telarin Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 δεν ειναι παρωχημενα τα graphics του wow. απλως ειναι διαφορετικο style πχ cartoon like, αντι για realistic. και αυτο ηταν αρχικη επιλογη της blizz , για να υπαρχει συνεχεια απο τα warcraft 2&3 αλλα και για να απευθυνεται σε μεγαλυτερο κομματι πελατων και του εξοπλισμου τους ( καρτων γραφικων) . φανταστειτε να κανετε καθε φορα upgrade για να παιξετε το νεο content. αλλωστε σε ενα game το στοιχειο που πρεπει να μας αφορα περισσοτερο ειναι το gameplay. κοίτα, αν τα συγκρίνεις με του πχ tera είναι απολιθωμένα για να το θέσω κομψά απλώς τα σώζουν το καρτουνίστικο στυλ και οι σχεδιαστές-animators της blizzard που είναι μάστορες. Δεν θα με χάλαγε καθόλου να τα boostαραν σοβαρά με κάθε exp,αν και προσωπικά πιστεύω ότι η μηχανή του είναι για ξήλωμα αλλά όπως είπα κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να συμβεί ούτε στο 15ο expansion.. ps καρτουνίστικο στυλ δεν σημαίνει απαραίτητα low polygon sprites, ούτε να μην έχει lighting fx της προκοπής, άλλο διαφορετική τεχνοτροπία σχεδίασης και τελείως άλλο απαρχαιωμένη τεχνολογία γραφικών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ερώτηση ξεκινήσαμε WOW μαζί με μια παρέα που παίζαμε πιο πριν AION και είμαστε σε PvE server σκεφτόμαστε να πάμε σε κάποιον active PvP 1)έχετε να προτείνετε κάποιον? 2)παίζει καθόλου Open World PvP εκεί ή είναι ακριβώς τα ίδια με BGs και Αρένες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Αρχιστε στον Ravencrest ειναι απο τους πιο active pvp servers για Alliance Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 βασικά ο raven είναι ο ποιο active pvE όχι pvp, απλά είναι θεωρητικά καλό για έναν νέο παίχτη γιατί έχει τα πάντα (profs / ah ) το κακό είναι ότι λόγο pvp στο lvl up μπορεί να σου βγεί η πίστη από τα νεύρα πολλές φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 βασικά εμένα με ενδιαφέρει το open world pvp ...καλά τα BG και οι αρένες αλλά θέλω να μάθω αν παίζει κάτι τέτοιο στους pvp servers...δλδ υπάρχουν περιοχές που είναι active γενικώς και πάνε και παίζουν ξύλο?...το να πάω να gankάρω κάποιον που λεβελιάζει δεν μου λέει κάτι thx για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 world pvp ? άργησες μερικά χρόνια φίλε μου... ΒΕΒΑΙΑ εάν θες διαθέτουμε πολλά giga από φωτογραφίες και video απο world pvp. Ποια, έχει περιορισθεί στο να σε πιάνουν 85άριδες νταήδες τον 70άρι σου και να σε κάνουν 1shot. Και άμα πας να τους βρεις με τον δικό σου 85άρι, flying mount και λούης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 αυτό που φοβόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dungeon master Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 παροτι πρόλαβα ξυλίκια στο taren mill, southshore και τα διάφορα ντου στην stormwind, κάποια στιγμή τα βαριέσαι, επιπλέον το παιχνίδι εχει στρωμένο οργανωμένo pvp. Στην θέση σου μιας και όπως είπαν οι παραπάνω το owpvp είναι ψόφιο και θαμμένο, θα έπαιρνα τα φιλαράκια μου και θα έφτιαχνα team για normal bg μέχρι να μπεις στην λογική του, και μόλις μαζεύαμε gear βουρ για rated bgs και αρενα, μόλις μπεις στο πνεύμα θα γουστάρεις τρελά, πιστεψε με δεν χρειάζεται να γίνεις gladiator για να απολαύσεις pvp, τα mechanics του είναι κομένα και ραμένα για να μπαίνεις εύκολα στο νόημα, και με τρελό βάθος σε βαθμό που και χρόνια να παίζεις, όλο και κάτι νέο μαθαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ήδη τα δοκιμάζουμε και τα BGs και τις αρένες απλά μας λείπει λίγο και το owpvp (που είχαμε συνηθίσει άλλωστε)...οπότε μάλλον καλύτερα να μείνουμε εκεί που είμαστε αφού δεν πρόκειται να δούμε διαφορές μεταξύ των servers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά παίδες. Σκέφτομαι να ξαναρχίσω το παιχνίδι μιας κι έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο αυτές τις μέρες. Όποιος μπορεί να μου στείλει SoR θα το εκτιμούσα πολυ. PM me για το email. Edit: Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις μάγκες. Τα λέμε in game. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2012 από DeViAnT_Puppet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ήδη τα δοκιμάζουμε και τα BGs και τις αρένες απλά μας λείπει λίγο και το owpvp (που είχαμε συνηθίσει άλλωστε)...οπότε μάλλον καλύτερα να μείνουμε εκεί που είμαστε αφού δεν πρόκειται να δούμε διαφορές μεταξύ των servers Εμενα και το wintergrasp - toll barad δεν με χαλουσε. Καλα είναι large scale και με καποιο νοημα όχι τελειως ουγκ καταστασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μπορεί κάποιος να στείλει SoR στην Caley@Twilight's Hammer? Πέρασε ο μήνας και έληξε το προηγούμενο edit: Got it! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Sleepy ΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 Btw..........χρόνια πολλά για τα 9 χρόνια στο ιnso!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δες τι παρατήρησε ο άλλος. Εμένα δε μου είπες ποτέ! σνιφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 μαγγες κανας σωστος private για να αρχισει ενα φιλαρακι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις