Sorath Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 PVE = Player Versus Enviroment Δηλαδή εσύ εναντίον του παιχνιδιού, πx mobs. Χαρακτηριστικό παράδειγμα (quests, dungeons, raids) PVP = Player Versus Player Εσύ εναντίον άλλων παιχτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα Battlegrounds, open pvp (ξύλο του δρόμου δηλαδή ) Τα battle mechanics απλά είναι ο όρος που δηλώνει πως γίνεται η μάχη μεταξύ των χαρακτήρων. Πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα που έχει κάθε class εναντίον ενός άλλου class. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 PVE = Player Versus Enviroment Δηλαδή εσύ εναντίον του παιχνιδιού, πx mobs. Χαρακτηριστικό παράδειγμα (quests, dungeons, raids) PVP = Player Versus Player Εσύ εναντίον άλλων παιχτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα Battlegrounds, open pvp (ξύλο του δρόμου δηλαδή ) Τα battle mechanics απλά είναι ο όρος που δηλώνει πως γίνεται η μάχη μεταξύ των χαρακτήρων. Πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα που έχει κάθε class εναντίον ενός άλλου class. Να σαι καλα man . Περιμενω να ανεβω level 15 να δοκιμασω dungeons να παρω ετσι μια καλη γευση . Μου κανει εντυπωση οταν ανοιγω τους χαρτες ,εκτος απο την περιοχη που ειμαι τωρα εχει και αλλες ηπειρους .Σε αυτες τις περιοχες τοσο μακρυα με στελνουν ποτε με quests ή περιοριζομαι στον χαρτη της περιοχης μου? Επισης απο την στιγμη που ανακαλυπτεις μια περιοχη δεν θα ηταν πιο ευκολο να μπορεις να κανεις fast travel απο το να το παρεις με περπατημα ή με πουλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μου κανει εντυπωση οταν ανοιγω τους χαρτες ,εκτος απο την περιοχη που ειμαι τωρα εχει και αλλες ηπειρους .Σε αυτες τις περιοχες τοσο μακρυα με στελνουν ποτε με quests ή περιοριζομαι στον χαρτη της περιοχης μου? Με την κυκλοφορία του Cataclysm (και τις αλλαγές που κάνανε στις περιοχές 1-60 lvl) τα quest συνήθως επικεντρώνονται στις επι μέρους περιοχές τους - π.χ. υπάρχουν 45+ quests για Westfall, τα περιοσσότερα απο αυτά είναι quest chains μεταξύ τους που έχουν κάποια κοινή ιστορία και τα οποία στο τέλος (συνήθως) σε στέλνουν στην επόμενη (σε level) περιοχή (στο συγκεκριμένο παράδειγμα, στο Lakeshire). Μερικές φορές αυτά τα τελικά quest σε στέλνουν στην απέναντι ήπειρο - εναλλακτικά, καλό είναι κάθε 2-3 level που παίρνεις να επιστρέφεις στην "πρωτεύουσα" του faction σου (Stormwind, Exodar, Orgrimmar, Undercity και πάει λέγοντας) - εκεί θα βρείς τα Hero's Call Board (για Alliance) ή Warchief's Command Board (για Horde) τα οποία σου δίνουν quests για τις κατάλληλες για το level σου περιοχές (και περίπου τα μισά quests απο αυτά σε στέλνουν στην απέναντι ήπειρο). Χθες ειπα να παιξω στο πρωτο μου battleground ...Εφαγα καλα,ουτε το σπαθι μου δεν προλαβαινα να βγαλω . Eντωμεταξυ οι αλλοι ηταν level 13 και με θεριζανε απο μακρυα .Να πω κιολας οτι ηταν και κανενα μεγαλο level... Να προσθέσω επίσης στα πολύ σωστά που λέει ο telarin πιο πάνω, οτι τα battlegrounds χώριζονται σε tier των 10 level (10-19, 20-29, 30-39 κ.ο.κ.) οπότε αν τα βρίσκεις σκούρα υπάρχει πάντα η επιλογή να περιμένεις 3-4 level πριν κάνεις ξανά queue για PvP . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μερικές φορές αυτά τα τελικά quest σε στέλνουν στην απέναντι ήπειρο - εναλλακτικά, καλό είναι κάθε 2-3 level που παίρνεις να επιστρέφεις στην "πρωτεύουσα" του faction σου (Stormwind, Exodar, Orgrimmar, Undercity και πάει λέγοντας) - εκεί θα βρείς τα Hero's Call Board (για Alliance) ή Warchief's Command Board (για Horde) τα οποία σου δίνουν quests για τις κατάλληλες για το level σου περιοχές (και περίπου τα μισά quests απο αυτά σε στέλνουν στην απέναντι ήπειρο). Kατσε να το καταλαβω λιγο αυτο...Τωρα οτι αποστολη παιρνω ειναι γυρω απο την Τedrassil ,εκει δηλαδη που ειναι και ο warrior trainer μου.Καθε quest που μου δινει για να το ολοκληρωσω επιστρεφω παλι στην Tedrassil συν οτι επιπροσθετες παιρνω απο τους γυρω chars .Παντω ομως με βαζουν να επιστρεψω εκει.Εσυ απο οτι καταλαβα λες οτι σε καποια στιγμη θα παρω καποιες αποστολες και θα παω μακρυα και δεν θα χρειαστει να ξαναγυρισω απαραιτητα αλλα καλο θα ειναι να το κανω λες καθε 2-3 level.Ο hero call board που αφορα εμενα ειναι καποιος που βρισκεται στην αρχικη μου εδρα? Εδω που ειμαι τωρα δηλαδη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 γιατι δεν παιζεις το παιχνιδι να γουσταρεις και να το ανακαλυψεις μονος σου ρε συ ; Μασημενη τροφη σου δινουν τα παιδια πιο το νοημα ; Θα το ανακαλυψεις παιζοντας το παιχνιδι σε οδηγει οταν πρεπει και οπως πρεπει σε νεες περιοχες . Διαβαζε λιγο τα quest ως και οταν εχεις train σου πεταει μυνημα στο κεντρο της οθονης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ναι οκ το παιζω κανονικα το παιχνιδι και σιγουρα θα μαθω μονος μου πιο πολλα απλα ρωταω εξτρα πραγματακια γιατι ειμαι λιγο ανυπομονος ... Nα σκεφτεις λεω να παρω ολη την σειρα πριν φτασω level 20 because i like it too much ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ναι οκ το παιζω κανονικα το παιχνιδι και σιγουρα θα μαθω μονος μου πιο πολλα απλα ρωταω εξτρα πραγματακια γιατι ειμαι λιγο ανυπομονος ... Nα σκεφτεις λεω να παρω ολη την σειρα πριν φτασω level 20 because i like it too much ... Πράγματι, η μαγεία να ανακαλύπτεις είναι απίστευτη. Εγώ μια συμβουλή θα σου δώσω: ΜΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΠΟΤΑ μέχρι το 85 level. Αλλά και τότε αν είναι να πας σε καινούρια περιοχή, μην ψάχνεις για ευκολίες και walkthrough. Είναι τόσο ωραία η εξερεύνηση, αλήθεια, απόλαυσέ το. Και αν μπορείς να διαβάζεις τις αποστολές που έχουν σχέση με το lore, καλό θα ήταν. (όχι εκείνες που λένε σφάξε 10 γουρούνια πχ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Τυπικά απο 60 lvl και πανω, πρακτικά στα 85, αν δεν μαθεις τον char σου βεβαια θα ειναι και τα dungeons και κυριως τα raid μια τραυματικη εμπειρία για σένα και τους συμπαικτες σου. Άσε Chris... Τα ραιντ είναι τραυματική εμπειρία για μένα, ειδικά αυτό το πανάθλιο LFR, ο ορισμός του "carry out"... Πάρε ένα RANDOM screenshot. Υπόψιν το 10 είμαι εγώ, σαν ΤΑΝΚ με πολύ χειρότερο gear απ'ότι έχω τώρα στο αρμορυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Tragic. To dps απο τη θεση 10και κατω το επιανε καποιος στα 80lvl και χωρις απαραιτητα να εχει μπει ICC.. LFR μπηκα μια φορα οταν πηρα τη δωρεαν εβδομαδα, στα μισα fights ξεκινουσαμε χωρις να ειναι ετοιμοι οι μισοι παιχτες ενω τουλαχιστον 5 ηταν AFK ή εβαζαν follow.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Άσε Chris... Τα ραιντ είναι τραυματική εμπειρία για μένα, ειδικά αυτό το πανάθλιο LFR, ο ορισμός του "carry out"... Πάρε ένα RANDOM screenshot. Υπόψιν το 10 είμαι εγώ, σαν ΤΑΝΚ με πολύ χειρότερο gear απ'ότι έχω τώρα στο αρμορυ.. με τέτοια dps δεν πρέπει να πήγατε και πολύ μακριά ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
violatus Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Άσε Chris... Τα ραιντ είναι τραυματική εμπειρία για μένα, ειδικά αυτό το πανάθλιο LFR, ο ορισμός του "carry out"... Πάρε ένα RANDOM screenshot. Υπόψιν το 10 είμαι εγώ, σαν ΤΑΝΚ με πολύ χειρότερο gear απ'ότι έχω τώρα στο αρμορυ.. Αυτό δεν είναι faceroll αλλά facetroll lfr! Όταν μου έστειλαν μια εβδομάδα (είχα πάνω από ένα χρόνο αποχή) μπήκα μια φορά στα νέα dungeons και άντεξα να κάνω μόνο το πρώτο μέρος από το Dragon Soul raid. Πραγματικά μαύρα χάλια, τρελό χημείο με τον καθένα να κάνει ότι του κατέβει, να βγαίνει afk για να βγάλει τον σκύλο βόλτα, να βαράει ότι να'ναι ενώ κάποιος χριστιανός έχει εξηγήσει τι πρέπει να κάνουμε (υπάρχει και αυτό το raid helper μέσα από τον client). Απαράδεκτο και εμετικό. Δεν λέω, το lfr για κάποιους είναι βολικό, μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, αλλά τέτοιο επίπεδο δυσκολίας είναι πραγματικά για τα μπάζα. Πιο τίμιο θα ήταν να μπαίναμε μέσα και να μας μοίραζαν το loot. Από την άλλη βέβαια το target group έχει αλλάξει όπως και οι προτεραιότητες της εταιρίας. Ίσως βέβαια γέρασε το παιχνίδι γεράσαμε και εμείς μαζί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Α ρε το wow πως κατάντησε,εδώ και αρκετά χρόνια (από αρχές wotlk για την ακρίβεια) για μένα έχει χάσει τη μαγεία του.Παρ' όλα αυτά θα συνεχίζω να παίζω μέχρι να πεθάνω ή να κλείσουν οι servers.Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις και χρόνο πάνω σε αυτό το παιχνίδι που πλέον μου είναι αδύνατο να τα αφήσω πίσω.Πλέον ούτε 1 ώρα τη μέρα δεν μπαίνω και δε μου φαίνεται το mop να το αλλάξει αυτό,αλλά θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.Genjuros,Twillighs Hammer,Silvermoon,το quest του hunter στο vanilla που δεν υπήρχε pet,τα ατέλειωτα gang στην stv,το pre q για kara,οι πρώτες αρένες,τα ατέλειωτα wipe στον m'uru πια είναι φαντάσματα του παρελθόντος. Τι να πεις όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν... Τους χαιρετισμούς μου σε όσους παίζουν ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δέν κατάντησε απαραίτητα κάπως το WoW απλά η Blizzard είδε οτι για να βγάλει περισσότερα λεφτά πρέπει να το κάνει πιο προσιτό στους νέους παίχτες και στους Casual...Και εγώ είμαι fan του Vanila WoW οπου το έλιωσα στο τέρμα, μετά έπαιξα λίγο TBC αρένα και μετά το παράτησα το game. Αλλα ας μην γελιόμαστε ειδικά στο Vanila WoW ήταν αρκετά δύσκολο (και προπάντως χρονοβόρο) να πάρεις καλά epic items και χωρίς καλο gear δέν είχες απολύτως καμία τύχη ουτε σε PvP ούτε στο PVE, εγώ σάν hunter με top gear σκότωνα για πλάκα αυτόν με τα μπλέ, μόνο με autoshot τον είχα άμα ήθελα. Επίσης το να πάρεις gear μέσω pvp με ranking δηλαδη (12-13-14) εκτός απο απίστευτο λιώσιμο για να φτάσεις server first στο honor ήθελε επίσης να έχεις gear και καλό premade, αλλιώς δέν είχες καμία τύχη. Tώρα δέν ξέρω τι γίνετε αλλα στο TBC ήταν γελοίο να πάρεις epic gear, το game άλλαξε δραματικά κάποιους τους ξενερώνει αυτό (αυτους που είχαν λιωσει στο πρώτο Wow πιο πολύ) και μερικούς τους άρεσε (κυρίως τους νέους παιχτες) Προσωπικά εμένα δέν μου αρέσει πώς το έχουν κάνει τώρα γ'αυτο και δέν παίζω αλλα σίγουρα το παιχνίδι κέρδισε πολλούς casual players αλλα και έχασε πολλους "hardcore" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δέν κατάντησε απαραίτητα κάπως το WoW απλά η Blizzard είδε οτι για να βγάλει περισσότερα λεφτά πρέπει να το κάνει πιο προσιτό στους νέους παίχτες και στους Casual...Και εγώ είμαι fan του Vanila WoW οπου το έλιωσα στο τέρμα, μετά έπαιξα λίγο TBC αρένα και μετά το παράτησα το game. Αλλα ας μην γελιόμαστε ειδικά στο Vanila WoW ήταν αρκετά δύσκολο (και προπάντως χρονοβόρο) να πάρεις καλά epic items και χωρίς καλο gear δέν είχες απολύτως καμία τύχη ουτε σε PvP ούτε στο PVE, εγώ σάν hunter με top gear σκότωνα για πλάκα αυτόν με τα μπλέ, μόνο με autoshot τον είχα άμα ήθελα. Επίσης το να πάρεις gear μέσω pvp με ranking δηλαδη (12-13-14) εκτός απο απίστευτο λιώσιμο για να φτάσεις server first στο honor ήθελε επίσης να έχεις gear και καλό premade, αλλιώς δέν είχες καμία τύχη. Tώρα δέν ξέρω τι γίνετε αλλα στο TBC ήταν γελοίο να πάρεις epic gear, το game άλλαξε δραματικά κάποιους τους ξενερώνει αυτό (αυτους που είχαν λιωσει στο πρώτο Wow πιο πολύ) και μερικούς τους άρεσε (κυρίως τους νέους παιχτες) Προσωπικά εμένα δέν μου αρέσει πώς το έχουν κάνει τώρα γ'αυτο και δέν παίζω αλλα σίγουρα το παιχνίδι κέρδισε πολλούς casual players αλλα και έχασε πολλους "hardcore" Απλά να συμπληρώσω ότι υπήρχαν και πολλά παράπονα (εγώ προσωπικά ξέρω ανθρώπους που σταμάτησαν στο vanilla για το λόγο αυτό) ότι τους έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο (ακόμα και σε top επίπεδο, για να συντηρήσουν τα.... κεκτημένα) που μου έλεγαν "δε γίνεται άλλο ρε φίλε, 2η δουλειά μου έχει γίνει". Ε και κάπως έτσι το παράτησαν και αργότερα έγινε πιο εύκολο. Καλό ή κακό αυτό; Πώς κρατάς την ισορροπία σε αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Απλά να συμπληρώσω ότι υπήρχαν και πολλά παράπονα (εγώ προσωπικά ξέρω ανθρώπους που σταμάτησαν στο vanilla για το λόγο αυτό) ότι τους έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο (ακόμα και σε top επίπεδο, για να συντηρήσουν τα.... κεκτημένα) που μου έλεγαν "δε γίνεται άλλο ρε φίλε, 2η δουλειά μου έχει γίνει". Ε και κάπως έτσι το παράτησαν και αργότερα έγινε πιο εύκολο. Καλό ή κακό αυτό; Πώς κρατάς την ισορροπία σε αυτά; Αυτό είναι αλήθεια οτι ήθελε απίστευτο κάψιμο για να διατηρηθείς στην κορυφή. Εκτός απο το να κάνεις raid ήθελε να έχεις gold για τα repair που ήταν τεράστια, αφού άν ήταν νεό το instance το wipe ήταν άπειρο, επίσης έπρεπε να farmάρεις potions boosters κάτι μώβ ήταν τότε για agility, πανάκριβα και το χειρότερο κάτι resistance sets για κάτι bosses όπως εκείνη η Π......α η μέλλισα τι ήταν στο AQ40 που ήθελε nature resistance. Aλλα τελικά ποιο είναι το νόημα να λιώνεις όσο δέν πάει ή να παίζεις χαλαρά? Και πώς διατηρείς το οτι αυτός που θα λιώνει ίσως να ειναι και skilled θα ξεχωρίζει απο αυτόν που παίζει casual αλλά δέν θα υπάρχει αυτό το unfair που υπήρχε στο vanila? Πώς την κρατάς δέν ξέρω, αυτό ειναι δουλειά της blizzard δηλαδή να κρατήσει και τους πελάτες που ήθελαν να λιώνουν και τους casual players. Εγώ πιστέυω απλά το να μειώσεις τις διαφορές των στατιστικών στα αντικείμενα ειναι μια λύση, έτσι ο geared θα έχει πλεονέκτημα απο τον casual geared αλλα όχι ικανό για να τον νικήσει έυκολα... Με μια γρήγορη σκέψη πιστέυω οτι: 1) κακώς καταργήθηκαν τα 40man raids , δέν ξέρω ας το άφηναν μόνο για τα high end guilds αλλά το να προσπαθείς να συντονίσεις 40 άτομα ειναι απλά απίστευτο, νιώθεις το πώς πρέπει να είναι το guild. 2) Kακώς καταργήθηκε το Ranking, σάν ιδέα ήταν πολύ καλή γιατι ξεχώριζε τους παίχτες, ίσως θα έπρεπε απλά να αλλάξει ωστε μέχρι ένα επίπεδο να μπορεί ο casual player να παίξει (δέν λέω να φτάσει top rank).Kαι γενικά να αλλάξει γενικά..Τότε άν δέν έπαιζες πολύ μια εβδομάδα έπεφτες Rank, μου είχε συμβεί να έχω πεθάνει στο pc μια εβδομάδα να φτάσω Rank 12 όντας κωλόφαρδος να είμαι στο premade των Inner Sanctum (το καλύτερο guild στον Silvermoon τότε) και να με trollarei η blizzard λέγοντας μου ότι έκανα progress 99.9% και δέν πήρα το Rank.Και την επόμενη εβδομάδα έπεσα επειδή δέν έλιωσα...fail!!) 3) Έκαναν έγκλημα με το World PvP , το οποίο είναι ανύπαρκτο στην μετά Vanila Εποχή.Σε αυτό συνέβαλαν και τα flying mounts και η Αρένα. Προσωπικά η Αρένα δέν μου άρεσε ποτέ άν και είχα καλό Rating με τον War μου. 4) Για μένα Epic Fail τα achievments, ενισχύουν το grind και το farm. 5) Tου πέταξαν τα μάτια έξω με τα nerf-buff classes . και γενικά κάπου έχασαν το νόημα, στο TBC στο pvp o frost mage άντεχε πιο πολύ και απο Heavy Armor classes...απο που κι ως που cloth caster να έχει τέτοιο durability στο fight.Στο Vanila π.χ οι mages έπεφταν σαν χαρτιά αλλα μπορούσαν να σε ρίξουν και 1hit....Για μένα δέν κολλάει αυτο καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις