Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα σε όλους,

είπα κι' εγώ να ανεβάσω Enchanting για να βγάλω κάνα φράγκο, αλλά ρε παιδιά έχω μια απορία. Ο enchanter δεν είναι αυτός που μπορεί να πουλάει στο auction house τα enchants του? Αν ναι, πώς γίνεται? Έχει να κάνει με τα vellums? Πώς χρησιμοποιούνται αυτά τα ρημάδια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φτιαχνουν κατι scrolls οι Inscription players τα αγοραζεις/παιρνεις απο εκει

ειναι 6 διαφορετικα (δεν θυμαμαι τα ονοματα παλια τα ειχα :-D )

3 weapon 1,2,3

και armor 1,2,3

για τα καλυτερα enchants θελεις το 3 εννοειται

και μετα απλα αντι κανεις enchant τo weapon

κανεις το weapon 3 scroll

τοτε το scroll αλλαζει σε πχ moongoose enchant scroll

και το πουλας σε ah η το κανεις οτι θες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα, και τα Enchanting vellums τί ρόλο παίζουν?

EDIT: Απ' ότι είδα μόλις τώρα με κάτι δοκιμές που έκανα, τα Enchanting vellums προφανώς έχουν αντικαταστήσει αυτά που λες εσύ πιο πάνω, καθότι μπορώ να βάλω όλων των ειδών τα enchants μέσα εκεί ;) .

Επεξ/σία από sarisn

έλα ravencrest να μην μπορείς να περπατήσεις στην sw... ακόμα και τώρα χάλια η κατάσταση

Ναι ..και γω εσπρωχνα να περάσω, στις Bank ουρες ατελείωτες ..

Αν πετύχεις και καμιά πορεία συνταξιούχων raiders ή καμιά απεργία φρουρών..την έβαψες.

να μην αναφερθώ στους μετανάστες στην πλατεία του καθεδρικού και τα περιστατικά μικροκλοπών ....

Μια χαρα τον ειδα τον ravencrest και καταχαρηκα που στο pandaran θα ξαναπαιξω warrior.

Το wow πρέπει να επενδύσει σε improvement της μηχανης γραφικων και ο κοσμος που θα φευγει θα ισοδυναμει με τον κοσμο που θα έρχεται.

Ότι και να γινει το pandaran είναι στανταρια και δεν ξανακανω το λαθος να φυγω από αυτό το game. Ότι mmo πιανω μου φαινεται χαλια συγκριτικα. Αντε να δω gw2 και μετά τέλος δεν ασχολούμαι αλλο μεχρι να βγει το game που ολοι θα αποδεχτουν ως διαδοχο - το game που θα είναι sticky thread στο section pc games του insomnia..

PS γιατί τρώω guild invite spam καθε 10 δεπτερόλεπτα??

Τα bot στα bg έχουν αναβαθμιστεί πλέον.

Μέχρι τώρα, απλά έκαναν follow έναν random παίχτη για να μη βγαίνουν out of combat όταν τα έκανες report afk.

Πλέον αγγράρουν και παίζουν ξύλο κανονικά. :confused:

Ήμουν eye of the storm, άγγραρα καμιά δεκαριά, έπεσα από το γκρεμό και έπεσαν και αυτά μαζί μου..

Και αυτή η κατάσταση σε game που πληρώνεις συνδρομή για να παίζεις ε.

Μια χαρα τον ειδα τον ravencrest και καταχαρηκα που στο pandaran θα ξαναπαιξω warrior.

Το wow πρέπει να επενδύσει σε improvement της μηχανης γραφικων και ο κοσμος που θα φευγει θα ισοδυναμει με τον κοσμο που θα έρχεται.

Ότι και να γινει το pandaran είναι στανταρια και δεν ξανακανω το λαθος να φυγω από αυτό το game. Ότι mmo πιανω μου φαινεται χαλια συγκριτικα. Αντε να δω gw2 και μετά τέλος δεν ασχολούμαι αλλο μεχρι να βγει το game που ολοι θα αποδεχτουν ως διαδοχο - το game που θα είναι sticky thread στο section pc games του insomnia..

PS γιατί τρώω guild invite spam καθε 10 δεπτερόλεπτα??

ποτέ μην λες ποτέ, τσέκαρε πρώτα τις αλλαγές που θα φέρουν τ'αρκούδια, μπορεί και να μην σου κάτσουν και τόσο καλά στο στομάχι. Προσωπικά αν έπαιζα πχ pvp rogue και ερχόταν η blizzard να μου πει "prep ή ss στο μοπ, διάλεξε" θα ήταν αρκετός λόγος για γαμοστ@υριδια μετά επιτόπιου acc cancel, αλλά άλλοι ίσως έχουν διαφορετικές ανοχές.

για την μηχανη γραφικών δεν παίζει ούτε σαν σενάριο sf, πως θα έτρεχε μετά στο pc-κουβά της μικρής μαρίας που της αγόρασε ο μπαμπάκος πριν 8 χρόνια για να παίζει ναρκαλιευτή, και να μην του τα πρήζει όλη την ώρα..

το game που θα είναι sticky thread στο section pc games του insomnia..

Ξέρεις πόσα γίνανε και βγήκαν μετά?

Τουλάχιστον τώρα οι mods το ξανασκέφτονται πριν κάνουν ένα "άψογο" game, sticky thread.

ποτέ μην λες ποτέ, τσέκαρε πρώτα τις αλλαγές που θα φέρουν τ'αρκούδια, μπορεί και να μην σου κάτσουν και τόσο καλά στο στομάχι. Προσωπικά αν έπαιζα πχ pvp rogue και ερχόταν η blizzard να μου πει "prep ή ss στο μοπ, διάλεξε" θα ήταν αρκετός λόγος για γαμοστ@υριδια μετά επιτόπιου acc cancel, αλλά άλλοι ίσως έχουν διαφορετικές ανοχές.

Εμένα μου αρέσει η λογική με τις επιλογές και τα διαφορετικά variations.

για την μηχανη γραφικών δεν παίζει ούτε σαν σενάριο sf, πως θα έτρεχε μετά στο pc-κουβά της μικρής μαρίας που της αγόρασε ο μπαμπάκος πριν 8 χρόνια για να παίζει ναρκαλιευτή, και να μην του τα πρήζει όλη την ώρα..

Αυτό είναι λάθος λογική φίλε αν είχες δίκιο όλα τα νεα games θα τρέχανε με directx8 και γραφικά 2001.

Εμένα μου αρέσει η λογική με τις επιλογές και τα διαφορετικά variations.

Αυτό είναι λάθος λογική φίλε αν είχες δίκιο όλα τα νεα games θα τρέχανε με directx8 και γραφικά 2001.

δεν κατάλαβες, αυτήν είναι η λογική της blizzard από το 97 και έντευθεν, όχι η δικη μου. Αν ήταν στο χέρι μου θα χρειαζόσουν το σύστημα μου σαν minimum :P

δεν ειναι παρωχημενα τα graphics του wow.

απλως ειναι διαφορετικο style πχ cartoon like, αντι για realistic.

και αυτο ηταν αρχικη επιλογη της blizz , για να υπαρχει συνεχεια απο τα warcraft 2&3 αλλα και για να απευθυνεται σε μεγαλυτερο κομματι πελατων και του εξοπλισμου τους ( καρτων γραφικων) .

φανταστειτε να κανετε καθε φορα upgrade για να παιξετε το νεο content.

αλλωστε σε ενα game το στοιχειο που πρεπει να μας αφορα περισσοτερο ειναι το gameplay.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...