Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά όποιος θέλει scroll of resurection ας μου στειλει ενα pm με το mail του γιατι μπορεί να μην το δω εδώ

Παίδες υπάρχει ακόμα το scroll of resurection? Αν ναι και μπορεί κάποιος να μο στείλει στον chimichanga@alonsus θα ήμουν υπόχρεος.

Μερσί.

Σου έστειλα, στο [email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χθες βραδυ το κεφαλαιο wow εκλεισε οριστικα για μενα . Παγωμα account gquit και σημερα ανοιγει το κεφαλαιο Diablo επειτα απο wow player απο την 1 η εβδομαδα του vanilla . R.I.P WoW

WeLcome Diablo !

Όταν έρθουν τα panda να σε δω :P

Απεχω από το game από τον Οκτώβρη του 2011 αλλά όταν έρθει το xpac θα επιστρέψω για lvl up κ λίγο casual game.

οχι ρε φιλε ποια panda τωρα .. Δεν προκειται ναασχοληθω με αρκουδακια . Αυτα ειναι για την κορη μου που ειναι 1 ετους ως και αυτη οταν την δινω αρκουδακια μετα απο λιγο τα βαριεται....

χθες βραδυ το κεφαλαιο wow εκλεισε οριστικα για μενα . Παγωμα account gquit και σημερα ανοιγει το κεφαλαιο Diablo επειτα απο wow player απο την 1 η εβδομαδα του vanilla . R.I.P WoW

WeLcome Diablo !

δεν πας από SLK σε punto όσο και να το χεις βαρεθεί το μερσεντικό. δεν αφήνεις αρένες, bgs, raid, guildies, επιδρομές στην SW, barrens chat, για clickfest δεκαετίας χωρίς τπτ νέο πέρα απ'το μαυραγορίτικο ah. Και τα λέει αυτά κάποιος που έπαιζε (και γούσταρε) d1 και d2 στην εποχή τους, όχι 10 χρόνια μετά όπως κάποιοι άλλοι..

WeLcome Diablo !

Και εγώ νομίζω πως βιάστηκες να το γράψεις.(14 μαίου 2012) που δεν είχε βγει ακόμα :D

μπα παιδια εκλεισε οριστικα . Εξάλλου εδω και 2 χρόνια δεν έκανα τίποτα άλλο πέρα απο archievement . Ουτε arena , ουτε bg ουτε pve ουτε τιποτα . Απλα περιπλανιομουν . Το diablo 2 το επαιζα μεχρι πριν 1 μηνα το d3 με τον χρονο που εχω ( 2 ωρες το βραδυ ) και με οικογενεια , παιδι και δουλεια δεν εχει νοημα να πληρωνω συνδρομη . :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...