konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αν δεν κάνω λάθος μαζί με το Vanilla WoW (1-60 δηλαδή) δίνουν πλέον και το 1ο expansion το Burning Crusade (60-70) μαζί, οπότε μετά το 20lvl θα χρειαστείς σε πρώτη φάση μόνο το αρχικό παιχνίδι μέχρι να φτάσεις 70. Μετά σειρά έχει το Lich King (70-80) και τέλος το Cataclysm (80-58). Tα expansions δηλαδη ειναι για να προχωρησεις σε level οταν φτασεις σε καποιο σημειο δηλαδη αν καταλαβα καλα.Δηλαδη με το Vanilla πας μεχρι 60 και μετα πρεπει να παρεις το burning crusade για να πας 60-70... Υποτιθεται ομως τα expansions δεν σου δινουν και καινουργιους χαρτες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 http://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=World+of+Warcraft Παντως αξιζει αυτο που σου ειπε ο paularas. Επίσης πωλειται ακάουντ με 2 8ριδες 378 κ 358ilevel, ενα 80αρη και 140Κ G. Οχι πολύ ακριβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
violatus Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Tα expansions δηλαδη ειναι για να προχωρησεις σε level οταν φτασεις σε καποιο σημειο δηλαδη αν καταλαβα καλα.Δηλαδη με το Vanilla πας μεχρι 60 και μετα πρεπει να παρεις το burning crusade για να πας 60-70... Υποτιθεται ομως τα expansions δεν σου δινουν και καινουργιους χαρτες ? Ναι, τα expansions δίνουν, νέες περιοχές όπως επίσης και κάποια νέα features στο παιχνίδι. Πχ με το Lich King έχεις πρόσβαση σε ένα ακόμα class τον Death Knight, το Burning Crusade και το Cataclysm πρόσθεσαν νέες φυλές, κτλ. Δεν έχω link αλλά αν θυμάμαι καλά το Vanilla και το Burning Crusade τα έχει ενοποιήσει η Blizzard πλέον. Δηλαδή αγοράζεις μόνο το vanilla Και σου γίνεται αμέσως upgrade σε burning crusade. Οπότε για όλα,full,κομπλέ χρειάζεσαι Vanilla+Lich King+Cataclysm. Αυτό που λέει ο paularas είναι ακόμα καλύτερο αλλά θα πρέπει να βρεις παλιό account. Γενικά παίξε με το starter edition, πήγαινε μέχρι το 20, δες μερικά instances, κανένα battleground και βλέπεις μετά τι θα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας .Ωραια ειναι τελειως free το starter edition δεν το ειχα καταλαβει ,απλα το κατεβαζω και ξεκιναω. Γενικα η φιλοσοφια του παιχνιδιου ειναι με quests στα οποια με βοηθανε και αλλοι ? Με ποιον τροπο δηλαδη αλληλεπιδρω με τους αλλους παιχτες online?Τους πολεμαω ή με βοηθανε? Μπαινω σε καποιες ομαδες ή φυλη και ειμαι εκει μονιμα? Sorry για τις χαζες ερωτησεις απλα ετσι για αρχη να εχω 1-2 πατηματα ρωταω.θα κατσω να διαβασω και κανενα οδηγο. Tα instances τι ειναι violatus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 επειδή θα σου δημιουργηθούν ψιλο άπειρες ερωτήσεις, ορίστε ένα βοήθημα (αν δεν βαριέσαι να το διαβάσεις) http://www.gamefaqs.com/pc/534914-world-of-warcraft/faqs/56494 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 A thanks paularas ,εννοειται πως δεν βαριεμαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
violatus Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Tα instances τι ειναι violatus? Γενικά ο κόσμος σε αυτά τα παιχνίδια λέμε ότι είναι persistent. Αυτό σημαίνει ότι εκεί που προχωράς μπορείς να συναντήσεις και άλλους γύρω σου. Τα instances φαντάσου τα σαν μια πίστα που όταν μπεις, μόνος σου ή με group, δεν έχεις αλληλεπίδραση με άλλους παίχτες. Πχ αν εγώ μπω σε ένα Χ Dungeon και εσύ μπεις στο ίδιο αλλά δεν είμαστε στο ίδιο group, ούτε να σε δω μπορώ, ούτε να σε επηρεάσω. Γενικά το όλο concept είναι ότι έχουμε έναν persistent κόσμο και μετά τα διάφορα dungeons, raids, κτλ είναι instanced. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Γενικά ο κόσμος σε αυτά τα παιχνίδια λέμε ότι είναι persistent. Αυτό σημαίνει ότι εκεί που προχωράς μπορείς να συναντήσεις και άλλους γύρω σου. Τα instances φαντάσου τα σαν μια πίστα που όταν μπεις, μόνος σου ή με group, δεν έχεις αλληλεπίδραση με άλλους παίχτες. Πχ αν εγώ μπω σε ένα Χ Dungeon και εσύ μπεις στο ίδιο αλλά δεν είμαστε στο ίδιο group, ούτε να σε δω μπορώ, ούτε να σε επηρεάσω. Γενικά το όλο concept είναι ότι έχουμε έναν persistent κόσμο και μετά τα διάφορα dungeons, raids, κτλ είναι instanced. Mαλιστα τωρα καταλαβα. Το warcraft εχει διαφορα απο το world of warcraft? Θυμαμαι οταν επαιζε ο αδελφος μου ηταν ενα παιχνιδι σαν το starcraft που ειχε ενα στρατο και τον κατηυθυνε σε μια μαχη και τα εβλεπες απο ψηλα ολα ,καπως ετσι .Αυτο που βλεπω τωρα στο youtube ειναι τελειως διαφορετικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ακου τη φωνη της λογικης και μην το αρχιζεις... θα καεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
violatus Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Mαλιστα τωρα καταλαβα. Το warcraft εχει διαφορα απο το world of warcraft? Θυμαμαι οταν επαιζε ο αδελφος μου ηταν ενα παιχνιδι σαν το starcraft που ειχε ενα στρατο και τον κατηυθυνε σε μια μαχη και τα εβλεπες απο ψηλα ολα ,καπως ετσι .Αυτο που βλεπω τωρα στο youtube ειναι τελειως διαφορετικο . Ναι, λογικά αναφέρεσαι στο Warcraft 3 το οποίο είναι strategy. Το World of Warcraft για το οποίο συζητάμε σε αυτό το thread είναι mmorpg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ακου τη φωνη της λογικης και μην το αρχιζεις... θα καεις χαχαχαχα το ξερω αλλα μου αρεσουν τα παιχνιδια ρε γαμωτο ... Ναι, λογικά αναφέρεσαι στο Warcraft 3 το οποίο είναι strategy. Το World of Warcraft για το οποίο συζητάμε σε αυτό το thread είναι mmorpg. Ναι ρε συ μπραβο ,γιατι τοσα χρονια ακουγα wow και μου ερχοταν στο μυαλο το strategy και λεω ειναι δυνατον τετοια πορωση με το συγκεκριμενο ? Μετα κατι αρχισα να ψιλιαζομαι οταν αρχισα να βλεπω videakia στο youtube αλλα δεν ειχα καταλαβει πως ειχε γινει η μεταβαση απο strategy σε mmorpg.Aντε ρε παιδια μπραβο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Εμενα παντως η γνωμη μου ειναι, ασε τις πολλες ερωτησεις, κατεβασε και παιξε το starter edition παιξε μεχρι τα 20 lvl να δεις την φαση(να ξες οτι δεν ειδες τιποτα μεχρι αυτα τα lvl οτι γνωμη και να αποκτησες μεχρι εκηνη τη στιγμη) και μετα αν θες να συνεχισεις πανε παρε το wow(πλεον δε μπορεις να βρεις μονο το vanilla, παει vanilla + TBC) 15.90 το πηρε ενας φιλος μου απο τα seven και μετα αν βλεπεις οτι γουσταρεις παιρνεις και τα αλλα... Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αυτο θα κανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 επαιξα λιγο παραπανω και σιγουρα εμεινα πιο ευχαριστημενος! μερικες νουμπικες ερωτησεις 1) save κανει καθε ποτε? μπορω να βγω ΟΠΟΤΕ θελω χωρις να χασω τιποτα? 2) παυση υπαρχει η απλα το αφηνω το παιχνιδι οπως ειναι? 3) ολα αυτα τα αντικειμενα που παιρνω απο ζωακια κτλ και ΔΕΝ ειναι μερος quest, που χρησιμευουν? 4) οταν ανεβαινουμε level κανουμε κατι εμεις (οπως επιλογη skill η attribute) η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 επαιξα λιγο παραπανω και σιγουρα εμεινα πιο ευχαριστημενος! μερικες νουμπικες ερωτησεις 1) save κανει καθε ποτε? μπορω να βγω ΟΠΟΤΕ θελω χωρις να χασω τιποτα? 2) παυση υπαρχει η απλα το αφηνω το παιχνιδι οπως ειναι? 3) ολα αυτα τα αντικειμενα που παιρνω απο ζωακια κτλ και ΔΕΝ ειναι μερος quest, που χρησιμευουν? 4) οταν ανεβαινουμε level κανουμε κατι εμεις (οπως επιλογη skill η attribute) η οχι? 1) κανει save συνεχεια δλδ μπορεις να βγεις κατευθειαν οποτε θες και μετα ο παικτης σου θα ειναι στο ιδιο σημειο 2) παυση οχι δεν υπαρχει το αφηνεις ετσι οπως ειναι η το πολυ πολυ να κανεις logout 3) μονο αν παρεις το συγκεκριμενο quest που χρειαζεται τα συγκεκριμενα αντικεμενα, τοτε μονο ειναι χρησιμα αλλιως τα πουλας 4) ναι αν καταλαβαινω απ το παραδειγμα που εδωσες καθε 2 lvl μετα τα 10 νομιζω μπορεις να βαλεις ενα παραπανω talent σε μια απο τις 3 κατηγοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις