BlackScorpionX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εσύ το χείς και εγώ δεν λέω φήμες. ξέρω ένα παλικάρι που δούλεψε σε κάποια παιχνίδια της Blizzard στο δημιουργικό και τώρα δουλέυει σε Ιαπωνική εταιρία (Έλληνας είναι) αλλά είχε προλάβει να δεί το Titan. ./βγάζει πιστόλι και στο ακουμπάει ήρεμα στον κρόταφο.... ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ./βγάζει πιστόλι και στο ακουμπάει ήρεμα στον κρόταφο.... ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! True story bro!ΛΕΓΕ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 μαγγες εχω ενα δειλημα....στον warlock μου να μαθω enchanting-tailoring ή jewelcrafting-tailoring?? οποιαδηποτε αλλη γνωμη σαφως και ειναι δεκτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 το tailoring βοηθαει στο lvling του enchanting jewelcrafting tailoring αυτα τα 2 δεν συνδυαζονται και πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Αν έχεις ήδη χρήμα ή alt χαρακτήρες που έχουν gathering professions, τότε Enchanting & Jewelcrafting. Μόλις τα τερματίσεις, εκτός οτι θα πάρεις πολύ καλά enchants για το gear σου, θα βγάλεις και τρελό χρήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Mπορω να έχω ενα σκρολακι; Ας μου στειλει οποιος έχει π.μ. να του στειλω το mail μου ή ας ποστάρει για να του στειλω εγω Pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Έλα πες μέιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ρε παλικαρια είδα μια πολύ περίεργη μαγκια που boostareis ενα χαρακτήρα με την μία level 80 αν ανοίξεις το account με scroll of resurection. Μπορεί κανείς να εξηγήσει briefly πως λειτουργεί αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ρε παλικαρια είδα μια πολύ περίεργη μαγκια που boostareis ενα χαρακτήρα με την μία level 80 αν ανοίξεις το account με scroll of resurection. Μπορεί κανείς να εξηγήσει briefly πως λειτουργεί αυτό? Πας στο battle.net account σου και σου έχει στα features του account σου να ανεβάσεις έναν ήδη υπάρχων char με την μια 80 lvl και να του διαλέξεις και talent tree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Wow ξανά warrior μετά απο 4 χρόνια... Δακρυ.. Παρόλο που ειχα πουλησει τον warrior μου 450 ευρω το μετάνιωσα... Κανένα ποσο δεν ήταν αρκετο. thank file Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Wow ξανά warrior μετά απο 4 χρόνια... Δακρυ.. Παρόλο που ειχα πουλησει τον warrior μου 450 ευρω το μετάνιωσα... Κανένα ποσο δεν ήταν αρκετο. thank file Αν ξέρεις κανέναν να πουλήσω το account μου για τα μισά λεφτά πες μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ηταν άλλες εποχες τοτε το gear από arena ηταν δύσκολο και ο warrior ηταν pvp τουμπανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ηταν άλλες εποχες τοτε το gear από arena ηταν δύσκολο και ο warrior ηταν pvp τουμπανο! γι αυτό είπα τα μισά λεφτά Καλά από achievements καλός είναι και ο δικός μου ειδικά tbc και wrath.Αν μετράνε πλέον τα achievements Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μπήκα μετά από κανένα 6μηνο με scroll να δω το transmogr........ Μπαίνω και τα γραφικά πιξέλιαζαν σε ορισμένα σημείο. Λέω "wtf, κάρτα what's wrong with you" Μετά θυμήθηκα ότι έχω ati και με ένα google search είδα ότι το έκανε το θαύμα της με τους τελευταίους οδηγούς Βαριέμαι να κάνω unistall/install drivers, οπότε, επιστροφή με το MOP.....μέχρι τότε σίγουρα στην ATI θα χουν ξυπνήσει.......ελπίζω τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μπήκα μετά από κανένα 6μηνο με scroll να δω το transmogr........ Μπαίνω και τα γραφικά πιξέλιαζαν σε ορισμένα σημείο. Λέω "wtf, κάρτα what's wrong with you" Μετά θυμήθηκα ότι έχω ati και με ένα google search είδα ότι το έκανε το θαύμα της με τους τελευταίους οδηγούς Βαριέμαι να κάνω unistall/install drivers, οπότε, επιστροφή με το MOP.....μέχρι τότε σίγουρα στην ATI θα χουν ξυπνήσει.......ελπίζω τουλάχιστον Έχει πεθάνει chill άδειες όλες οι πόλεις.τόσο άδειο το wow δε το έχω δει ούτε στο vanilla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις