Doug21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ας πουμε πηγα level 3, πρεπει να μπω καπου να διαλεξω skill και να αλλαξω τα attributes μου η το κανει μονο του? Ακομα, οταν θες να βγεις γιατι κανει 20 δευτερολεπτα και καθεται και κατω αυτος, παιζει καποιο ρολο η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ας πουμε πηγα level 3, πρεπει να μπω καπου να διαλεξω skill και να αλλαξω τα attributes μου η το κανει μονο του? Ακομα, οταν θες να βγεις γιατι κανει 20 δευτερολεπτα και καθεται και κατω αυτος, παιζει καποιο ρολο η οχι? οχι μεχρι τα 3lvl τπτ μετα τα 10-12 νομιζω αρχιζεις να βαζεις...οταν πατας exit ο παικτης σου μενει εκει για αλλα 20 δευτερολεπτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ναι αλλα υπαρχει λογος που τον κραταει εκει για 20 δευτερα? και υπαρχει λογος που με ρωταει αν θελω να βγω αμεσα η να περιμενω! απλα το λεω μην κανω κανα κακο βγαινοντας αμεσως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ναι αλλα υπαρχει λογος που τον κραταει εκει για 20 δευτερα? και υπαρχει λογος που με ρωταει αν θελω να βγω αμεσα η να περιμενω! απλα το λεω μην κανω κανα κακο βγαινοντας αμεσως! Αν είσαι εκτός κάποιας πόλης, δεν σε κάνει αυτόματα logout. Νομίζω πως αυτό το σύστημα υπήρχε για να μην μπορείς να αποφύγεις μια μάχη απλά κάνοντας logout. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ααααα θα πρεπει να μαθω τα κολπα λοιπον ερωτηση --> λεει release spirit in 6 minutes η μπορω να πατησω το κουμπι απο κατω. χανω κατι αν το πατησω η και να το πατησω αν δεν περασουν τα 6 λεπτα δεν γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Απλά πάτα το και δες τι θα γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ναι αλλα αν , λεω αν πεταχτει ο mr Ζονγκ ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ναι αλλα αν , λεω αν πεταχτει ο mr Ζονγκ ????? Τότε καταλαβαίνεις πως θα έπρεπε να έχεις πάρει το κουτί 2 αντί για την κουρτίνα 3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Για να πω την αληθεια με χαλανε λιγο τα γραφικα ,ειναι αλλης εποχης αν και αυτο δεν ειναι το "point" του παιχνιδιου.Θελω να ξερω εκτος απο αμετρητα quests με ποιον τροπο συνεργαζομαι με αλλους παιχτες online... Γιατι ας πουμε αυτο το παιχνιδι να μην ηταν ενα κανονικο rpg offline ? Ειμαι dark elf παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Γιατί σε ένα offline rpg, δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ερωτηση 1 --> εχει κανεις χακαριστει και να παρει πισω τα κλεμμενα ποτε? Αν οχι, δεν ειναι λιγο ρισκο το να δινεις τοσες ωρες απο τη ζωη σου ΚΑΙ τοσα λεφτα και ανα πασα στιγμη να στα κλεψουν? Ερωτηση 2 --> με το WoW®: Battle Chest® τι ακριβως παιρνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Γιατί σε ένα offline rpg, δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει αυτό: Ναι μεσες ακρες καταλαβα τι θες να πεις ,αλλα πως μπορω να κανω quests μαζι με αλλους ? Θελω να πω υπαρχει τροπος να ειμαι σε καποια ομαδα ? ..γιατι τωρα κανω αποστολες μονος μου και παιρνω xp ωστοσο αυτο θα μπορουσα να το κανω και offline ,δεν εχω δηλαδη διαδραστικοτητα με αλλα ατομα παρα μονο οταν τους βλεπω να περνανε απο διπλα μου ... Eντωμεταξυ σπιτι μου οταν εγκατεστησα την starter edition κατεβασα 10gb .Στον υπολογιστη του γραφειου μου που δοκιμασα να το κατεβασω για να παιζω καμια φορα και απο εδω εκανα Login στο account και στην επιλογη του download που εβγαλε να διαλεξω αναμεσα απο 3 εκδοσεις (wow-cataclysm-king) και επιλεγοντας την πρωτη αρχισε να κατεβαζει 3 GB.Γιατι 3 και οχι 10 οπως πριν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 φίλος άργησες κάμποσα χρόνια, η "διαδραστικότητα" που θες έχει πάει περίπατο προ πολλού, group q σχεδόν δεν υπάρχουν πλέον, ούτε elite που να κόβουν βόλτες και να αξίζει να ασχοληθείς, ούτε world bosses, ουτε world pvp. Το παιχνιδι όπως κατάλαβες είναι massive single player αν δεν έχεις φίλους να παίζεις μαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 φίλος άργησες κάμποσα χρόνια, η "διαδραστικότητα" που θες έχει πάει περίπατο προ πολλού, group q σχεδόν δεν υπάρχουν πλέον, ούτε elite που να κόβουν βόλτες και να αξίζει να ασχοληθείς, ούτε world bosses. Το παιχνιδι όπως κατάλαβες είναι massive single player αν δεν έχεις φίλους να παίζεις μαζί τους. χαχαχα εχεις δικιο ,αργησα αλλα ειπα ετσι να παρω μια γευση καθοτι ψαχνω ενα καλο rpgmo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 καλό, ή μάλλον κορυφαίο ήταν στα 60, τώρα θυμίζει farmville, μπαίνεις, κάνεις τα δικά σου, τσεκάρεις λίγο τι έκαναν οι άλλοι, και βγαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις