BlackScorpionX Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 μπα παιδια εκλεισε οριστικα . Εξάλλου εδω και 2 χρόνια δεν έκανα τίποτα άλλο πέρα απο archievement . Ουτε arena , ουτε bg ουτε pve ουτε τιποτα . Απλα περιπλανιομουν . Το diablo 2 το επαιζα μεχρι πριν 1 μηνα το d3 με τον χρονο που εχω ( 2 ωρες το βραδυ ) και με οικογενεια , παιδι και δουλεια δεν εχει νοημα να πληρωνω συνδρομη . Σωστή και ώριμη σκέψη! Μια συμβουλή, ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΟΥ. Είναι κρίμα, τόσες ώρες να τις διαγράψεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Μπορεί κάποια στιγμή να ξαναπαίξεις κτλ. Δεν ξέρεις ειδικά αν σου στείλουν τίποτα 7 μέρες τζάμπα από τη blizzard. Αλλά κυρίως αυτοί οι χαρακτήρες (όσο και αν ακουστεί υπερβολικό) είναι μια μικρή κληρονομιά, λένε κάτι για σένα. Εντάξει δεν είναι ΣΟΥΠΕΡ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αλλά είναι κρίμα να τους διαγράψεις. Αυτή είναι η γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Η προσωπική μου άποψη μετά από 4,5 χρόνια στο game του WoW είναι ίδια με τον φίλο που είπε για την SLK. Φανατικός του D1 & D2 με ώρες gameplay ήδη ξεκίνησα και το D3 το οποίο ειναι πραγματικά ατμοσφαιρικό (αλλά όχι πολύ μακριά από το D2) και συνεχίζει το Lore και τους chars των προηγουμένων δύο επάξια, εξακολουθώ να υποστηρίζω το WoW σχεδόν φανατικά. Ναι, κι εγώ κουράστηκα με τις επαναλήψεις, ναι κι εγώ κάνω achievements και έχω status farming to DS (το normal προς το παρόν, άντε και τον morchok στο hc), ναι κι εγώ δεν είμαι του pvp και βαρέθηκα τις καφρίλες και τους ούνους και τους βλάκες στο lfr (κατ'εμέ αυτό διέλυσε και τις τελευταίες ελπίδες οι νέοι κυρίως παίχτες να μάθουν τους chars τους και να μοχθήσουν και να χαρούν το end gaming) ναι κι εγώ όλα... Παρ'όλα αυτά... Ναι έχω πολλά ακόμη να κάνω, ναι γουστάρω να wiparw την πάρτυ μου στα heroics του DS & FL, ναι γουστάρω να παίζω με τον main char μου ως τανκ και με τον alt μου ως healer, ναι γουστάρω να τρέχω με κόσμο από το guild Μου για να κάνει το legendary σε DS, FL, ναι γουστάρω να ανεβάσω το pvp και να κάνω Rated BG's με το guild μου και arenes, ναι γουστάρω να ανεβάσω κι άλλους chars να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα και τεχνικές, να ρίχνω bosses με tacts και setups που δεν υπάρχουν και δεν κυκλοφορούν... Για όλα αυτά αξίζει το WoW. Κι εγώ έχω ελάχιστη πλέον ώρα, όχι λόγο οικογένειας αλλά και άλλων υποχρεώσεων (εργασία, ιντερνετικό ράδιο, προσωπική ζωή κοκ) αλλά θα προσπαθήσω και θα βρω τρόπο να αξιοποιήσω τις 2-3 ώρες που μπορώ να είμαι μέσα για το WoW (τώρα λιγότερες καθότι αφιερώνω και 1 ώρα στο D3). Προφανώς κι όλα αυτά ειναι επί προσωπικού, είναι εντελώς υποκειμενικά. Στην ηλικία μου όμως το WoW είναι πλέον η προσωπική διέξοδος (η απομόνωση που αναζητώ έστω και για λίγο) από το άγχος της καθημερινότητας και της ρουτίνας μου. ΥΓ. Συμφωνώ με τον προηγούμενο φίλο να μην διαγράψεις τους chars. Ποτέ δεν ξέρεις . ΥΓ2. Ξέχωρα από τα αρκούδια (το drunk tanking θα πρέπει να είναι εμπειρία νομίζω) το νέο expansion είναι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος... Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 συμφωνω απολυτα σε ολα . Απλα ειναι προτερεοτητες . Καποτε ηθελα να παω σπιτι να κανω raid hardcore . Τωρα θελω να παω σπιτι να παιξω με το μωρο . Καποτε ηθελα να παρω αδεια να παιξω wow τωρα θελω να παρω αδεια να χαρω το μωρο Καποτε ειμουν 25-26 τωρα ειμαι 33....αλλαζουν οι συνηθειες αλλαζουν τα θελω μας . Επειτα απο wow player απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας μπορω να πω ΣΤΟΠ . Εννοειται οτι δεν διαγραφω τιποτα . Εξαλλου εχει μεσα πολυ πραγμα εχει 14 85 ριδες εχει feats of strength εχει εχει εχει.....Απλα ολα αυτα μενουν πισω . Πες το και λογω οικονομικου αφου οταν περνεις 800 € και εχεις 600 € στεγαστικο και ενα παιδι 1 ετους δεν σου φτανουν ουτε τα 10 ευρω τον μηνα του wow αλλα προσπαθεις να κοψεις απο παντου . Προτιμω το D3 το οποιο ξερω οτι λογω κολληματος με ολα τα d θα με κρατησει για αρκετο καιρο και για την 1-2 ωρες καθε βραδυ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Το wow εξακολουθει να ειναι τοπ παιχνιδι οσο εχεις ενα νορμαλ guild που μπορει να σου προσφέρει 2-3-4 raid τη βδομαδα με φυσιολογικά ατομα χωρις να εχεις αναγκη να πεφτεις στο καθε μογκολακι που σπαμααρει ή μαλακιζεται στο trade ή σε pugs. Κατα τα αλλα προφανως καποτε θα το βαρεθείς και θα θελεις να δεις κατι αλλο, οπως συμβαινει με πολλα πραγματα, αν όχι ολα, στη ζωη. Το diablo δεν ερχεται ως αντικαταστατης του wow αλλά σαν ενα ξεχωριστό παιχνίδι με δικό του lore, κοινό και αλλου ειδους απαιτησεων, σε οποιον αρεσει συνεχιζει εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
violatus Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Το wow εξακολουθει να ειναι τοπ παιχνιδι οσο εχεις ενα νορμαλ guild που μπορει να σου προσφέρει 2-3-4 raid τη βδομαδα με φυσιολογικά ατομα χωρις να εχεις αναγκη να πεφτεις στο καθε μογκολακι που σπαμααρει ή μαλακιζεται στο trade ή σε pugs. Κατα τα αλλα προφανως καποτε θα το βαρεθείς και θα θελεις να δεις κατι αλλο, οπως συμβαινει με πολλα πραγματα, αν όχι ολα, στη ζωη. Το diablo δεν ερχεται ως αντικαταστατης του wow αλλά σαν ενα ξεχωριστό παιχνίδι με δικό του lore, κοινό και αλλου ειδους απαιτησεων, σε οποιον αρεσει συνεχιζει εκει. Πραγματικά Chrisxxx με κάλυψες απόλυτα. Η καλή παρέα νομίζω είναι το πιο βασικό για κάθε mmo. Από την στιγμή που αναγκαστικά λόγω υποχρεώσεων "έσπασα" με την παρέα μου στο wow, το παιχνίδι έχασε μεγάλο μέρος της αξίας του. 1,5 χρόνο έχω να το πιάσω και δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει το game σαν game. Το Diablo όπως είπες είναι μια άλλη κατηγορία. Θα το τιμήσω όταν με το καλό μου έρθει η παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 παιδια, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι αυτο το wow που ποτε δυστυχως δεν εχω παιξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 παιδια, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι αυτο το wow που ποτε δυστυχως δεν εχω παιξει? Γιατί δεν το βλέπεις μόνος σου; Όσα και να σου πούμε, θα σχηματίσεις πολύ καλύτερη άποψη αν το δεις με τα μάτια σου. Τα πρώτα 20 level είναι δωρεάν: https://eu.battle.ne...ignup/index.xml Μπορείς επίσης να ρίξεις μια ματιά στα άπειρα video του Youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 α δεν το ξερα, ευχαριστω. καμια πληροφορια ομως? ας πουμε τελειωνει ποτε η παιζεις ατελειωτα? εχει caps? ειναι οσο πορωτικο λενε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Στην πράξη δεν τελειώνει ποτέ. Φροντίζει η Blizzard γι' αυτό, ώστε να παίρνει τις μηνιάτικες συνδρομές. Έχει cap στο level του παίχτη, αλλά δεν σημαίνει τίποτα καθώς -όπως λένε- το παιχνίδι ξεκινάει αφού φτάσεις το cap. Το "πορωτικό" είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση. Γενικά θεωρείται μεγάλο κόλλημα αλλά προσωπικά γνωρίζω αρκετούς που δοκίμασαν να το ξεκινήσουν και βαρέθηκαν πάνω στη βδομάδα. Αν δεν το δοκιμάσεις, δεν θα ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 και απο κοστος τι λεει? μπορω να δω καπου λεπτομερειες? στο ιδιο ειδος, καλυτερο παιχνιδι υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 10 το μηνα απο κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Το κόστος είναι κάπου 10 ευρώ για να αγοράσεις το κύριο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλα 3 expansions, τα οποια συνολικά κοστίζουν ένα 30άρι. Δεν είναι απαραίτητο να τα αγοράσεις από την αρχή. Περισσότερα εδώ: http://www.skroutz.g...rld+of+warcraft Το παιχνίδι απαιτεί μηνιαία συνδρομή, η οποια κυμαίνεται στα 10-12 ευρώ (ανάλογα με τον τρόπο που θα πληρώσεις). Υπάρχουν πολλοί τρόποι αλλά ο απλούστερος μάλλον είναι οι game cards, στα 23 ευρώ/δίμηνο. Καλύτερα ξεκίνα τη δωρεάν starter έκδοση απ' το link που σου έδωσα και αποφάσισε μόνος σου αν αξίζει τον κόπο. Το "καλύτερο" είναι κι αυτό εντελώς υποκειμενικό. Για να μην γνωρίζεις τι είναι το WoW, μάλλον δεν έχεις ξαναπαίξει κανένα παιχνίδι του είδους (δηλ. MMORPG). Πολλοί εδώ μέσα θα σου πουν ότι υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια από το WoW (αν και κανένα με τόσο πολύ κόσμο), όπως το Age of Conan, το Eve Online, το Guild Wars, το Lord of the Rings Online, το Rift, το Star Wars The Old Republic και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα με το αν έχουν δίκιο ή όχι, το κοινό τους σημείο συνήθως είναι πως όλοι έχουν παίξει WoW αλλά κάποια στιγμή το βαρέθηκαν και δοκίμασαν κάτι διαφορετικό. Οπότε αν είναι να ξεκινήσεις από κάπου, άρχισε με το WoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις. η προσωπικη σας γνωμη πια ειναι για το κοστος? αξιζει ενα παιχνιδι που πρεπει να το πληρωνεις καθε μηνα για να παιξεις σε σχεση με τα κλασσικα που απλα πληρωνεις μια φορα και τελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alt3rnative Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 στο ιδιο ειδος, καλυτερο παιχνιδι υπαρχει? Αν θες να παιξεις mmo παιξε wow. ΟΤαν φτασει η ωρα να παιξεις κατι αλλο θα το καταλαβεις απο μονος σου. Κι οταν θα παιξεις κατι αλλο μετα απο λιγο καιρο παλι θα παιζεις wow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις. η προσωπικη σας γνωμη πια ειναι για το κοστος? αξιζει ενα παιχνιδι που πρεπει να το πληρωνεις καθε μηνα για να παιξεις σε σχεση με τα κλασσικα που απλα πληρωνεις μια φορα και τελος? εγω πιστευω τα λεφτα δεν ειναι πολλα ιδικα αν θες να το λιωσεις αγοραζεις μια 3μηνη που βγανει και πιο φθηνα και εισαι comple... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις