Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια τι κανω λαθος? μου λεει there might be a problem with your account στην αρχη μολις βαζω τα στοιχεια μου να συνδεθω (starter)

οκ το βρηκα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3) δυσκολια για starter μιλαμε. starter ξε-starter, απευθυνεσαι ΚΥΡΙΩΣ σε ατομα ηλικιων 25+ (μιλαμε για τους ΦΑΝ) και ψαγμενους gamer. επρεπε να εχεις καποιο βαθμο δυσκολιας απο πριν. Δεν γινεται να εχω 2 ωρες παιχνιδιου και η ζωη μου να μην εχει φτασει κατω απο το 80% χωρις καμια στρατηγικη απλα πατωντας ενα κλικ και σφαζοντας τα παντα.

Αφ'ενος το Diablo δεν ειχε ποτε ιδιαιτερη στρατηγικη, clickclickclick ηταν. Αφ'ετερου η πραγματικη δυσκολια του παιχνιδιου δεν ειναι στο νορμαλ αλλα στο Nightmare και ακομα χειροτερα, στο Hardcore. Και το SC2 αν το επαιζες στο νορμαλ χωρις να κυνηγας achievements ηταν αστεια η δυσκολια του, οταν το επιανες σε brutal ομως η οταν ξεκιναγες να βγαλεις ολα τα hard achievements εβλεπες την πραγματικη δυσκολια του παιχνιδιου.

Λοιπον παιδια, κατεβασα το starter κι επαιξα ακριβως 4 λεπτα σκοτωνοντας κατι στρουθοκαμηλους η τι ειναι αυτα. Η ερωτηση μου ειναι: ΕΙμαι χαζος που δεν μου αρεσει καθολου και τιποτα η απλα πρεπει να του δωσω χρονο?

δωστου χρονο τα πρωτα lvl ειναι παραμυθια με δρακους και πριγκιπισες . Το end game ειναι ολο το παιχνιδι ουσιαστικα αλλα για να πεις σου αρεσε ή οχι πηγαινε λιγο παρακατω εξαλου δωρεαν ειναι μεχρι το 20

Για να παίζει 10 εκατομμύρια κόσμος, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Πώς περιμένεις να κρίνεις ένα αχανές παιχνίδια μέσα σε 4 λεπτά; :-(

εννοειται! και για αυτο δεν ειπα "ειναι χαλια" ! απλα προσπαθω να βρω τους λογους! σιγουρα πρεπει να παιξω λιγο παραπανω τουλαχιστον , απλα ισως περιμενα να με συνεπαρει απο την αρχη αρχη.

παντως ολο το παιχνιδι ετσι ειναι? με αυτη την καμερα απο πισω, τις αργες επιθεσεις κτλ?

Παιδια εχω σκεφτει πολλες φορες και εγω να ξεκινησω wow αλλα γενικα επειδη βλεπω ενα καρο εκδοσεις,expanions το ενα λεει χρειαζεται το αλλο κτλ και επειδη νιωθω σαν χαμενος στο διαστημα δεν το εχω επιχειρησει ποτε μου .Επισης μου κανει λιγο αρνητικο το οτι θα πρεπει να πληρωνεις 12 ευρω το μηνα περιπου για το παιχνιδι αλλα οκ αυτο δεν με πειραζει .Το θεμα ειναι να δωσω τα λεφτα αλλα δεν ξερω πως θα ξεκινησω,τι πρεπει να κανω ,τι αποστολες εχω και ειδικα οταν υπαρχουν παιχτες που ειναι masters στο συγκεκριμενο παιχνιδι .Γενικα η μονη επαφη που ειχα με το wow ηταν οταν επαιζε ο αδελφος μου και καθομουν ετσι λιγο και παρακολουθουσα .

όχι, μετά γίνεται FPS και με fast paced gameplay αλά COD

και νόμιζα ότι εγώ ξύπνησα (πάλι) στραβά και διάβαζα βλακείες...

βασικά γίνεται psychedelic με την camera απο μπροστά να σε κοιτάει μέσα στα μάτια και βαράς γρήγορα

Παιδια εχω σκεφτει πολλες φορες και εγω να ξεκινησω wow αλλα γενικα επειδη βλεπω ενα καρο εκδοσεις,expanions το ενα λεει χρειαζεται το αλλο κτλ και επειδη νιωθω σαν χαμενος στο διαστημα δεν το εχω επιχειρησει ποτε μου .Επισης μου κανει λιγο αρνητικο το οτι θα πρεπει να πληρωνεις 12 ευρω το μηνα περιπου για το παιχνιδι αλλα οκ αυτο δεν με πειραζει .Το θεμα ειναι να δωσω τα λεφτα αλλα δεν ξερω πως θα ξεκινησω,τι πρεπει να κανω ,τι αποστολες εχω και ειδικα οταν υπαρχουν παιχτες που ειναι masters στο συγκεκριμενο παιχνιδι .Γενικα η μονη επαφη που ειχα με το wow ηταν οταν επαιζε ο αδελφος μου και καθομουν ετσι λιγο και παρακολουθουσα .

Τα expansions θα χρειαστούν όταν φτάσεις level 60, κάτι που ενδεχομένως να πάρει αρκετό καιρό. Οπότε μην ανησυχείς γι' αυτά εκ των προτέρων. Ξεκίνα με τη δωρεάν έκδοση Starter, φτάσε μέχρι το level 20 και μετά θα αποφασίσεις αν θέλεις να συνεχίσεις ή όχι.

Τα expansions θα χρειαστούν όταν φτάσεις level 60, κάτι που ενδεχομένως να πάρει αρκετό καιρό. Οπότε μην ανησυχείς γι' αυτά εκ των προτέρων. Ξεκίνα με τη δωρεάν έκδοση Starter, φτάσε μέχρι το level 20 και μετά θα αποφασίσεις αν θέλεις να συνεχίσεις ή όχι.

Αν δεν κάνω λάθος μαζί με το Vanilla WoW (1-60 δηλαδή) δίνουν πλέον και το 1ο expansion το Burning Crusade (60-70) μαζί, οπότε μετά το 20lvl θα χρειαστείς σε πρώτη φάση μόνο το αρχικό παιχνίδι μέχρι να φτάσεις 70. Μετά σειρά έχει το Lich King (70-80) και τέλος το Cataclysm (80-58).

Δωρεαν εννοεις οτι μεχρι το level 20 δεν θα πληρωνω συνδρομη?

Αν μπορεις δωσε ενα link να δω πως ειναι γιατι στο πλαισιο βλεπω εχει μονο το lich king και το cataclysm .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...