαγή του dkp, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι της προκοπής. Ηρθες στο guild 2-3 βδομάδες μετά από μένα, clothακηδες και οι 2, βγάζεις καλύτερο dps, δεν ψοφάς με stand in the fire όπως εγώ, δεν σπαμάρεις στο chat σαν εμένα, γενικά προσφέρεις περισσότερα στο guild. Πως σου φαίνεται που έχω τον πρώτο λόγο σε ότι loot πέσει? Να αποφασίζω εγώ αν μου κάνει κάτι, αλλιώς να το πετάω σαν ξεροκόμματο σε εσένα? Να τσιμπάω το bis loot πρώτος, και εσύ να μην μπορείς να κάνεις τπτ γι'αυτο? Και μιλάμε για 2-3 βδομάδες μόνο προβάδισμα, για μήνες που είναι το σύνηθες σε 10ρια άστο καλύτερα, μόνο αποφάγια θα παίρνεις. Βάλε στην εξίσωση ότι σαν παλιός (γνωστός, κολητός, officer) θα έχω πιο σίγουρο spot (κάτι που ισχύει και σε ξένα guilds) άρα ακόμη περισσότερο ep και θα δεις ότι και το ep/gp όπως οποιαδήποτε παραλλαγή dkp είναι πρωτόγονο, άδικο και στην τελική υπάρχει πιο πολύ για να γλιτώνουν την γκρίνια με το loot distribution οι officers. Ιδανικό σύστημα για lοotάδικα mmo δεν υπάρχει, ίσως το καλύτερο που έχω δει το έχει το τερα. Τελειώνεις το run, και ραντομ δίνει σε κάποιους 1 item, χωρίς να το βλεπουν οι άλλοι στο chat, το οποίο αν δεν σου κάνει και θες μπορείς να το δώσεις σε οποιονδήποτε είναι στο γκρουπ σου εκείνη την 'ωρα. Απλό, λιτό, ραντομ όπως το θέλουν οι εταιρείες και χωρίς δράματα γιατί δε βλέπεις αν και τι πήραν οι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 το ep/gp απλά είναι η καλύτερη παραλλαγή του dkp, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι της προκοπής. Ηρθες στο guild 2-3 βδομάδες μετά από μένα, clothακηδες και οι 2, βγάζεις καλύτερο dps, δεν ψοφάς με stand in the fire όπως εγώ, δεν σπαμάρεις στο chat σαν εμένα, γενικά προσφέρεις περισσότερα στο guild. Πως σου φαίνεται που έχω τον πρώτο λόγο σε ότι loot πέσει? Δίκαιο. Έχεις αφιερώσει περισσότερο χρόνο να παίζεις, έχεις το πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, skill - συμπεριφορά κλπ, δεν έχουν να κάνουν με το loot, αν είσαι καλός κερδίζεις spot, αν έχεις spot ντύνεσαι. Εννοείται πως σε κάθε μεγάλο patch / expansion γίνονται reset τα points. Αν θεωρείς πως σε αδικούν πάλι και δε παίρνεις τις ευκαιρίες που αξίζεις, δοκιμάζεις τη τύχη σου αλλού. Στη τελική, δεν αξίζει να ασχολείσαι με guild που παίζουν οι "κολλητοί" μεταξύ τους και αφήνουν καλύτερους παίχτες στην άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δίκαιο. Έχεις αφιερώσει περισσότερο χρόνο να παίζεις, έχεις το πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, skill - συμπεριφορά κλπ, δεν έχουν να κάνουν με το loot, αν είσαι καλός κερδίζεις spot, αν έχεις spot ντύνεσαι. Εννοείται πως σε κάθε μεγάλο patch / expansion γίνονται reset τα points. Αν θεωρείς πως σε αδικούν πάλι και δε παίρνεις τις ευκαιρίες που αξίζεις, δοκιμάζεις τη τύχη σου αλλού. Στη τελική, δεν αξίζει να ασχολείσαι με guild που παίζουν οι "κολλητοί" μεταξύ τους και αφήνουν καλύτερους παίχτες στην άκρη. Με πρόλαβες liopyr. Όπως ακριβώς τα λες, είναι δίκαιο. Κι εάν είναι τουλάχιστον σοβαρό το guild, ο κάθε ίδιος clothas δεν θα έχει θέσει στο raid ή απλά θα τρώει τα gp's της ζωής του. @telarin : Για σκέψου να ήσουν εσύ ο πρώτος clothas, να έτρεχες 3 φορές την εβδομάδα και 2-3 εβδομάδες να ρίξεις στα heroic 2 bosses κι όταν εν τέλει το καταφέρνει το guild κι έχει μπει ένας νέος clothas για εκείνο το run να πάρει το gear που θα πέσει. Εσύ πώς θα αντιδρούσες; Γιατί το ΄την τύχη μου μέσα' δεν νομίζω να έπαιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Να ξεκινήσω στον Outland ή θα γίνεται χαμός ενόψει mop; Επίσης ποιά είναι τα δυνατότερα solo classes; Αυτό το SOR πόσο αργεί να έρθει. Τρίτη μου έστειλε φίλος και ακόμα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εγώ βρίσκομαι σε αμιγώς ελληνικό guild και δόξα τω Θεω έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα που υπάρχει φιλία και ευγένεια. Δίνει ο ένας στον άλλο loot με pass ακόμα κι αν τα χρειάζεται και γενικότερα υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και χαβαλές. Με πολλούς έχουμε γνωριστει κι απο κοντά και γενικά δεν υπάρχουν γκρίνιες. Αυτό βέβαια έχει επιτευχθεί γιατί πρώτιστο μέλημα μας όταν προσθέτουμε καινούργια μέλη είναι να κολλάνε με την παρέα και το χαβαλέ που κάνουμε και δευτερευόντως το όποιο skill του καθενός. Το μόνο κακό είναι οτι λόγω διακοπών δεν προχωρήσαμε κι άλλο το progress και μείναμε στα 6/8 hc. Ελληνικό καλοκαίρι γαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 οπως δεν μπορει να ανταγωνιστει το gw2 το pve content του wow επειδη οπως ειπες ειναι αποτελεσμα πολλων χρονων αναπτυξης της pve πλευρας του παιχνιδιου ( το εσωσε να μην ειναι γλυκαναλατο το οτι υπηρχαν δυο διαφορετικες alliance και το free kill του ), ετσι και δεν μπορει να ανταγωνιστει το wow το gw2 στο pvp content γιατι το gw2 δεν ειναι pve based mmo αλλα pvp based mmo το οποιο εχει και αρκετα υπολογισιμο pve content . κανεις μα κανεις απο τους συνειδητοποιημένους παικτες του gw2 & gw1 παλιοτερα δεν επαιζε το παιχνιδι για το pve του αλλα για το pvp του και τον ανταγωνισμο που προσφερει αναμεσα στους παικτες . οσο αφορα το ποιος θα το παρατησει πρωτος θεωρω οτι πλεον ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και υπαρχουν πολλα παιχνιδια που προσφερουν σε αρκετα καλο βαθμο pve content με μικροτερο κοστος στην τσεπη του video gamer. πλεον δεν ειναι μονοδρομος η μηνιαια συνδρομη και ουτε καποιου ειδους "προσον" . ζημια κανει γιατι σε δεσμευει να παιζεις συνεχεια ενα παιχνδι την ωρα που θα μπορουσες να παιξεις με τα ιδια λεφτα 3-4 αλλα αγορασμενα παιχνιδια μεσα στο ετος , δηλαδη να δεις και αλλα παιχνιδια. η επιτυχια του lol δεν ειναι ανευ ουσιαστικου λογου . υπαρχει λογος και αυτος λεγεται ....κερδος στην τσεπη του καταναλωτη .προβλημα που ενδεχεται να μην ειχαν μεχρι χθες πολλοι αλλα οσο περναει ο καιρος ακομα και αυτα τα 13 ευρω θα γινονται υπερπολυτιμα για πολλους εκει εξω. Υπήρχαν ανέκαθεν παιχνίδια χωρίς συνδρομή, υπήρχαν ανέκαθεν παιχνίδια που αποτελούσαν αξιόλογες εναλλακτικές του wow, αλλά το wow ακόμη καλά κρατά, και αυτό επίσης δεν είναι ανευ λόγου σε επίπεδο marketing. Γιατί κατά την γνώμη μου το πως πλασάρεις ένα παιχνίδι, πότε και κάτω υπό ποιες συνθήκες είναι ίσως σημαντικότερο για την εμπορική του επιτυχία από το ίδιο το παιχνίδι. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να εμβαθύνουμε σε συζήτηση marketing. Όμως πάνω σε αυτό που λες για το pvp. Το wow που ακριβώς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το gw2 στο pvp content? Το guild wars 2 έχει κατά βάση δυο πράγματα: battlegrounds και WvWvW. Επομένως έχουμε και λέμε για το gw2: 1. Battlegrounds. Πιστεύεις πραγματικά ότι battlegrounds που παίζονται και, κατά συνέπεια, δοκιμάζονται εδώ και χρόνια στο wow δεν μπορούν να ανταγωνιστουν 2 bgs που έκανε η Arenanet κατά την διάρκεια του beta του gw2; Δε λέω ότι ντε και καλά είναι καλύτερα τα bgs του wow, αλλά σε αυτό το κομμάτι είναι σε πλεονεκτική θέση αυτήν την στιγμή προφανώς και όχι το αντίθετο. 2. WvWvW. Οκ, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αυτήν την στιγμή στο wow, ωστόσο: α) αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή αν η blizzard δει ότι κάτι τέτοιο έχει απήχηση β) η επιτυχία του είναι αμφίβολη, άλλο beta, άλλο στο κανονικό release γ) "μικρογραφίες" του έχουμε ξαναδεί. 3. Απουσία open world pvp. Ξέρω μερικούς δεν τους ενδιαφέρει, αλλά υπάρχουν και μερικοί που δεν το αλλάζουν με τίποτα. Και μπορεί αυτήν την στιγμή να είναι νεκρό το open pvp στο wow, αλλά με τα cross realm zones που θα μπούν κάποια στιγμή στο mists of pandaria θα ανοίξουν πολλές προοπτικές για τέτοιου είδους pvp. Είναι λάθος, κατά την γνώμη μου, να λες πως επειδή το gw2 είναι pvp oriented πλεονεκτεί σε αυτό το κομμάτι. Συγκρίνεις δηλαδή ένα παιχνίδι που είναι υπό ανάπτυξη σε συνθήκες τεράστιας εμπορικής επιτυχίας εδώ και 7 χρόνια από το release του με ένα παιχνίδι που είναι σε beta φάση και λες ότι το δεύτερο (!) έχει πλεονέκτημα απέναντι στο πρώτο επειδή εστιάζει στο pvp. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε αρκετοί είναι ότι η blizzard δεν χρειάζεται απαραίτητα να εστιάσει κάπου. Πολύ απλά γιατί έχει τους πόρους, τον χρόνο και το αγοραστικό κοινό να κάνει ταυτόχρονα πολλά πραγματα. Ακόμη κι αν ένα νέο παιχνίδι εστιάσει σε ένα τομέα μπορεί να έχει ελπίδες μόνο με καινοτόμες, τολμηρές και έξυπνες προσπάθειες (ή με έξυπνο marketing ίσως..) και σίγουρα δεν ξεκινά από πλεονεκτική θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Τον άλλο μήνα θα γίνω αρκουδι και γω Πάντα με συναρπάζει η επιστροφή στο wow λόγω νέου xpac έστω κ αν ξέρω πως δεν θα μείνω για πολύ Sent from my New iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις