Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει κανένας scroll of resurection να μου στήλη και μένα να δω τι άλλαξε μετά από τόσα χρονια..

βασικά θα μπορώ να κάνω ότι 80ari θέλω αν κατάλαβα?

Δημοσ.

Θα με κάνουν κι εμένα resurect και σκεφτόμουν να κάνω έναν 80άρη mage.

Είμαι μεταξύ gnome και human. Ποιο race νομίζετε ότι είναι καλύτερο για mage?

Δημοσ.

Θα με κάνουν κι εμένα resurect και σκεφτόμουν να κάνω έναν 80άρη mage.

Είμαι μεταξύ gnome και human. Ποιο race νομίζετε ότι είναι καλύτερο για mage?

Εξαρτάτε για ποιο σκοπό θα τον φτιάξεις..και αν σε ενδιαφέρουν τα racials ή μόνο η οπτική τους διαφορά..

Human αν ενδιαφέρεσαι για pvp

Gnome για Arcane

Worgen για Fire

Δημοσ.

Κύριως για pvp σκεφτόμουν, μου αρέσει και ο human και ο gnome το ίδιο οπτικά. Αλλά για την αποτελεσματικότητα στο pvp ρωτάω. Γιατί ναι μεν οι human έχουν kalytero racial αλλά μοιράζεται το cd του με αυτό του αντίστοιχου trinket, κάτιι που δεν συμβαίνει με τους gnomes.

Παρόλαυτά τους δίνει την δυνατότητα να έχουν ένα επιπλέον trinket. Επομένως η ερώτηση είναι μάλλον, ένα επιπλέον skill που αφαιρεί immobize και slowing effects ή ένα επιπλέον trinket? Και πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι το πρώτο σε έναν mage?

Δημοσ.

Σωστός chris, κι εγώ μ' αυτήν την λογική κινούμαι!

Γι αυτό και ρώτησα μόνο για human ή gnome, γιατί μ' αρέσουν περισσότερο από alliance σε σχέση με τους άλλους οπτικά και είμαι σε δίλημμα γιατί οι μεν human μ'αρέσουν σαν γενικότερο look λίγο περισσότερο, ενώ οι gnomes σαν animation στα spells.

Ουφ πολύ το ξεψιρίζω μου φαίνεται τελικά.. θα ρίξω νόμισμα. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

30 % nerf από την επόμενη τετάρτη στο DS . Άντε τυχεροί , σε λίγο οι Bosses θα ψοφάνε μόνοι τους .

Blizz keep up , take the money and run , ...............

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...