GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ερωτηση κρισεως ....Στο Raid Progression του Armory εμφανιζει στο Vanilla : MC BWL AQ10 AQ40 Επειδή πάει πολύς καιρός εγώ γιατί θυμάμαι το AQ20 και όχι το AQ10 ? Άλλαξε κάτι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 το wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 δεν βρισκω πουθενα να αναφερει η blizzard καπου οτι το AQ20 γίνεται AQ10 μάλλον πρόκειται για λάθος edit : ψεμματα AQ20 has been Confirmed for a 10 man Raid in Cataclysm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Will we be able to steal people's crops in the Tiller's farming area? No, you are the only one who can see your farm. χαχαχχααχ φαρμες στο wow χαχχααχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Will we be able to steal people's crops in the Tiller's farming area? No, you are the only one who can see your farm. χαχαχχααχ φαρμες στο wow χαχχααχαχ Πιστεύεις ότι δε θα πιάσει?Εδώ έπιασε στο facebook... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Πάει ολοταχώς για Sims αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link012000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Υπαρχει κανα sor; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ρε 'σεις, κρατήστε λίγο ανοιχτό μυαλό! Σαν παππούδες κάνετε! "Back in ma tiiiime theeere was no LFG.... back in ma timeee we had to farm for 10 days to get an item" Σα δημόσιοι υπάλληλοι που σας χαλάνε τον ύπνο! Δείτε το και από την άλλη πλευρά και αν συνεχίσετε να πιστεύετε τα ίδια τότε πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αυτά που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Στο τεχνικό κομμάτι έχουν γίνει άλματα, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς. Ειδικά το LFR έδωσε άλλη διάσταση στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τι λέει το ΒΕΤΑ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Κάποιο καλό παιδάκι που μπορεί να μου στείλει ένα SoR? [email protected] ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Κάποιο καλό παιδάκι που μπορεί να μου στείλει ένα SoR? [email protected] ευχαριστώ! σου στειλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ervindine Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ρε παιδια που μπαινω για να βαλω την creditcard γιατι εχω κολισει στο λεβελ 20 και δεν εναβαινω... ευχαρηστω,,,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 το αγόρασες ή απλά πήγες να βάλεις μήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freezen Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 παιδια αν γινετε μπορει να μου στειλει καποιος sor? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις