BlackScorpionX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 @ rush. Γενικά δε διαφωνώ απλά να βάλω και την άλλη άποψη στην κουβέντα 1) Όντως εξαιρετικά δύσκολα τα 40αρια και ψυχοφθόρα, παραήταν δύσκολα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Απαιτούσαν αφοσίωση (αν και εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία, ξέρω από φίλο που έπαιζε τότε). Εγώ στα 25άρια και δεν μπορούσα να τους συντονίσω, φαντάσου στα 40αρια που ήταν και πιο δύσκολα τα raids. Επιπλέον, δε γίνεται να βγάζουν το καλύτερο raid μόνο για 40αρι και να το βλέπουν ελάχιστοι. Είναι τουλάχιστον λογικό (άσχετα αν δε μας αρέσει) να πει κάποιος που πληρώνει ότι θέλει να βλέπει και αυτός το περιεχόμενο για το οποίο πληρώνει (και εγένετο lfg + lfr ). Δε μου αρέσει αλλά το κατανοώ. 2) Δεν ξέρω / δεν απαντώ 3) Τα flying mounts ήταν δίκοπο μαχαίρι Είναι φοβερή η αίσθηση να πετάς και φοβερή ευκολία αλλά το pvp γίνεται ανύπαρκτο 4) Εμένα μου αρέσουν τα achievements γιατί είναι κάτι που μένει και είναι σαν ένα ημερολόγιο χαρακτήρα. Είναι καλή φάση αλλά θα συμφωνήσω ότι έπρεπε να μειώσουν το grind. Αλλά και αυτό δεν κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο;! Ό,τι και να διαλέξεις έχει αρνητικά. 5) Με τα nerf-buff βασικά άλλαξαν τα πάντα στις κλάσσεις. Το πρόβλημα είναι ότι στην αρχή είχαν άλλα στο μυαλό τους στην αρχή αλλιώς τα σκέφτηκαν μετά. Εν ολίγοις, στην αρχή κάθε κλάση είχε δικά της χαρακτηριστικά αλλά δεν υπήρχε ισορροπία ενώ αργότερα ομογενοποιήθηκαν λιγάκι για να μη γκρινιάζει ο κόσμος. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι δεν το άλλαξαν με τα παράπονά τους αυτοί που μπήκαμε tbc - wotlk+ αλλά αυτοί που έπαιζαν vanilla και δεν την πάλευαν. Οι γκρίνιες πάντα θα υπάρχουν γιατί είναι πολλοί αυτοί που παίζουν και κάθε παίκτης παίζει με τις δικές του ανάγκες και επειδή είναι και επί πληρωμή θα υπάρχει πάντα η άποψη ότι "Εγώ πληρώνω για περιεχόμενο και θέλω να το βλέπω ΟΛΟ όσο και αν παίζω έστω και σταδιακά. Δε θέλω να έχω ούτε 2η ζωή ούτε 2η δουλειά στο WoW για να μπορώ να βλέπω το περιεχόμενο που πληρώνω και αυτό με τα 1000 ζόρια." Και αν το δεις ψυχρά, αυτό έχει μια λογική αν και καταστρέφει το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Η Ιστορία θα το κρίνει φίλε μου , βέβαια αν δέν σου αρεσει κάτι απλά δέν το παίζεις όπως και εγώ σταμάτησα το παιχνίδι εδώ και χρόνια το να πάς στα forum της Blzzard και να γκρινιάζεις οοο με σκότωσε ο rogue π.χ NEERFFFFF είναι γελοίο. Εγώ το μόνο που παρατήρησα σε όσους συνεχίζουν ακόμα είναι οτι έχουν σκυλοβαρεθεί το game (εντάξει λογικό, 8 χρόνια ειναι ζωντανό ) , μπαίνουν μόνο για κάνα raid και μετά qq. Γνώμη μου είναι οτι άμα δέν ήταν τόσο εθιστικό το πρώτο wow δέν θα είχε ανάλογη επιτυχια, άμα το WOTLK πρώτο παράδειγμα θα είχαν τελιώσει το game στο 6μηνο το 80% των παιχτών και μετά βαρεμάρα. Όταν βγήκε το TBC ούτε το 10% των παιχτών δέν είχε προλάβει να τελειώσει Naxx και το 50% δέν είχε κάν epic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 rush your argument is invalid. Βαριέσαι κάτι που έχεις αναλωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ασχολείσαι μαζί του.. Το παιχνίδι για μένα είναι καλύτερο από ποτέ. Αν ήταν πρώτο το WotlK δεν θα άλλαζε ΤΙΠΟΤΑ. Γιατί απλά το παιχνίδι θα ήταν κάτι καινούριο για τα μάτια σου. Απλά αντί να λες "vanilla wow rocked, wotlk sucked because..." θα λες "wotlk rocked but vanilla wow sucked because..." Όχι γιατί είμαι casual αλλά γιατί προσφέρει ένα fraction για τον καθένα. Αν και έχουν χιλιοειπωθεί τέτοιου είδους σχόλια.. Θες να είσαι κάζουαλ; Πάνε LFR με τους ανάπηρους. Θες semi hardcore? Πάνε νορμαλ raid και προσπάθησε να βγάλεις και κανένα heroic. Θες hardcore world first? ΛΙΩΣΕ πάνω από το pc για να βγάλεις asap τα νορμάλ και φάε τις ώρες σου στα heroic. Εμένα περισσότερο με χαλάει το PTR όπου με την ευκαιρία για bug testing πάνε τα μεγάλα guild και βλέπουν τα fight πριν το live. Ε, όχι, μαλακία μεγάααλη. Ανακάλυψε το raid, τα bosses και τις τακτικές TΩΡΑ όχι 2 βδομάδες πριν Όσο το αντιμετωπίζεις σαν παιχνίδι/διασκέδαση όλα καλα. Όταν αρχίζει το "πρέπει να κάνω _____" τότε σταματάει να είναι μόνο διασκέδαση και πάει σε άλλο επίπεδο. Επίσης ΄όντας 8 χρονών παιχνίδι σκέψου και το target group του. Το 2005 υποθέτω ότι Wow παίζαν ηλικίες 18-25 περίπου. Δεν πιστεύω ότι σαν εποχή και είδος ευνοούσε μικρότερες ηλικίες ούτε μεγαλύτερες. Ένας 25άρης τότε τώρα είναι 30φεύγα Αλλάζουν οι προτεραιότητες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Σεβαστή η γνώμη σου, εγω έχω διαφορετική.... αλλα στο τελευταίο κάνεις μεγάλο λάθος, πρώτον εκεινη την εποχή όλα τα πιτσιρίκια έπαιζαν L2 και δέυτερον όλα τα guild που έκαναν σοβαρό raiding έπαιρναν μόνο 18+. Ειδικά στο πιο hardcore guild που ήμουν ήταν ένα παλικάρι που ήταν 45χρονών και έπαιζε μαζί με την γυναίκα του και τον γιό του. Τώρα δέν ξέρω τι γίνετε γιατι έχω να παίξω χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Το 2005 υποθέτω ότι Wow παίζαν ηλικίες 18-25 περίπου. Δεν πιστεύω ότι σαν εποχή και είδος ευνοούσε μικρότερες ηλικίες ούτε μεγαλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ευνοούσε κατάφωρα 3 κατηγορίες ανθρώπων - άεργους, άνεργους και φοιτητές. Απαιτούσε, μέχρι το LK, άπειρο χρόνο αν κάποιος ήθελε endgame, είτε pvp είτε pve. Αλλιώς έπεφτες σε τοίχο και ξέχναγες raiding, pvp rankings κλπ. Γνωστά και χιλιοειπωμένα αυτά, οπότε η blizzard ακολούθησε τον σωστό δρόμο και έχει πλέον κάτι για όλους. Είσαι μπεεε αλλά θες gear και την ψευδαίσθηση ότι πέτυχες κάτι? βουρ για LFR - ολιγόλεπτο φαρμάρισμα, όποτε κάνεις κέφι,στα normal bgs για τους pvpαδες. Ξέρεις 5 πράγματα αλλά είσαι χαλάουας, μήπως πλέον τρέχεις και δεν φτάνεις συν γυναιξί και τέκνοις, ή είσαι παλαίουρας πρώην καψίδης 30ρης+ ? ψάχνεις για 10ρι guild με normal progress, τους ξεκόβεις ότι όποτε μπορείς θα σκάς μύτη διότι μπλα μπλα και κάνεις τα 2 απογευματινά βδομαδιάτικα σου - παίζεις 2v2 μέ ραντομά για 1-2 ώρες την βδομάδα, ίσα να καπάρεις τα conquest και σιγά σιγά ντύνεσαι κομψά και συ. Είσαι άεργος,άνεργος ή φοιτητής, με όρεξη για κάψιμο? για σένα η συνταγή λέει hm raiding με όλα τα κομφορ - για pvp πας stormscale-outland, γράφεις οκτάωρα στην αρενα ψάχνοντας παράλληλα για παίκτες της προκοπής και μαθαίνοντας όσα παραπάνω μπορείς απ'τα χιλιάδες guides - video - streams του νετ για το class σου. Κοινώς για όλους έχει ο μπαξες και απορώ με όσους συνεχίζουν την βιόλα του "κάποτε στο φαρ ουέστ". Σόρυ αλλά και γω την πρόλαβα την άγρια δύση του wow και το σημερινό σκηνικό είναι απείρως καλύτερο. Ασε που οι ίδιοι που κατηγορούν την blizzard ούτε που πατάνε σε κάποιον απ'τους prive 60, 70, 80, ορισμένοι απ'τους οποίους είναι αξιολογότατοι πχ ΑΤ. Απλά μασάνε την τσίχλα από νοσταλγία για κάτι που πάλιωσε και σκούριασε, και ξεπεράστηκε απ'τις εξελίξεις. Αντε τράβα πάλι να κάνεις 5λεπτα blessings, να σου λέει ο rl "είσαι priest ή druid ή shaman άρα μπες σαν healer αλλιώς πουλόπουλο", να ψοφάς σε 5 second απ΄το autoshot του hunter, να ψάχνεις με τις ώρες για mage για poly στα hc, να κλείνεις 7ωρα στο naxx για μήνες μπας και πέσει το item που θα σου ανέβαζε το ταδε stat 0,3%, να κάνεις healing rotation γιατί ξέμεινες από mana, να πρέπει να κλείνεις 12ωρα καθημερινά σε bgs όχι μονο για να ανέβεις σε rank της προκοπής αλλά και γιατί είχες απέναντι σου το boss του honor decay, και χιλιάδες άλλα τέτοια μαζοχιστικά και αναχρονιστικά. Εξάλλου όποιος γουστάρει δυσκολία υπάρχει μπόλικη και σήμερα (όποιος νομιζει ότι είναι easy mode να ρίξει dw pre nerf σε hm25 ή να γίνει R1 στην αρένα δεν έχει παρά να προσπαθήσει), μόνο που πλέον δεν είναι μονόδρομος, τώρα αν αυτό χαλάει κάποιους, σρυ αλλά το πρόβλημα το έχουν αυτοί, όχι η blizzard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δέν συμφωνώ αλλα οκ. τώρα το έχουν πρόβλημα αυτοι που πιστέυουν αυτο κτλπ ...ουδέν σχόλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μετά από ενάμισι χρόνο διακοπής , μπήκα τις προάλλες με τον αccount ένός φίλου , εντάξει το παιχνίδι έχει αλλάξει δραματικά , δεν λέω προς το καλύτερο ή το χειρότερο αλλά μιλάμε για άλλο παιχνίδι .Εννοείται καμία σχέση με vanilla , χωρίς όμως να ξεχνάμε και τα πολλά αρνητικά του vanila ,π.χ. μετά από χρόνια η blizz παραδέχτηκε ότι μόλις 4% των παικτών είχαν πάει nax vanilla . Τότε ρε φίλε τι το βγάζεις , για το 4% ? έξυπνη η ιδέα με το γουρούσι raid , LFR ή κάπως έτσι το λένε , χωρίς καμία δυσκολία του στίλλ "γιούργια και τους φάγαμε " , δίνει τη δυνατότητα στο πόπολο να δει end game καταστάσεις . Γενικά το παιχνίδι δείχνει τώρα πολύ πιο έξυπνα στημμένο και πολύ καλύτερα οργανωμένο απότι στο vanila ή ΤΒC.΄Για όλους υπάρχει κάτι . Το τarget group έχει πολύ αλλάξει ,πολύ πιτσιρκαρία σήμερα , pvp ανύπαρκτο , εύκολο loot με ψευτοepic , etc .etc. Πάντως για οκτώ χρόνια παιχνίδι πολύ καλά κρατάει , μπράβο στη blizz. Α, και μουκανε εντύπωση ότι υπάρχουν ακόμη αρκετοί που συνεχίζουν από εποχή vanila , χαράς το κουράγιο τους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 υστερα απο το post του telarin μπορει να κλειδωσει το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 σωστός ο telarin. οποιος πιστεύει το αντίθετο απλά δεν έχει δουλειές να κάνει aka έχει άπλετο χρόνο για κάψιμο, ή απλά αναπολεί τα περασμένα. Το παιχνίδι καλά κρατεί γι' αυτούς που έχουν τον χρόνο να το κάνουν. Φυσικά με πιο casual χαρακτήρα απ' ότι παλιά, αλλά και πάλι θέλει το κάψιμό του για hardcore καταστάσεις.. Το LFR με βρίσκει σύμφωνο σαν ιδέα, η δυσκολία όμως είναι ανέκδοτο. Δεν το ευχαριστιέσαι καθόλου όταν είναι ΤΟΣΟ εύκολο. Ας ήταν λίιιγο πιο εύκολο από το normal, να υπάρχει λίγο η πίεση του "μη κάνω μαλακία", αλλά και αν γίνει (σε LFR είσαι), να σώζεται κάαπως αν κάνουν όλοι αυτό που πρέπει. Προσωπικά στη μορφή που είναι, έχω πάει 2-3 φορές όλες κι όλες, ίσα για να σπάει η ρουτίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gshyperion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παίζω wow από vanilla και τότε ήμουν hardcore raider. Είμαι στο 4% που είδαν naxx vanilla. Έχω σταματήσει εδώ και 3 μήνες κυρίως γιατί είδα στο παιχνίδι ότι είχα να δω. Στο expansion ίσως ξαναασχοληθώ αλλά πολύ πιο χαλαρά πια. O Telarin τα είπε όλα όντως. Συμφωνώ 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ευνοούσε κατάφωρα 3 κατηγορίες ανθρώπων - άεργους, άνεργους και φοιτητές. Απαιτούσε, μέχρι το LK, άπειρο χρόνο αν κάποιος ήθελε endgame, είτε pvp είτε pve. Μια διευκρίνηση/διόρθωση σε αυτό που έγραψες τουλάχιστον όσο αφορά το PvE. Αν ήθελες απλά να δεις το endgame του κάθε patch δεν χρειαζόσουν τον άπειρο χρόνο από τη στιγμή που δεν ενδιέφερε το 1st kill το guild σου. Προσωπικά, σπαταλούσα πολύ λιγότερο χρόνο όταν μπήκα σε ένα πολύ καλό guild από ότι στο προηγούμενο semi-casual που ήμουν. Και ο λόγος ήταν πολύ απλός. Με το καλό, χρειαζόμασταν αρκετά λιγότερες ώρες για να κάνουμε clear το εκάστοτε content. Συνεπώς, αντί να raidάρουμε 5 φορές την εβδομάδα επί 4 ώρες, πηγαίναμε 2 ή 3. Και μπορεί να μην είχαμε συχνά τα 1st kill, αλλά είμασταν πάντα μέσα στο top5 του server. Με το semi-casual θα έπρεπε να raidάρουμε και τις 5 μέρες μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε progress. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένα σοβαρό guild, με ικανή ηγεσία (ότι πιο σημαντικό!) μπορεί να σου προσφέρει την χαρά να δεις end-game χωρίς να χρειαστείς να λιώνεις πάνω από το πληκτρολόγιο. Έτσι πληροφοριακά να πω ότι έπαιζα 5 χρόνια έχοντας την δουλειά μου και την γυναίκα μου και κατάφερα να δω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κάθε expansion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 το normal DS 10αρι εχει cooldown οταν γινει complete ? ή το κανεις οσες φορες θελεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtonyx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) εχει cooldown ^^ φιλαρακο...επισης αν επιχειρήσεις να σκοτώσεις Boss σε hc Mode και το κανεις δημιουργείτε ένα Lockout το οποίο μόνο με εκέινο το group θα μπορείς να τελει'ωσεις...το lFR όσες φορες θελησεις.εν ολίγοις στο επομενο reset ξανα btw παλικαρια βρισκετε κανεις σας σε κανα καλο group rbg? cross-realm καταστασεις παντα Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2012 από xtonyx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 εχει cooldown ^^ φιλαρακο...επισης αν επιχειρήσεις να σκοτώσεις Boss σε hc Mode και το κανεις δημιουργείτε ένα Lockout το οποίο μόνο με εκέινο το group θα μπορείς να τελει'ωσεις...το lFR όσες φορες θελησεις.εν ολίγοις στο επομενο reset ξανα btw παλικαρια βρισκετε κανεις σας σε κανα καλο group rbg? cross-realm καταστασεις παντα στο LFR μήπως δεν θα μπορω να παρω loot γιατι θα το εχω ξανακανει για την εβδομαδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις