Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φίλος άργησες κάμποσα χρόνια, η "διαδραστικότητα" που θες έχει πάει περίπατο προ πολλού, group q σχεδόν δεν υπάρχουν πλέον, ούτε elite που να κόβουν βόλτες και να αξίζει να ασχοληθείς, ούτε world bosses, ουτε world pvp. Το παιχνιδι όπως κατάλαβες είναι massive single player αν δεν έχεις φίλους να παίζεις μαζί τους.

δηλαδη δεν αξιζει οσο αξιζε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ερωτηση 1 --> εχει κανεις χακαριστει και να παρει πισω τα κλεμμενα ποτε? Αν οχι, δεν ειναι λιγο ρισκο το να δινεις τοσες ωρες απο τη ζωη σου ΚΑΙ τοσα λεφτα και ανα πασα στιγμη να στα κλεψουν?

Μου έτυχε μια φορά. Μου έγδυσαν όλους τους χαρακτήρες μου, πήραν όλα τα λεφτά και όλα τα items.

Τα πήρα ΟΛΑ πίσω στο ακέραιο μετά απο λίγες μέρες. Κι ευτυχώς γιατί μόλις είχα μπει σε ένα hardcore guild.

nope

δηλαδη προτεινεις να μην το αρχισει καποιος τωρα?

Μου έτυχε μια φορά. Μου έγδυσαν όλους τους χαρακτήρες μου, πήραν όλα τα λεφτά και όλα τα items.

Τα πήρε ΟΛΑ πίσω στο ακέραιο μετά απο λίγες μέρες. Κι ευτυχώς γιατί μόλις είχα μπει σε ένα hardcore guild.

πως τα πηρες ολα πισω? τι κινησεις εκανες? δηλαδη πιστευεις οτι δεν ειναι καταδικαστικο οτι αν γινει, απλα τελειωσες?

Επισκέπτης

γι αυτο ακριβως υπαρχουν τα game-beginners guides παιδια

http://eu.battle.net/wow/en/game/

http://eu.battle.net/wow/en/game/guide/

αν και στους περισσοτερους απο εμας, παιζοντας λυθηκαν ολες οι αποριες (πρεπει να βουτηξεις για να μαθεις κολυμπι)

ΥΓ:ποσο μαλλον στους καμενους με 13 85-αριδες :P

Επισκέπτης

13 χαρακτηρες στο level 85 .

γι αυτο και ειναι δυσκολο να αφησεις το συγκεκριμενο παιχνιδι για καποιο αλλο mmo , οταν εχεις επενδυσει τοσο χρονο σε αυτο.

εδω και μηνες εχω σταματησει ωστοσο και περιμενω το expansion ... :rolleyes:

Παιδια το battlechest τι εμπεριεχει; Εχει ενα μηνα δωρεαν; Ακομα, ξερετε αν αυτος ο μηνας που δινουν με την αρχικη εκδοση τον παιρνεις μονο αν κανεις καποια συνδρομη;

Sent from my iPhone using Insomnia

...παιζοντας λυθηκαν ολες οι αποριες...

Νομίζω τα είπες όλα.

Όσο για τα κλεμμένα λεφτά, εγώ μπορώ να πω ότι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δεν πήρα φράγκο πίσω. Τα λεφτά δεν ήταν πολλά (ζήτημα να ήταν 15-20.000) και ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς στο καλό την έπαθα. Δεν έχασα τίποτα άλλο, ούτε χαρακτήρες, ούτε εξοπλισμό. Η Blizzard πάντως δεν έκανε τίποτα. Μικρό το κακό, αφού όταν το έπαθα (πριν κανα χρόνο) είχα πάρει απόφαση να σταματήσω ούτως ή άλλως και το συγκεκριμένο γεγονός απλώς επιτάχυνε την όλη διαδικασία.

Παιδια το battlechest τι εμπεριεχει; Εχει ενα μηνα δωρεαν; Ακομα, ξερετε αν αυτος ο μηνας που δινουν με την αρχικη εκδοση τον παιρνεις μονο αν κανεις καποια συνδρομη;

Εχει το αρχικο(vanilla) + το πρωτο expansion(TBC) + 1 μηνα free χρονο

Νομίζω τα είπες όλα.

Όσο για τα κλεμμένα λεφτά, εγώ μπορώ να πω ότι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δεν πήρα φράγκο πίσω. Τα λεφτά δεν ήταν πολλά (ζήτημα να ήταν 15-20.000) και ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς στο καλό την έπαθα. Δεν έχασα τίποτα άλλο, ούτε χαρακτήρες, ούτε εξοπλισμό. Η Blizzard πάντως δεν έκανε τίποτα. Μικρό το κακό, αφού όταν το έπαθα (πριν κανα χρόνο) είχα πάρει απόφαση να σταματήσω ούτως ή άλλως και το συγκεκριμένο γεγονός απλώς επιτάχυνε την όλη διαδικασία.

Οποτε τα ιδια με την EA ... κριμα. ηθελα να μπω στο παιχνιδι αλλα αν ειναι ανα πασα στιγμη να φοβαμαι μην την παθω ισως δεν αξιζει

Εχει το αρχικο(vanilla) + το πρωτο expansion(TBC) + 1 μηνα free χρονο

ευχαριστω φιλε μου. Να σε ρωτησω ομως για τον δωρεαν μηνα. μου ειπαν απο το πλαισιο οτι για να τον ενεργοποιησεις πρεπει να κανεις μια διμηνη συνδρομη (στα 25 ευρω) και παει συνολικα 3 μηνες με τον δωρεαν. ισχυει?

αν εχεις antivirus (που ΠΡΕΠΕΙ να εχεις οχι μονο για το wow) και δεν μπαινεις απο ιντερνετ καφε και δεν εχουν τον κωδικο σου κανα 2.000 φιλοι σου και δεν μπαινεις και σε <<περιεργες σελιδες>> δεν εχεις να φοβασαι τιποτα και ποτε . Αν παλι δεν εισαι 100 % σιγουρος υπαρχει και το authenticator που κοστιζει 10 € αν δεν εχεις Android ή iOS κινητο που καθε φορα που κανεις login στο παιχνιδι σου ζηταει εναν μοναδικο κωδικο που αλλαζει καθε 30 δευτερολεπτα . Αν μετα απο ολα αυτα φοβασαι ακομα μην σε κλεψουν κλεισε το pc πεταξε το απο το παραθυρο κλειδωσε πορτες παραθυρα καρφωσε τα με ξυλα απο μεσα μπες και μεσα σε μια φουσκα να μην μπορει να σε ακουμπησει τιποτα κλεισε το ιντερνετ να μην περασει κανας ιος απο αυτο και παιξε offline bubble bobble αν δεν φοβασαι μην καει το μηχανημα σου ...ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ . Καθε φορα που κανεις ποστ με πιανει πανικος με αυτα που μπορει να συμβουν . Μπες μεσα να γουσταρεις το παιχνιδι να γελασεις να περασεις ομορφα και τιποτα παραπανο . Αν σε κλεψουν σε εκλεψαν τι να κανουμε . Δηλαδη αν δουλευεις 10 χρονια και μαζεψεις 10.000 € και σε κλεψουν το σπιτι θα αυτοκτονησεις ;

Οσο για τον δωρεαν μηνα ΝΑΙ για να ενεργοποιηθει πρεπει να παρεις ή καρτα εξτρα παιχνιδιου 2 μηνη ή να δωσεις τον αριθμο της πιστωτικης σου στο www.battle.net 1 μηνα που μπορεις να τον ακυρωσεις ΠΡΙΝ ξεκινησει και να μην τον χρεωθεις αν δεις οτι δεν σου αρεσει αφου πρωτα ξεκιναει ο δωρεαν μηνας που δινει το πακετο

Οχι για τον δωρεαν μηνα εμενε ο φιλος μου δεν εκανε τπτ απο αυτα που λετε επλα εβαλε το cd key και επαιξε κονικα...

Sent from my iPod touch using Insomnia

Οχι για τον δωρεαν μηνα εμενε ο φιλος μου δεν εκανε τπτ απο αυτα που λετε επλα εβαλε το cd key και επαιξε κανονικα

Νομιζω οτι το αγχος για να μην χακαριστεις ειναι απλα νορμαλ. Το αν θα μπω η οχι σε περιεργες σελιδες δυστυχως πολλες φορες δεν εχεις κοντρολ πανω του. Το authenticator που λες κοστιχει τοσο μονο αν δεν εχεις android κτλ; Αν εχεις καποιο τετοιο κινητο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...