Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 καλα και η 6μηνη ειναι φθηνη αλλα ρε παιδια μου δεν ξερω... τωρα θα μου πεις σε συγκριση με το diablo που δινεις 60 και σε 2 βδομαδες εχει τελειωσει.... κατεβαινει τωρα, εχει ηδη περασει τη μεση. για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 καλα και η 6μηνη ειναι φθηνη αλλα ρε παιδια μου δεν ξερω... τωρα θα μου πεις σε συγκριση με το diablo που δινεις 60 και σε 2 βδομαδες εχει τελειωσει.... κατεβαινει τωρα, εχει ηδη περασει τη μεση. για να δουμε... Doug21, άλλο το ένα παιχνίδι κι άλλο το άλλο. Δεν είναι συγκρίσιμα, τουλάχιστον ως προς αυτό που έχουν δημιουργηθει να καλύψουν. Το WoW θα σου κοστίσει σίγουρα παραπάνω εν τέλει εάν ασχοληθείς αλλά θα σου δώσει πίσω τα πολλαπλάσια από το Diablo το οποίο θα καλύψει κυρίως το κενό του Hack&Slash και του Lore που μας κράτησε τρελαμένους τους παλαιούς. Σίγουρα το Diablo III θα είναι πιο φτηνό από το WoW (κυρίως εάν πας για 6μηνο, καθότι πρέπει να κατεβάσεις και τα 3 expasions προκειμένου να φτάσεις στο end content και σε αυτά που το game μπορεί να σου δώσει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 καλα και η 6μηνη ειναι φθηνη αλλα ρε παιδια μου δεν ξερω... τωρα θα μου πεις σε συγκριση με το diablo που δινεις 60 και σε 2 βδομαδες εχει τελειωσει.... κατεβαινει τωρα, εχει ηδη περασει τη μεση. για να δουμε... και γω σκεφτομαι να αρχισω diablo αλλα περιμενω μπας και πεσει η τιμη του λιγο ποτε το κοβεις να πεσει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 εχει ηδη 45 σε μερικα μαγαζια νομιζω (μπες σκτρουτζ) αλλα και παλι για μενα δεν αξιζει. θα δουμε τι θα αποφασισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 εχει ηδη 45 σε μερικα μαγαζια νομιζω (μπες σκτρουτζ) αλλα και παλι για μενα δεν αξιζει. θα δουμε τι θα αποφασισω... Γιατί, αξίζει ο Ρονάλντο που έχεις για άβαταρ και υπογραφή τα λεφτά που παίρνει;! Αυτό το παιδί, όλο να κλαίει τον θυμάμαι! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 δεν νομιζω οτι εχει σχεση αυτο! δεν του τα δινω εγω τα λεφτα του ωστε να διαμαρτυρηθω! καλως η καως το diablo χρεωνει για το παιχνιδι που ολοι περιμεναμε αλλα δεν συναντα τις προσδοκιες ωστε να τα αξιζει. μακαρι να βγω ψευτης αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 troll λάθος topic έγραψες την απάντηση σου wow εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 troll λάθος topic έγραψες την απάντηση σου wow εδώ μιλα καλυτερα κατα πρωτον, και διαβαζε τι λεμε στα προηγουμενα ποστ κατα δευτερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 και γω σκεφτομαι να αρχισω diablo αλλα περιμενω μπας και πεσει η τιμη του λιγο ποτε το κοβεις να πεσει?? θα πέσει όταν βγει το expansion, από εκεί και πέρα ότι βλέπεις στο skroutz.gr δεν νομιζω οτι εχει σχεση αυτο! δεν του τα δινω εγω τα λεφτα του ωστε να διαμαρτυρηθω! καλως η καως το diablo χρεωνει για το παιχνιδι που ολοι περιμεναμε αλλα δεν συναντα τις προσδοκιες ωστε να τα αξιζει. μακαρι να βγω ψευτης αλλα... αφού δεν το έχεις παίξει, που σε απογοήτευσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 θα πέσει όταν βγει το expansion, από εκεί και πέρα ότι βλέπεις στο skroutz.gr αφού δεν το έχεις παίξει, που σε απογοήτευσε? Είναι troll. Μην χάνεις χρόνο να απαντάς. Επίσης του αρέσει ο ρονάλντο. :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 αφού δεν το έχεις παίξει, που σε απογοήτευσε? γιατι δεν το εχω παιξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 γιατι δεν το εχω παιξει? γιατί ρωτάς στο topic του Diablo 3 αν αξίζει να το αγοράσεις, το να έχεις "παίξει" τη starter edition δεν σημαίνει ότι έπαιξες το παιχνίδι, δεν είναι αρκετό για να το κρίνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 μια χαρα αρκετο ειναι για οποιον εχει παιξει το diablo 2 ας πουμε. δεν εψαχνα για πολλα. γραφικα να με αφησουν με ανοιχτο το στομα (πουθενα), gameplay ισαξιο του ονοματος του (καμια διαφορα απο το 2). Λειπουν skill tree και attributes να αλλαζουν manually. περιμενα να εχει κι αλλους χαρακτηρες για την ποικιλια, να ειναι ειναι πιο δυσκολο κτλ. τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 διαφωνώ δεν είναι αρκετή ούτε για πλάκα η starter edition... γιατί σε ποιο game της Blizzard σε άφησαν τα γραφικά με ανοιχτό το στόμα? άλλους χαρακτήρες για ποικιλία? σιγά μην τα δώσουν όλα στο αρχικό game, τι θα βάζουν στα expansions? έπαιξες inferno και ξέρεις αν είναι δύσκολο ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 προσεξε φιλε μου, ΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ ειναι σχετικα. 1) γραφικα για παιχνιδι του 2012 ηθελα ασχετα αν ειναι blizzard η οχι (του 2 για την εποχη του ηταν πολυ καλα) 2) χαρακτηρες για αρχη μιλαμε 3) δυσκολια για starter μιλαμε. starter ξε-starter, απευθυνεσαι ΚΥΡΙΩΣ σε ατομα ηλικιων 25+ (μιλαμε για τους ΦΑΝ) και ψαγμενους gamer. επρεπε να εχεις καποιο βαθμο δυσκολιας απο πριν. Δεν γινεται να εχω 2 ωρες παιχνιδιου και η ζωη μου να μην εχει φτασει κατω απο το 80% χωρις καμια στρατηγικη απλα πατωντας ενα κλικ και σφαζοντας τα παντα. Κι εγω μεγαλος φαν του diablo ειμαι, αλλα μη γινομαστε fanboys. ειναι οτι χειροτερο. Με το να βλεπουμε τα αρνητικα ειναι σαν να μην υπαρχουν και δε θα φτιαχτουν ποτε κι επειδη ξεφυγαμε, κανε quote αν θες στο τοπικ του diablo αυτο να συνεχισουμε εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις