Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θυμάμαι τι έγινε στα παλιά exp, πάντως δεν βλεπω κίνητρο να προπαραγγείλει κάποιος που ενδιαφέρεται μόνο για την στανταρ εντισιον. Επιπλέον αστόχησαν και στην ημερομηνία, 1 μήνας μετά το gw2 είναι αρκετό διάστημα για να χάσει μπόλικους πελάτες που θα πάρουν το gw2, θα τους αρέσει για τον αλφα-βήτα λόγο και θα σκεφτούν ότι σε 1 μήνα θα έχουν να σκάσουν άλλα 40 ευρώ συν την συνδρομή αν θέλουν και μοπ. Με το diablo έπαιξαν καλά και έχωσαν stun στο τερα, με το gw2 δείχνουν νουμπάδες όμως, έπρεπε να βγουν πάση θυσία μαζί η πριν απ'αυτό..

Επεξ/σία από dungeon master
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δέν ανυσηχεί η Blizzard για κανένα guild wars 2 , όποιος θέλει να παίξει μπορεί και τα δυο games καθώς το ένα δέν έχει sub.

Δέν νομίζω ο κάθε "καμένος" να κολώσει να σκάσει αλλο ένα 40αρι για MOP μετά απο ένα μηνα που αγορασε το GW.

Άσε που το πιο πιθανό είναι το game να μην ειναι stable τον πρώτο μήνα οπότε πολλοι μπορεί να παίξουν MOP Μέχρι να διορθωθεί το lag,bug κτλπ μικροπροβληματάκια που έχει κάθε game στο launch

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δέν ανυσηχεί η Blizzard για κανένα guild wars 2 , όποιος θέλει να παίξει μπορεί και τα δυο games καθώς το ένα δέν έχει sub.

Δέν νομίζω ο κάθε "καμένος" να κολώσει να σκάσει αλλο ένα 40αρι για MOP μετά απο ένα μηνα που αγορασε το GW.

Άσε που το πιο πιθανό είναι το game να μην ειναι stable τον πρώτο μήνα οπότε πολλοι μπορεί να παίξουν MOP Μέχρι να διορθωθεί το lag,bug κτλπ μικροπροβληματάκια που έχει κάθε game στο launch

Αν νομίζεις ότι βγαίνει τυχαία 25 μέρες μετα το gw2 ή είσαι νέος στον wow ή ανυποψίαστος. Τσέκαρε πότε βγήκαν τα προηγούμενα exp να δεις το pattern. Είναι τόσο τυχαίο όσο ήταν και το launch του d3 πάνω στο τερα. Η blizzard ξέρει ότι όποιος ασχολείται με μμο παίζει συνηθως μόνο 1, πόσοι έχουν χρόνο να παίζουν 2 την ίδια περίοδο, εδώ 1 και είναι too much για μπόλικο κόσμο. Και το πρόβλημα δεν είναι το 40ρι του mop αλλά αν το μηνιαίο χαράτσι αξίζει πλέον, για όσους τουλ δεν είναι προκατειλημένοι. Τώρα για το launch που είπες, δεν ξέρω πότε ξεκίνησες wow αλλά stable δεν ήταν κανένα exp launch του, όλα είχαν bugs, login queues σε πολλούς servers, dc και class imbalances με το κιλό (hello DKs), επιπλέον επειδή τυχαίνει να είμαι και στις 2 μπετα, περισσότερα (και πιο σοβαρά) προβλήματα έχει το μοπ παρά το gw2 που είναι νέο game, όχι απλά expansion οκταετούς mmo, πχ με premade max lvl top gear και στα 2, ορισμένα class του wow απλά δεν παλεύονται και άλλα δεν την παλεύουν, τράβα ρίξε πχ lock ή mage ή mistweaver monk, μιλάμε νιώθεις σαν να τα βάζεις με τον γκοτζίλα. Απ΄την εποχή του θεϊκού SL/SL είχα να δω κάτι τέτοιο. Τρελα γούστα γιατί παίζω και lock και mage, αλλά για τους απέναντι δεν νομίζω τάκη. Στο gw2 τέτοιες διαφορές ούτε κατά διάνοια, είδα όλα τα class να κερδίζουν, παίζοντας αμέτρητα τουρναμεντ δοκιμάζοντας όλα σχεδόν τα class. Και σκέψου ότι πριν λίγες μέρες βγήκε ο lead systems designer του wow και ζήτησε απ'τους theorycrafters της κοινότητας να τα "δώσουν όλα" γιατί τα νούμερα είναι εκεί που θέλουν ο.0

Όλο το πσκ δεν είχα dc στο gw2 ούτε για δείγμα, και από lag μόνο σε wvwvw όπου όμως γινόταν τρελό πανηγύρι από 3 servers με εκατοντάδες παίκτες. Στο spvp στα tournament που γινόταν πάλι ο κακός χαμός από λαό, έτρεχε νεράκι, λες και το game βγήκε πριν χρόνια, γενικά αν δεν ήξερα θα ορκιζόμουν ότι παίζω retail έκδοση σε retail server, τόσο smooth ήταν η όλη εμπειρία του τελευταίου beta event. Στο mop από λαγκ και dc άλλο τπτ, προσπάθησε να παίξεις αρένα ή bgs και μέτρα πόσα dc θα φας. To παλαβό είναι ότι πριν λίγες βδομάδες έπαιζες κουτσα στραβά pvp, τώρα @@. Στον δε ptr τα πράγματα είναι όχι απλά χειρότερα απ΄την beta αλλά τραγικά. 1 βδομάδα ανεβασμένος και ακόμη δεν έχουν βρει άκρη με τα dc, οι περισσότεροι τα τρώμε με ρυθμό πολυβόλου, παίζουμε 3-4 λεπτά και hello desktop. Μπαίνω org, βλέπω κάτι ελάχιστους, και στο 3λεπτο το wallpaper. Και μπορεί να μιλάμε για τρελό αριθμό παικτών στις μπετα αλλά αυτό ισχύει και για τους 2 μιας και η α-νετ εδωσε beta access με το κιλό και αυτή, όπως και η blizzard. Αλλά μιλάμε για 4ο expansion παιχνιδιού οκταετίας απέναντι σε νέο b2p mmo, το τραπέζι ήρθε τούμπα δλδ..

Εν κατακλείδι το mop έπρεπε να βγει στην ώρα του, κατά το τέλος του χρόνου δλδ, όπως τα προηγούμενα, τώρα όχι μόνο χάνει την παρτίδα απ΄τον "νέο" χρονικά, αλλά θα βγει σίγουρα λαβωμένο απ'τα προβλήματα που το μαστιγώνουν, και δεδομένου ότι έχει μακράν τον δυσκολότερο αντίπαλο (καμία μα καμία σχέση το gw2 με tera, swtor, secret world, aion, aoc κλπ, τα έχω παίξει retail όλα, είναι έτη φωτός μπροστά σαν πακέτο, και σε δυνατότητες αλλά και σε "γυάλισμα") αλλά και το ντεζαβανταζ της συνδρομής, συν τα νέα στοιχεία που βάζει στο τραπέζι το gw2, καθώς και τα φανσ απ'το gw1 που τσούκου τσούκου έφτασε τον απρίλιο του 09 τα 6 εκατομύρια συνολικά σε πωλήσεις και σίγουρα θα ταρακουνηθούν για τα καλά τα νερά στον χώρο, κάτι που δυστυχώς έπρεπε να έχει γίνει πριν χρόνια.. Και τα λεω αυτά σαν πελάτης του wow εδώ και 5 χρόνια, και της blizzard γενικά εδώ και 15+

Επεξ/σία από dungeon master

To 2005 το άρχισα το WoW ακριβώς μόλις βγήκε, είχε bugs και imbalance και πολλά αλλά δέν είχε και ανταγωνισμό...Μήν πείς κανένα Lineage...ήταν πολύ μπροστά απο όλα τα ΜΜΟ τότε...Τότε ήταν η εποχή που το ίντερνετ γινόταν στάνταρ σε όλους και άρχισε η χρυσή εποχή των MMO. Για πολλούς το WoW ήταν η πρώτη επαφή με τα MMO ....

Τώρα είναι 2012 ο κόσμος έχει δεί 200 ΜΜΟ που το ένα μετά το άλλο ειναι αποτυχία... Πολλοί δέν έχουν υπομονή να περιμένουν να στρώσει το παιχνίδι και λογικά θα καταφύγουν στο παλιό καλό WoW , έτσι πιστευω τουλάχιστον...Βέβαια αυτό δέν ειναι απαραίτητα κακό καθώς το Guild Wars είναι Buy to play οπότε οποιος θέλει μόλις στρώσει το game επιστρέφει.

Ήμουνα και εγώ στην Beta του GW και έχει πολλά προβλήματα στο performance επειδή δέν είχες εσύ δέν πάει να πει οτι δέν έχει, στα forums γινόταν χαμός καθώς το παιχνίδι ώς και σε τουμπανα μηχανηματα δέν έπαιζε καλά, είχαν πρόβληματα με to cap στο WvWvW και πολύ lag που απ'οτι είπαν απο την Arena Net είναι ένα bug που κάνει overload τους servers τους και αναγκάστηκαν να χαμηλώσουν τα άτομα που θα μπουν στο WvWvW...Το βρίσκω δύσκολο μέσα σε έναν μήνα να προλάβουν να το στρώσουν πάντως.

Ξέρω τι λές και φυσικά η BLizzard βγάζει στρατηγικά την ημερομηνία κυκλοφορίας των Expansion αλλά δέν πιστευω οτι την νοιάζει τόσο το GW όσο παράδειγμα την ένοιαζε το Swotor κτλπ...Γιατί ? επειδή το GW δέν είναι subscription based οπότε ένα μεγάλο ποσοστό πιστευω θα συνεχίσουν να πληρώνουν συδρομη στο WoW για να κάνουν ένα raid με τους φίλους τους κάτι που δέν μπορούν να κάνουν στο GW...

Η αλήθεια είναι ότι πίστευα κι εγώ ότι η Blizz θα συνεχίσει την παράδοση που έχει να κυκλοφορεί expansions Δεκέμβρη (όπως έγινε με Tbc, WoTLK, Cata).

Καταλαβαίνω όμως το σκεπτικό του Rush 13 σχετικά με τη στρατηγική και μάλλον συμφωνώ μαζί του. Όσο το gw2 δεν έχει sub, η Blizz δεν φοβάται ιδιαίτερα, και μεταξύ μας ίσως και καλύτερα να είναι κάποιοι εκτός MoP ώστε και η Blizz να φέρει πολύ γρήγορα τα patches που θα χρειαστούν (γιατί θα χρειαστούν σίγουρα).

Εν πάσει περιπτώσει, όσοι πιστοί θα προσέλθουμε έως τελευταίας απογοητεύσεως. Απλά ελπίζω αυτό που υπόσχεται η Blizz περί επιστροφής στα παλαιά να έχει να κάνει και με το content και με τα raids (καθότι δεν με ενδιαφέρει ουδώλως το PvP) αλλά και με τις νέες περιοχές. Άντε να δούμε το τελικό προϊόν.

ΥΓ. Είναι αρχή μου να μην μπαίνω στα ptr's και να μπαίνω ελάχιστα στις beta.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαύρη κατάρα τα PTR και οι Beta καταστάσεις.. Δεν υπάρχει το στοιχείο της "έκπληξης".. Δεν βαριέσαι.., το world first είναι δύσκολη υπόθεση :P

Επεξ/σία από tehAllantin
  • Like 1

Εγώ πάντως μπήκα σε ΑΥΤΟ το Ptr, και έχω να πω ότι έχουν αλλάξει κατα πολύ τον warlock. Καλή φάση όμως να σας πω την αλήθεια. Είσαι affli;; ΜΟΝΟ dots και channeling. Είσαι destro;; ΜΟΝΟ direct dmg hard cast κλπ.. (Demo δεν δοκίμασα). Και χαίρομαι γιατί πχ, σε ένα LFR είδα affli lock να παίζει με Agony, Corruption και Searing pain :P . Oooooλα αυτά θα σταματήσουν πλέον!

Επισκέπτης

εδω καποιοι εχουν αφιερωσει απιστευτο χρονο, (εγω 435 days /played) ολα αυτα τα χρονια και δεν νομιζω πως προκειται να αλλαξουν mmo και να επενδυσουν ξανα απο την αρχη σε αλλο οτι και να υποσχεται.

ειναι και θεμα συνηθειας πλεον τι να πω....

2 φωτογραφίες από τον "¨νεο λοκ"

Στον destro νιώθω σαν rogue με adrenaline rush :P

O demo από την άλλη έχει τρελό σπαμ!

Τον affli δεν τον δοκίμασα πολύ, αλλά τα soul shards παίζουν πάνω από το κεφάλι σου ενώ το http://mop.wowhead.c...rdant-spheres"] μου θύμισε Kael'thas!

(Επίσης γιατί δεν πιάνει το Url code??)

post-202120-0-81141600-1343743218_thumb.jpg

post-202120-0-29834000-1343743233_thumb.jpg

post-202120-0-59553700-1343743347_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...