Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ακριβως γίνεσαι loot banned επειδη εχεις ειδη ξαναλουταρει καποιο βοss ...παρ΄ όλα αυτα το ξανακανεισ οσεσ φορεσ θελεις χωρις να παιρνεισ το εβδομαδιαιο valor cap Και LOots.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια αν θελω ξεκινησω τωρα το παινχιδι θα πρεπει να ξεκινησω απο το 0 και να φτασω 85 λεβελ. υπαρχει καποιος τροπος να μην κανω ολο το λεβελ απ?

επαιζα πριν χρονια και το ειχα αφησει στο 70 λεβελ εχει αλλαξει πολυ το παιχνιδι απο τοτε αν ξεκινησω ξανα θα δυσκολευτο να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα?

Αρνητικό το να μην χρειάζεται να περάσεις τη μισή ζωή σου στο lvl up;; Ε όχι! Ανεβάζω disco priest, τον έχω full heirlooms (βασικά δεν πιστεύω ότι δεν θα έκανα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ lvl up χωρίς τα heirloom, τα αγαπώ τα λατρεύω!!!) και απλά είμαι ένα πολυεργαλείο!Heals, dps, και tank μερικές φορές αμα λάχει να'ούμε! Ίσως ο πιο utility healer!!

Αρνητικό από τη μια για εναν εμπειρο παιχτη δεν είναι από την αλλη δεν προλαβαίνεις να μαθεις τα σκιλς του χαρακτηρα σου, π.χ. σε 15 ωρες με full ανεβασμα των professions πήγα τον shamanako μου lvl 42, νταξει δεν μπορώ να πω ότι εξοικειώθηκα καλά με ολα του τα σκιλς, απο την αλλη αν εισαι καιρο στο παιχνιδι και νιώθεις μπορεις ευκολα να βγάλεις ακρη χωρις να βασανισεις πολυ το γκρουπ σου... π.χ. έτυχα σε hunter που δεν ηξερε να πεταει frost trap και επέμενε πως δεν έχει το σκιλ.

Κοίτα, είμαι σχετικά "nerd" σε ότι έχει να κάνει με skills, theorycraft και talent building. Έχω φτιάξει όλα τα class του παιχνιδιού για να δω τον τρόπο παιχνιδιού τους κλπ. (καλά όχι όλους 85, άλλοι μου αρέσαν περισσότερο και άλλοι όχι τόσο). Αν έχεις μία στοιχειώδη νοημοσύνη δεν θα έχεις και τρελό πρόβλημα να αφομοιώσεις τα skills που ήδη έχουν μειωθεί αρκετά (κάποτε κάθε 2 lvl έπαιρνες της παναγιάς τα μάτχια από skill..) Το να παραθέσουμε αναπηρίες που γίνονται... Ουυυυυ ένα σορό.. Εκτός του ότι παίζω γιατί μου αρέσει και διασκεδάζω, δεν θέλω να μην βγάλω το 101% της δυνατότητας του κάθε class.

2 ερωτήσουλες παίδες

α) Τι παίζει ακριβώς με το resurrect scroll? Ενας φίλος μου σκέφτεται να το αγοράσει απ' την αρχή, θα μπορεί να μου δώσει resurrect scroll σε ένα απενεργοποιημένο account και να φτιάξω ένα καινούριο 80αρη;

β) Τι teams παίζουν αυτό το καιρό; Επαίζα Warrior-Holy Pally(me) πριν 4 χρονιά, τώρα τι παίζει σε healer - dps?

SoR μπορείς να δεχθείς εφόσον έχεις απενεργοποιημένο account πρίν και από τον Μάρτιο του 12 νομίζω. Σε αναβαθμίζει και σε Cataclysm. Τώρα, κερδίζεις είτε δωρεάν transfer στο realm του φίλου που σου στέλνει το SoR είτε ανεβάζεις τζάμπα 80άρη. Σε εμένα που έκανα το transfer δεν είχε επιλογή για άμεσο ανέβασμα χαρακτήρα.

Για pvp αρένες και teams δεν έχω ιδέα, πάνε σε κανένα arenajunkies και δες τι παίζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...