Doug21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 φίλος άργησες κάμποσα χρόνια, η "διαδραστικότητα" που θες έχει πάει περίπατο προ πολλού, group q σχεδόν δεν υπάρχουν πλέον, ούτε elite που να κόβουν βόλτες και να αξίζει να ασχοληθείς, ούτε world bosses, ουτε world pvp. Το παιχνιδι όπως κατάλαβες είναι massive single player αν δεν έχεις φίλους να παίζεις μαζί τους. δηλαδη δεν αξιζει οσο αξιζε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 nope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ερωτηση 1 --> εχει κανεις χακαριστει και να παρει πισω τα κλεμμενα ποτε? Αν οχι, δεν ειναι λιγο ρισκο το να δινεις τοσες ωρες απο τη ζωη σου ΚΑΙ τοσα λεφτα και ανα πασα στιγμη να στα κλεψουν? Μου έτυχε μια φορά. Μου έγδυσαν όλους τους χαρακτήρες μου, πήραν όλα τα λεφτά και όλα τα items. Τα πήρα ΟΛΑ πίσω στο ακέραιο μετά απο λίγες μέρες. Κι ευτυχώς γιατί μόλις είχα μπει σε ένα hardcore guild. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 nope δηλαδη προτεινεις να μην το αρχισει καποιος τωρα? Μου έτυχε μια φορά. Μου έγδυσαν όλους τους χαρακτήρες μου, πήραν όλα τα λεφτά και όλα τα items. Τα πήρε ΟΛΑ πίσω στο ακέραιο μετά απο λίγες μέρες. Κι ευτυχώς γιατί μόλις είχα μπει σε ένα hardcore guild. πως τα πηρες ολα πισω? τι κινησεις εκανες? δηλαδη πιστευεις οτι δεν ειναι καταδικαστικο οτι αν γινει, απλα τελειωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ο ορισμός του τρολ έτσι; Θα το κάνεις σε όλα τα τοπικς για games που υπάρχουν στο insomnia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 γι αυτο ακριβως υπαρχουν τα game-beginners guides παιδια http://eu.battle.net/wow/en/game/ http://eu.battle.net/wow/en/game/guide/ αν και στους περισσοτερους απο εμας, παιζοντας λυθηκαν ολες οι αποριες (πρεπει να βουτηξεις για να μαθεις κολυμπι) ΥΓ:ποσο μαλλον στους καμενους με 13 85-αριδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Tι εννοεις 13? Εχεις φτιαξει 13 χαρακτηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 13 χαρακτηρες στο level 85 . γι αυτο και ειναι δυσκολο να αφησεις το συγκεκριμενο παιχνιδι για καποιο αλλο mmo , οταν εχεις επενδυσει τοσο χρονο σε αυτο. εδω και μηνες εχω σταματησει ωστοσο και περιμενω το expansion ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Παιδια το battlechest τι εμπεριεχει; Εχει ενα μηνα δωρεαν; Ακομα, ξερετε αν αυτος ο μηνας που δινουν με την αρχικη εκδοση τον παιρνεις μονο αν κανεις καποια συνδρομη; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ...παιζοντας λυθηκαν ολες οι αποριες... Νομίζω τα είπες όλα. Όσο για τα κλεμμένα λεφτά, εγώ μπορώ να πω ότι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δεν πήρα φράγκο πίσω. Τα λεφτά δεν ήταν πολλά (ζήτημα να ήταν 15-20.000) και ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς στο καλό την έπαθα. Δεν έχασα τίποτα άλλο, ούτε χαρακτήρες, ούτε εξοπλισμό. Η Blizzard πάντως δεν έκανε τίποτα. Μικρό το κακό, αφού όταν το έπαθα (πριν κανα χρόνο) είχα πάρει απόφαση να σταματήσω ούτως ή άλλως και το συγκεκριμένο γεγονός απλώς επιτάχυνε την όλη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Παιδια το battlechest τι εμπεριεχει; Εχει ενα μηνα δωρεαν; Ακομα, ξερετε αν αυτος ο μηνας που δινουν με την αρχικη εκδοση τον παιρνεις μονο αν κανεις καποια συνδρομη; Sent from my iPhone using Insomnia Εχει το αρχικο(vanilla) + το πρωτο expansion(TBC) + 1 μηνα free χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Νομίζω τα είπες όλα. Όσο για τα κλεμμένα λεφτά, εγώ μπορώ να πω ότι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δεν πήρα φράγκο πίσω. Τα λεφτά δεν ήταν πολλά (ζήτημα να ήταν 15-20.000) και ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς στο καλό την έπαθα. Δεν έχασα τίποτα άλλο, ούτε χαρακτήρες, ούτε εξοπλισμό. Η Blizzard πάντως δεν έκανε τίποτα. Μικρό το κακό, αφού όταν το έπαθα (πριν κανα χρόνο) είχα πάρει απόφαση να σταματήσω ούτως ή άλλως και το συγκεκριμένο γεγονός απλώς επιτάχυνε την όλη διαδικασία. Οποτε τα ιδια με την EA ... κριμα. ηθελα να μπω στο παιχνιδι αλλα αν ειναι ανα πασα στιγμη να φοβαμαι μην την παθω ισως δεν αξιζει Εχει το αρχικο(vanilla) + το πρωτο expansion(TBC) + 1 μηνα free χρονο ευχαριστω φιλε μου. Να σε ρωτησω ομως για τον δωρεαν μηνα. μου ειπαν απο το πλαισιο οτι για να τον ενεργοποιησεις πρεπει να κανεις μια διμηνη συνδρομη (στα 25 ευρω) και παει συνολικα 3 μηνες με τον δωρεαν. ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 αν εχεις antivirus (που ΠΡΕΠΕΙ να εχεις οχι μονο για το wow) και δεν μπαινεις απο ιντερνετ καφε και δεν εχουν τον κωδικο σου κανα 2.000 φιλοι σου και δεν μπαινεις και σε <<περιεργες σελιδες>> δεν εχεις να φοβασαι τιποτα και ποτε . Αν παλι δεν εισαι 100 % σιγουρος υπαρχει και το authenticator που κοστιζει 10 € αν δεν εχεις Android ή iOS κινητο που καθε φορα που κανεις login στο παιχνιδι σου ζηταει εναν μοναδικο κωδικο που αλλαζει καθε 30 δευτερολεπτα . Αν μετα απο ολα αυτα φοβασαι ακομα μην σε κλεψουν κλεισε το pc πεταξε το απο το παραθυρο κλειδωσε πορτες παραθυρα καρφωσε τα με ξυλα απο μεσα μπες και μεσα σε μια φουσκα να μην μπορει να σε ακουμπησει τιποτα κλεισε το ιντερνετ να μην περασει κανας ιος απο αυτο και παιξε offline bubble bobble αν δεν φοβασαι μην καει το μηχανημα σου ...ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ . Καθε φορα που κανεις ποστ με πιανει πανικος με αυτα που μπορει να συμβουν . Μπες μεσα να γουσταρεις το παιχνιδι να γελασεις να περασεις ομορφα και τιποτα παραπανο . Αν σε κλεψουν σε εκλεψαν τι να κανουμε . Δηλαδη αν δουλευεις 10 χρονια και μαζεψεις 10.000 € και σε κλεψουν το σπιτι θα αυτοκτονησεις ; Οσο για τον δωρεαν μηνα ΝΑΙ για να ενεργοποιηθει πρεπει να παρεις ή καρτα εξτρα παιχνιδιου 2 μηνη ή να δωσεις τον αριθμο της πιστωτικης σου στο www.battle.net 1 μηνα που μπορεις να τον ακυρωσεις ΠΡΙΝ ξεκινησει και να μην τον χρεωθεις αν δεις οτι δεν σου αρεσει αφου πρωτα ξεκιναει ο δωρεαν μηνας που δινει το πακετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Οχι για τον δωρεαν μηνα εμενε ο φιλος μου δεν εκανε τπτ απο αυτα που λετε επλα εβαλε το cd key και επαιξε κονικα... Sent from my iPod touch using Insomnia Οχι για τον δωρεαν μηνα εμενε ο φιλος μου δεν εκανε τπτ απο αυτα που λετε επλα εβαλε το cd key και επαιξε κανονικα Sent from my iPod touch using Insomnia Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Νομιζω οτι το αγχος για να μην χακαριστεις ειναι απλα νορμαλ. Το αν θα μπω η οχι σε περιεργες σελιδες δυστυχως πολλες φορες δεν εχεις κοντρολ πανω του. Το authenticator που λες κοστιχει τοσο μονο αν δεν εχεις android κτλ; Αν εχεις καποιο τετοιο κινητο; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις