tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Wizard τύπος = caster. 2 είναι οι καθαρές caster classes, o mage και ο warlock, με τους druid/priest/shaman να είναι hybrid classes, μπορούν δηλαδή να εκπληρώσουν πάνω από 1 λειτουργίες (dps, tank, melee dps, caster dps, healer). Μπες σε κανένα wowhead.com και δες τι παίζει για την κάθε κλάση κλπ. Τώρα, ο μαγος στην αρχή λογικά μένει από μάνα σχετικά γρήγορα, οπότε έχε τον νου σου πόσα mob τραβάς κλπ. Imo δεν χρειάζεται να κάνεις τόσες πολλές ερωτήσεις σε αυτή τη φάση, ανακάλυψε το παιχνίδι μόνος σου, δοκίμασε διάφορα class και αποφάσισε τι σου ταιριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Σε dungeons λεει μπορω να παιξω μετα το level 15 ... Σε raids ποτε μπορω να παιξω ? Γιατι καπου διαβασα σε level 80 .Απαιτει τοσο υψηλο level? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Τυπικά απο 60 lvl και πανω, πρακτικά στα 85, αν δεν μαθεις τον char σου βεβαια θα ειναι και τα dungeons και κυριως τα raid μια τραυματικη εμπειρία για σένα και τους συμπαικτες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Θα το δουμε αυτο ... Ουσιαστικα τα dungeons που μπορεις να παιξεις ειναι συγκεκριμενα ? Δηλαδη αν παιξω ενα dungeon μπορω να ξαναπαιξω αλλη φορα στο ιδιο ? Επισης η διαφορα τους απο τα raids ποια ειναι ακριβως γιατι μεσες ακρες εχω καταλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 H Blizzard έχει στο site της εναν αναλυτικότατο οδηγό για το παιχνίδι της. http://eu.battle.net/wow/en/game/ Ρίχτε μια ματια και αν έχετε απορίες μετά (χλωμό), εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Οταν φτασω το level20 μετα πρεπει να αγορασω απο την αρχη το wow classic και να το κανω install ή μπορω να παω κατευθειαν στο burning crusade+Wrath of the Lich King ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αγοράζεις την κανονική έκδοση και κάνεις upgrade το account σου. Έτσι συνεχίζεις κανονικά Και ναι, πρέπει να τα αγοράσεις από την αρχή με την σειρά τους. Στην ουσία, τα cd keys χρειάζεσαι μόνο, το παιχνίδι που έχεις έχει ήδη εγκατεστημένο το τελευταίο expansion, απλά λόγω του limited account δεν έχεις πρόσβαση σε features & περιοχές. Πάντως, μετά απο αρκετούς μήνες, κοίταξα να δω τι γίνεται με το παιχνίδι και απογοητεύτηκα. Και τα δύο μου πρωην guild, που ήταν στα 100 καλύτερα του κόσμου, έχουν σταματήσει οριστικά τα raids τους. Επαναλαμβάνω, όχι προσωρινά, δεν περιμένουν το Pandarian, αλλά οριστικά τέλος. Και γενικά εκεί που γινόταν χαμός στον server που έπαιζα, δεν υπάρχει πλέον ψυχή. Φαίνεται οτι ο κύκλος για το WoW κλείνει σιγά σιγά. Αλλά την συνδρομή δεν λένε να την μειώσουν ούτε ευρώ κι αυτοί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Eνταξει δεν θα εχει και τον κοσμο που ειχε καποτε σιγουρα...Για να βγαζουν ομως καινουργιο σημαινει οτι το ανανεωνουν .Παντως οντως αυτο που λενε οτι ειναι εθιστικο ισχυει απο το λιγο που το εχω παιξει (lv9) .Το κακο ειναι οτι δυσκολα θα βρεις ανταξιο του το οποιο να εχει και prepaid cards και να μην χρειαζεσαι και πιστωτικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neuton Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ετσι απο απορια , σε περιπτωση π ειχεσ καποιος ενα παλιο account wow, με αρκετα ντυμενο char ( 400 i lvl + ) γνωριζετε καποιο site που θα μπορουσε να το πουλησει ?? ( γνωριζω ειναι παρανομο, απλως να μαθω, χιχι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μου ήρθε ένα εμαιλ για invite σε beta, στο παλιό email που είχα στο bnet account. Μετά το merge (πριν 2-3 χρόνια) άλλαξα το email Μου στο bnet. Πως μπορώ να δω αν είναι αληθινό ή scam? Επίσης μιας και δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω (απλά είχα ξεχάσει να αλλάξω τα beta preferences)υπάρχει τρόπος να το μεταφέρω σε άλλο account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μου ήρθε ένα εμαιλ για invite σε beta, στο παλιό email που είχα στο bnet account. Μετά το merge (πριν 2-3 χρόνια) άλλαξα το email Μου στο bnet. Πως μπορώ να δω αν είναι αληθινό ή scam? Επίσης μιας και δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω (απλά είχα ξεχάσει να αλλάξω τα beta preferences)υπάρχει τρόπος να το μεταφέρω σε άλλο account? Επειδή μου ήρθε και μένα προ ημερών, λίγα λεπτά μετά που έκανα register το Diablo στο bnet (τυχαίο?) και το οποίο beta invite είναι πολύ καλοφτιαγμένο και ψάρωσα αλλά πονηρεύτηκα γιατί δεν έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για beta στο account μου ούτε έχω τρέξει ένα πρόγραμμά που θέλει η blizzard για να τσεκάρει τα pc specs με έβαλε σε υποψίες... Αν θυμάμαι καλά κάνοντας mouse over πάνω στο "Play for free" είδα κάτω αριστερά στον browser που οδηγει το λινκ και θα με έστελνε στο worldofwarcraft.tk. Εκεί την κατάλαβα την δουλειά και το έσβησα. Πάντως ήταν πολύ πειστικό η αλήθεια είναι... Τα υπόλοιπα λινκς του μηνύματος κάτω κάτω που αφορούν terms&conditions δείχνουν να οδηγούν κανονικά στο official site, προσεγμένα τα πάντα στην απάτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μου ήρθε ένα εμαιλ για invite σε beta, στο παλιό email που είχα στο bnet account. Μετά το merge (πριν 2-3 χρόνια) άλλαξα το email Μου στο bnet. Πως μπορώ να δω αν είναι αληθινό ή scam? Επίσης μιας και δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω (απλά είχα ξεχάσει να αλλάξω τα beta preferences)υπάρχει τρόπος να το μεταφέρω σε άλλο account? Ο καλύτερος τρόπος να επιβεβαιώσεις αν υπάρχει πράγματι beta invite είναι να μπεις κατ'ευθείαν στο Battle.net Account σου και να δείς απο κει αν υπάρχει επιλογή για beta client download . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Χθες ειπα να παιξω στο πρωτο μου battleground ...Εφαγα καλα,ουτε το σπαθι μου δεν προλαβαινα να βγαλω . Eντωμεταξυ οι αλλοι ηταν level 13 και με θεριζανε απο μακρυα .Να πω κιολας οτι ηταν και κανενα μεγαλο level... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αγοράζεις την κανονική έκδοση και κάνεις upgrade το account σου. Έτσι συνεχίζεις κανονικά Και ναι, πρέπει να τα αγοράσεις από την αρχή με την σειρά τους. Στην ουσία, τα cd keys χρειάζεσαι μόνο, το παιχνίδι που έχεις έχει ήδη εγκατεστημένο το τελευταίο expansion, απλά λόγω του limited account δεν έχεις πρόσβαση σε features & περιοχές. Πάντως, μετά απο αρκετούς μήνες, κοίταξα να δω τι γίνεται με το παιχνίδι και απογοητεύτηκα. Και τα δύο μου πρωην guild, που ήταν στα 100 καλύτερα του κόσμου, έχουν σταματήσει οριστικά τα raids τους. Επαναλαμβάνω, όχι προσωρινά, δεν περιμένουν το Pandarian, αλλά οριστικά τέλος. Και γενικά εκεί που γινόταν χαμός στον server που έπαιζα, δεν υπάρχει πλέον ψυχή. Φαίνεται οτι ο κύκλος για το WoW κλείνει σιγά σιγά. Αλλά την συνδρομή δεν λένε να την μειώσουν ούτε ευρώ κι αυτοί.... εξαρτάται απ'τον server, ελα πχ stormscale να δεις πανικό και όχι μόνο για pvp (και σε διάφορους άλλους πχ TN, sylvanas). Πάντως στο τέλος καθε exp πάντα υπάρχει μείωση συνδρομητών, δεν είναι κάτι νέο. Πολλοί το σταματάνε γιατί έχουν κάνει clear το content με κάμποσους chars, άλλοι κάθονται στα ratings τους και περιμένουν να τελειώσει η σεζόν, άλλοι έχουν ντύσει φουλ όλους τους chars και δεν έχουν ελπίδα για τίτλο οπότε σταμάτησαν και αυτοί, άλλοι άρχισαν τα μπάνια και τα νυχτοπερπατήματα, άλλοι περιμένουν το μοπ. Το άλλο με τα disband καλών guild είναι σύνηθες, για ένα σωρό λόγους, και στην τελική δεν νομιζω οτι επηρεάζει πχ όποιον είναι σε άλλο guild Η συνδρομή, με 10+ μυρια ενεργά acc δεν περιμένω να αλλάξει. Άλλες είναι οι χοντρομ@λ@κιες πάντως που κάνει η blizzard, όπως η ηλίθια τακτική της να μην κλείνει νεκρούς servers, ή να κάνει merge όσους είναι low pop απ'την μια πλευρά. Κατι που κάνει με άνεση στους ασιατικούς, προφανώς επειδή είναι οι πρώτοι σε απώλειες συνδρομητών. Πρεστιζ ή αρρώστια για $$, είναι καραγυφτιά να καταδικάζει κάποιους άτυχους πελάτες της, βάζοντας τους το μαχαίρι στο λαιμό "ή ξεκινάς απ'το μηδέν, ή μου σκας 20ρι για καθε char, ή μένεις στο νεκροταφείο". Τι φταίει ο άλλος που ο server έγινε κρανίου τόπος. Τελειωμένος ο th ειδικά για τους αλαηδες και αντί να βάλει λουκέτο ή merge, ανοίγει free transfer προς αυτόν. Ελεος ρε μ@λ@κες, πάτε να θάψετε και άλλο κόσμο δλδ. Μιλάμε για ρατσισμό, τιμωρεί όσους δεν έχουν λεφτα αντί να κάνει ότι κάνουν όλοι οι ανταγωνιστές της. Τεσπα είναι μεσ'τον πύργο με κάποια δις στο μπαούλο και όσο δεν φαίνεται να την πλησιάζει κάποιος, θα την λούζει η αλαζονία. Εδω ανακοινώνει για το μοπ κάτι αυτονόητα που ζητάει ο κόσμος εδώ και χρόνια (πχ acc wide achs και mounts) και θριαμβολογεί λες και ανακαλυψε τον τροχό. Προσωπικά επειδή ασχολούμαι πλεον μόνο με pvp δεν μπορώ να πάω αλλού, μιας και τα δοκίμασα όλα και είτε τα mechanics τους είναι για τον π3οντα (όλα πλην τερα), είτε είχαν σοβαρές ελλείψεις στο οργανωμένο pvp (τερα - ναι παιδιά, κανά bg θα βάλετε ή είναι νωρίς ακόμη? καμιά αρένα? κανά ξεροκόματο έστω?). Να δούμε μπας και κάνει κάτι το gw2 γιατι τα άλλα δυστυχώς πέρασαν και ούτε που ακούμπησαν. Χθες ειπα να παιξω στο πρωτο μου battleground ...Εφαγα καλα,ουτε το σπαθι μου δεν προλαβαινα να βγαλω . Eντωμεταξυ οι αλλοι ηταν level 13 και με θεριζανε απο μακρυα .Να πω κιολας οτι ηταν και κανενα μεγαλο level... στα low lvl bgs κυριαρχούν twinks, alts παλιών παικτών που είναι καραντυμένοι και συνήθως πρόκειται για κάτι rogues, hunters και γενικά classes που τους άλλους τους έχουν σχεδόν 1-shot. Οι παλιοί έχουν αβανταζ, λογικό μιας και μιλάμε για παιχνίδι 7ετιας. Αν δεν σε ενδιαφέρει ειδικά το pvp ανεβα καλύτερα μέσω quest και άσε το για αργότερα, τα πράγματα στρώνουν παρακάτω. Αν γουστάρεις pvp μπορείς να ανέβεις μέχρι 85 μέσω bgs, οπότε κάνεις υπομονή και μαθαίνεις όσο καλύτερα μπορείς το class σου. Βεβαια τέλειο balance δεν υπάρχει ούτε στα 85, το παιχνίδι σχεδιάστηκε και είναι με το μυαλό στο pve. Απ'την άλλη έχει κατά την γνώμη μου τα καλύτερα battle mechanics μετά το τερα, και κανένα απ'τα μειονεκτήματα του, αν μείνεις αρκετά θα το καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 στα low lvl bgs κυριαρχούν twinks, alts παλιών παικτών που είναι καραντυμένοι και συνήθως πρόκειται για κάτι rogues, hunters και γενικά classes που τους άλλους τους έχουν σχεδόν 1-shot. Οι παλιοί έχουν αβανταζ, λογικό μιας και μιλάμε για παιχνίδι 7ετιας. Αν δεν σε ενδιαφέρει ειδικά το pvp ανεβα καλύτερα μέσω quest και άσε το για αργότερα, τα πράγματα στρώνουν παρακάτω. Αν γουστάρεις pvp μπορείς να ανέβεις μέχρι 85 μέσω bgs, οπότε κάνεις υπομονή και μαθαίνεις όσο καλύτερα μπορείς το class σου. Βεβαια τέλειο balance δεν υπάρχει ούτε στα 85, το παιχνίδι σχεδιάστηκε και είναι με το μυαλό στο pve. Απ'την άλλη έχει κατά την γνώμη μου τα καλύτερα battle mechanics μετά το τερα, και κανένα απ'τα μειονεκτήματα του, αν μείνεις αρκετά θα το καταλάβεις. Επειδη καταλαβαινω οτι εισαι master στο wow ,εξηγησε μου αν θες τι ειναι το pve και τα battle mechanics.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις