GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 αν εχεις τετοιο κινητο μπαινεις στο marktet και το κατεβαζεις δωρεαν ( blizzard authenticator ) και μετα μπαινεις στο battle.net account σου και το δηλωνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ωραιος ευχαριστω. Μακαρι να μπω γερα στο παιχνιδι αυτο! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 not sure if troll or just derp σαδφσαγασγσδαγσδγσαδγ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 derp 100%, σκέψου να μπεις lfr και να χάσεις loot από τον derp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 λόγος για uninstall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εαν αγορασω το παιχνιδι και συνδρομη, ο χαρακτηρας μου Lvl 20 απο το starter δεν χανεται ετσι? οποτε καλυτερα να τον φτασω πρωτα lvl 20 και μετα να αρχισω την συνδρομη, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 λόγος για uninstall Και ίσως για χαρακίρι θα πρόσθετα... Ώρα να κάνω unsubscribe από το θέμα αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εαν αγορασω το παιχνιδι και συνδρομη, ο χαρακτηρας μου Lvl 20 απο το starter δεν χανεται ετσι? οποτε καλυτερα να τον φτασω πρωτα lvl 20 και μετα να αρχισω την συνδρομη, σωστα? ναι μετα θα συνεχισεις απο εκει που ισουν...Δεν χανεται το account σου ποτε οσο καιρο και να εχεις να παιξεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ναι μετα θα συνεχισεις απο εκει που ισουν...Δεν χανεται το account σου ποτε οσο καιρο και να εχεις να παιξεις.... αν και η blizzard σου δινει εγγυηση για 6 μηνες inactive account μονο . Βεβαια εγω ειχα το 2ο μου account 2 1/2 χρονια ανενεργο και μπηκα με το 7 days που εδινε και ολα ηταν στην θεση τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ναι βασικα με ενδιαφερει εαν ο χαρακτηρας που θα φτιαξω μενει απο την starter στην κανονικη εκδοση η θα πρεπει να αρχιζω απο την αρχη Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ναι βασικα με ενδιαφερει εαν ο χαρακτηρας που θα φτιαξω μενει απο την starter στην κανονικη εκδοση η θα πρεπει να αρχιζω απο την αρχη Sent from my iPhone using Insomnia απο την starter μενει στα 20lvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 και μολις κανεις την starter κανονικη συνεχιζει να υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 αψογα. ευχαριστω! μαλλον θα παρω το πακετακι με το diablo 3 + WoW battlechest. ελπιζω να αξιζει! παντως ακομα κι απο lvl 9 καποια τερατακια ειναι δυσκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ντουγκ, έχεις να διαλέξεις άααααπειρα πράγματα να κάνεις. Πραγματικά. Το παιχνίδι είναι 7 χρονών οπότε για κάποιον που το αρχίζει τώρα θα είναι τεράστιο το να αφομοιώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να παίξει (και όχι απλά να μαλακιστεί). Μερικά classes είναι φυσικό να δέρνουν περισσότερο κλπ. Δώσε έμφαση στο τι είδους gear χρειάζεται ο χαρακτήρας σου κλπ. Στα 9 lvl δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο (πλέον), αν και έχω να κάνω starting area level up χωρίς HEIRLOOM πολύυυυ καιρό. Δεν είμαι και ο καλύτερος wow player ούτε και ο πιο αναλυτικός στο theory craft αλλά όταν κάνω κάτι θέλω να το κάνω σωστά. So simple derp 100%, σκέψου να μπεις lfr και να χάσεις loot από τον derp Ω, ναι... Θα ανεβάσω ένα ρανδομ σκρινσοτ από ένα τραγικό lfr που είχα πριν καμία βδομάδα... Και ίσως για χαρακίρι θα πρόσθετα... Ώρα να κάνω unsubscribe από το θέμα αυτό... Χάνουμε τα καλύτερα παλικάρια... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ντουγκ, έχεις να διαλέξεις άααααπειρα πράγματα να κάνεις. Πραγματικά. Το παιχνίδι είναι 7 χρονών οπότε για κάποιον που το αρχίζει τώρα θα είναι τεράστιο το να αφομοιώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να παίξει (και όχι απλά να μαλακιστεί). Μερικά classes είναι φυσικό να δέρνουν περισσότερο κλπ. Δώσε έμφαση στο τι είδους gear χρειάζεται ο χαρακτήρας σου κλπ. Στα 9 lvl δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο (πλέον), αν και έχω να κάνω starting area level up χωρίς HEIRLOOM πολύυυυ καιρό. Δεν είμαι και ο καλύτερος wow player ούτε και ο πιο αναλυτικός στο theory craft αλλά όταν κάνω κάτι θέλω να το κάνω σωστά. So simple Εχεις καμια προτασει για χαρακτηρα? γενικα ειμαι wizard Τυπος αλλα στην αρχη μου φαινεται λιγο αδυναμος, κανω κατι λαθος? ας πουμε εχω πεθανει 2-3 φορες ηδη. Με το (πλεον) τι ακριβως εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις