Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτιμώ mage / rogue στην θέση του για dmg. Tα λέω τώρα από την οπτική του παπά έτσι αντικειμενικά και ας έχω ως ex-main και μοναδικό 60αρή τον hunter. Ο hunter είναι ranged, μένει δίπλα στον παπά τραβάει aggro κάνει feign, ο παπάς παίρνει το aggro , το fade μου αν είμαι μακριά από το υπόλοιπο team δεν πολυλειτουργεί, χάνω χρόνο για bubble και heal του εαυτού μου. Στον lightings blade απο alliance δεν έχω δει κανέναν από hunters που να ξέρει να παίζει το class. Σε έναν εξηγούσα εγώ τη χρησιμότητα του wing clip και του disengage. Όλοι μα όλοι κάνουν feign στο 70-80% ζωής. Απλά έλεος, φοράνε mail, έχουν και το pet. Αν τα βρούν σκούρα ας κάνουν send pet στο mob που έχουν στα σκέλια και ας πατήσουν disengage τόσο απλό. O hunter είναι μάγκας σε solo pve και pvp αλλά σε instances δεν έχει να προσφέρει σαν dd όσο μπορούν να προσφέρουν οι άλλοι.

Το τελευταίο built που είχα ήταν 30/21/0. Ok ήμουν βασισμένος σε bm και άρα pet, ντυμένος σχετικά καλά dmg αντίστοιχο με mage και rogue δεν είδα. Και όταν ακόμα ήμουν 0-31-20 πάλι ήμουν πίσω σε dmg.

Το trueshot aura κάτι λέει για το πάρτυ αλλά σαν healer εμένα δεν με βοηθάει και πολύ. Άσε δε που ακούω συνέχεια το σπαστικό heal pet. Οπότε γι'αυτό σου λέω τελευταία επιλογή στα groups.

Στον lightings blade η κατάσταση με το lag είναι απελπιστική. Σήμερα healαρα με spam στο chat του παρτυ. Όλες τις μπάρες τις έβλεπα γεμάτες και μετά από 5 δευτερα στο 10%. Οπότε αναγκαστηκά λειτούργησα διαβάζοντας το party chat "heal me" "and me" και τέτοια. Τρελό γέλιο. Μισή ώρα να συνδεθούμε στην chars list, συνεχόμενα diss γενικά πολύ σπάσιμο. Φανταστείτε να μην πληρώναμε κιόλας το μηνιάτικο σε τι κατάσταση θα ήταν οι servers.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλα εγώ σε αρκετά πάρτυ πρώτος στο damage βγαίνει ο hunter μακράν και ειδικά εμένα σα παπά με έχει σωσει αρκετές φορές. Ποτέ δεν κάθεται κοντά μου και όταν τραβάω mob (που γινεται πάντα γαμώ το heal μου μέσα) πετάει στο mob distracting shot (ή κάπως έτσι) που αυτόματα πέρνει ο ίδιος το aggro

Δημοσ.
απλα εγώ σε αρκετά πάρτυ πρώτος στο damage βγαίνει ο hunter μακράν και ειδικά εμένα σα παπά με έχει σωσει αρκετές φορές. Ποτέ δεν κάθεται κοντά μου και όταν τραβάω mob (που γινεται πάντα γαμώ το heal μου μέσα) πετάει στο mob distracting shot (ή κάπως έτσι) που αυτόματα πέρνει ο ίδιος το aggro

Θα συμφωνήσω.Έχoυν φάει μπινελικια από μάγους οi hunter επειδή τους τσακίζουν στο damage meter...

Δημοσ.
Ενας rogue με Master of Deception το οποίο τον κάνει ακόμα πιο δύσκολο για να τον δεις' date=' καθώς και κάποιος που την ώρα που σε πλησιάζει ενω ειναι stealthed κάνει και ένα vanish (δεν θυμαμαι level που το παίρνει) ωστε να μπει σε improved stealth mode για 10 sec, αρκετά ωστε να πέσει πάνω σου και να σε stunnάρει! :)

Στα ίδια level πάντως μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορείς να τον δεις απο μακρια (ίσως τον δεις στα 5 μέτρα, και μέχρι να πατήσεις spell σε εχει stunάρει).

To θέμα ειναι ότι γίνεται, άλλο αν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να χειριστεί τον χαρακτήρα του όπως πρέπει σε τέτοιο level. Ο μονος που πιστεύω ότι μπορεί, έιναι ενας παίκτης που έχει ήδη προχωρήσει ΠΟΛΥ το ίδιο class, και ξέρει κάποιες τεχνικές και τύχει και γυρήσει να παίξει το ιδιο class lower level. Πχ εγω αν μου δώσει ο κολλητός μου τον rogue του level 35 εννοείται οτι θα τον χειριστώ καλύτερα απο εκείνον στο pvp, αυτο βεβαια αν ο χρηστης δεν ειναι κανας κουλός! :)[/quote']

Συμφωνώ σε αυτό που λές ότι πολλοί δεν ξέρουν πολύ καλά τους χαρακτήρες τους ειδικά αν είναι ο πρώτος τους. Αν όμως είναι ο δεύτερος χαρακτήρας τους και ήδη έχουν έναν άλλον 60η έστω και διαφορετικού class, εγώ προσωπικά τους δίνω credit ότι ξέρουν τους τρόπους πλέον να αναζητήσουν, να δοκιμάσουν και να μάθουν πολύ καλύτερα έναν νέο χαρακτήρα από ότι με τον πρώτο τους. Αν είναι ο 3ος, 4ος κλπ, τότε σχεδόν ξέρουν να τον παίζουν σε full capacity, αν εξαιρέσουμε τα στάδια δοκιμής που περνάει.

Για μένα αν και ο priest είναι ο πρώτος μου, π.χ. το MControl που το απέκτησα τώρα, ήξερα από πριν πως θέλω να το χρησιμοποιήσω, είχα διαβάσει τι κάνει, και τώρα που το απέκτησα το δοκιμάζω, όπως επίσης είμαι της λογικής να δοκιμάζω όλη την γκάμα των spells και να έχω διαθέσιμα τα πάντα.

Για το παραπάνω που λες. Διαβάζω αυτά που γράφεις, μάλλον δεν κατάλαβες το πως περιγράφω την κατάσταση. Εγώ είμαι πάνω στην σημαία. Εννοώ πάνω κυριολεκτικά, την πατάω σχεδόν δηλαδή. Και είμαι σε shadow melt. Τώρα εδώ διάβασα τα talents και spells του rogue και δεν βλέπω κάτι που μπορεί να με κάνει detect μέσα στο shadow melt form. Αρα βασίζομαι σε αυτό που έχει πει άλλος φίλος πιο πριν ότι για να με δει αυτό το έχει ως πιθανότητα αν είναι κοντά στο lvl μου γενικά όπως και κάθε άλλος χαρακτήρας το έχει ως πιθανότητα και μόνο.

Μετά για το Master of Deception που αναφέρεις, πάλι εδώ μάλλον γιατί δεν κατάλαβες τι ακριβώς γράφω. Όταν ο rogue πάει να πάρει την σημαία, η σημαία καταργεί οποιοδήποτε stealh mode, εκείνη την στιγμή τρώει το fear. Δεν μπορεί δηλαδή να πάρει την σημαία και συγχρόνως να είναι stealhed.

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να κάνει είναι μόνο αν διαπιστώσει την παρουσία μου να μου κάνει backstab, πρώτα πριν πάρει την σημαία αλλά αυτό προϋποθέτει τα εξής:

1. Πρώτον να διαπιστώσει την παρουσία μου. Που δεν βλέπω κάποιο ability να του το επιτρέπει αυτό σαν class, άρα μιλάμε απλά για πιθανότητα σχέσης lvl.

2. Ο χρόνος που έχασε για να βγει από stealth και να μου κάνει backstab, θα του επιτρέψει να πάρει την σημαία και να γλυτώσει και από τον warrior που με συνοδεύει?

3. Και αν ακόμα του το επιτρέψει, εγώ μέσα σε αυτά τα 5-6 δευτερόλεπτα δεν θα έχω την δυνατότητα να κάνω τίποτα?

Το vanish ναι το έχει διαθέσιο από lvl 22 νομίζω.

Στην πράξη πάντως κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί μου όλοι πηγαίνανε stealthed στην σημαία να την πάρουνε και τρώγανε fear.

Δημοσ.

Αυτό που λες ότι δεν μπορεί να σε δει όταν είσαι shadowmelt δεν ισχύει για τους humans, διότι (μόνο αυτοί) έχουν από το lvl 1 ένα ability που λέγεται Perception ;-). Έχω τσακίσει πάρα πολλούς rogue χρησιμοποιώντας το στα BG's :)

Δημοσ.

Ακούω συνέχεια για διάφορα class, ότι το ένα δεν μπορεί να κάνει ζημιά, το άλλο είναι άχρηστο κλπ κλπ. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όλα τα classes έχουν την δική τους δυναμική και απλά είναι ο χρήστης που θα καταφέρει να το αξιοποιήσει. Το θέμα είναι πόσοι από εμάς έχουν καταφέρει να προσφέρουν στην ομάδα την ιδιαίτερη δυναμική τους. Εκεί ξεχωρίζουν οι καλοί παίκτες από τους απλούς "κουμπάκηδες". Παίξτε σε ένα μεγάλο dungeon χωρίς ποτέ να ζητήσετε buff (γιατί απλά ο buffer παρακολουθεί αυτούς που έχει στη ομάδα του), χωρίς ποτέ να τεθεί θέμα pulling, (γιατί ο hunter και ο warrior εναλλάσονται και χωρίς συνεννόηση, ξέροντας και οι δύο, σε ποιά στιγμή είναι ο καθένας κατάλληλος να τραβήξει) και βγάλτε 4-5 ώρες παιχνιδιού χωρίς κανείς να ζητήσει healing (γιατί οι healers είναι πάντα εκεί, αλλά κι όταν δεν σε healάρουν, ΞΕΡΕΙΣ ότι έχουν πάρει την σωστή απόφαση , γιατί εκείνη την στιγμή κάποιος άλλος προηγείται σε ανάγκη). Τα καλύτερα dungeons που έχω κάνει ήταν τελικά αυτά το raid channel ήταν μονίμως άδειο, πέρα από μια περιστασιακή ειδοποίηση για Pull.

Δημοσ.
Αυτό που λες ότι δεν μπορεί να σε δει όταν είσαι shadowmelt δεν ισχύει για τους humans, διότι (μόνο αυτοί) έχουν από το lvl 1 ένα ability που λέγεται Perception ;-). Έχω τσακίσει πάρα πολλούς rogue χρησιμοποιώντας το στα BG's :)

Στα bg's όπως το περιγράφω στο αρχικό μου post, πρέπει να παίξεις 10 alliance vs 10 hordes. Άρα πως μπορεί ένας hord να είναι και human συγχρόνως, αυτό δεν το ξέρω, μάλλον δεν διάβασες το αρχικό post.

Ναι αυτο το ability που λες, πρέπει να το ενεργοποιήσεις (ως human) δεν είναι passive (και έχει και cool down) και δεν το έχουν οι hordes, για τους hordes δεν ξέρω αν ο rogue undead έχει κάτι άλλο νομίζω πως όχι.

Δημοσ.

Να χρησιμοποιείς καλύτερα flash heal και συνεχές renew που έχουν μικρότερο threat. Σε έκτακτες περιπτώσεις περιπτώσεις heal/greater heal που τραβάνε aggro.

Δημοσ.
Στα bg's όπως το περιγράφω στο αρχικό μου post' date=' πρέπει να παίξεις 10 alliance vs 10 hordes. Άρα πως μπορεί ένας hord να είναι και human συγχρόνως, αυτό δεν το ξέρω, μάλλον δεν διάβασες το αρχικό post.

Ναι αυτο το ability που λες, πρέπει να το ενεργοποιήσεις (ως human) δεν είναι passive (και έχει και cool down) και δεν το έχουν οι hordes, για τους hordes δεν ξέρω αν ο rogue undead έχει κάτι άλλο νομίζω πως όχι.[/quote']

Καλά μην βαράς, νόμιζα ότι ήσουν horde :razz:

Δημοσ.

το shadow meld δεν ειναι αναγκη να περάσεις απο πάνω του για να τον δείς όπως και με το stealth. απλά κοντά να είσαι, τώρα αν ήταν μακριά δεν ξέρω πως και τι

Δημοσ.
Ακούω συνέχεια για διάφορα class, ότι το ένα δεν μπορεί να κάνει ζημιά, το άλλο είναι άχρηστο κλπ κλπ. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όλα τα classes έχουν την δική τους δυναμική και απλά είναι ο χρήστης που θα καταφέρει να το αξιοποιήσει. Το θέμα είναι πόσοι από εμάς έχουν καταφέρει να προσφέρουν στην ομάδα την ιδιαίτερη δυναμική τους. Εκεί ξεχωρίζουν οι καλοί παίκτες από τους απλούς "κουμπάκηδες". Παίξτε σε ένα μεγάλο dungeon χωρίς ποτέ να ζητήσετε buff (γιατί απλά ο buffer παρακολουθεί αυτούς που έχει στη ομάδα του), χωρίς ποτέ να τεθεί θέμα pulling, (γιατί ο hunter και ο warrior εναλλάσονται και χωρίς συνεννόηση, ξέροντας και οι δύο, σε ποιά στιγμή είναι ο καθένας κατάλληλος να τραβήξει) και βγάλτε 4-5 ώρες παιχνιδιού χωρίς κανείς να ζητήσει healing (γιατί οι healers είναι πάντα εκεί, αλλά κι όταν δεν σε healάρουν, ΞΕΡΕΙΣ ότι έχουν πάρει την σωστή απόφαση , γιατί εκείνη την στιγμή κάποιος άλλος προηγείται σε ανάγκη). Τα καλύτερα dungeons που έχω κάνει ήταν τελικά αυτά το raid channel ήταν μονίμως άδειο, πέρα από μια περιστασιακή ειδοποίηση για Pull.

Δε θα μπορούσα να το πω καλύτερα.

/signed

Δημοσ.

Για το παραπάνω που λες. Διαβάζω αυτά που γράφεις' date=' μάλλον δεν κατάλαβες το πως περιγράφω την κατάσταση. Εγώ είμαι πάνω στην σημαία. Εννοώ πάνω κυριολεκτικά, την πατάω σχεδόν δηλαδή. Και είμαι σε shadow melt. Τώρα εδώ διάβασα τα talents και spells του rogue και δεν βλέπω κάτι που μπορεί να με κάνει detect μέσα στο shadow melt form. Αρα βασίζομαι σε αυτό που έχει πει άλλος φίλος πιο πριν ότι για να με δει αυτό το έχει ως πιθανότητα αν είναι κοντά στο lvl μου γενικά όπως και κάθε άλλος χαρακτήρας το έχει ως πιθανότητα και μόνο.

Μετά για το Master of Deception που αναφέρεις, πάλι εδώ μάλλον γιατί δεν κατάλαβες τι ακριβώς γράφω. Όταν ο rogue πάει να πάρει την σημαία, η σημαία καταργεί οποιοδήποτε stealh mode, εκείνη την στιγμή τρώει το fear. Δεν μπορεί δηλαδή να πάρει την σημαία και συγχρόνως να είναι stealhed.

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να κάνει είναι μόνο αν διαπιστώσει την παρουσία μου να μου κάνει backstab, πρώτα πριν πάρει την σημαία αλλά αυτό προϋποθέτει τα εξής:

1. Πρώτον να διαπιστώσει την παρουσία μου. Που δεν βλέπω κάποιο ability να του το επιτρέπει αυτό σαν class, άρα μιλάμε απλά για πιθανότητα σχέσης lvl.

2. Ο χρόνος που έχασε για να βγει από stealth και να μου κάνει backstab, θα του επιτρέψει να πάρει την σημαία και να γλυτώσει και από τον warrior που με συνοδεύει?

3. Και αν ακόμα του το επιτρέψει, εγώ μέσα σε αυτά τα 5-6 δευτερόλεπτα δεν θα έχω την δυνατότητα να κάνω τίποτα?.[/quote']

Λοιπον στη θεωρία φαινεται αδυνατο, στην πράξη ομως...

Το perception το ξεχνάμε για ΣΕΝΑ, γιατι εισαι Alliance, αλλά δεν ισχύει γενικά η τακτική σου αυτή αν ο αλλος πχ. ηταν horde rogue ή druid που μπαινουν σε stealth. Εγω οταν βλέπω 1 να φυλάει τη βάση, ΠΑΝΤΑ κανω perception αν δεν έχω cooldown να δω ποιος αλλος ειναι εκει.

Το περναμε αυτο λοιπον και παμε στο MoD, το οποίο κάνει τον rogue να μην φαίνεται σε άτομα που είναι 2 levels μεγαλύτερα (αν το εχει 5/5), όχι να βλέπει εκείνος καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν δεν θα σε βλέπει εκεινος καθως ερχεται στη σημαία, αλλά αν ειστε στο ιδιο level θα σε δει ΠΙΟ γρηγορα απ'οτι εσυ σε ΚΑΘΕ περίπτωση, ειτε εχει Μaster of Deception είτε όχι, γιατι πολύ απλά το shadowmeld είναι πιο αδύναμο απτο stealth. Αρα αν δεν ειναι μπουνταλας να τρεξει κατ'ευθειαν στην σημαία (δεν βλεπω ποιος ασχετος θα το εκανε αυτο ειδικά αν είχε και warriors διπλα), θα σε δει. Και πιστεύω οτι οι περισσότεροι προσέχουν, γιατι ναι μεν δεν περιμένουν εναν NE priest να ειναι stealthed, αλλά ΣΤΑΝΤΑΡ περιμένουν εναν rogue να ειναι stealthed και να περιμένει στη βαση. Επίσης επειδή δεν έχω παίξει ποτε WG, η σημαία πέρνεται instantly? ή περιμένεις να την ανοίξεις πρώτα και μετά να φύγεις? Γιατί αν ειναι ινσταντ, τότε το καλυτερο κολπο ειναι να κάνει ο rogue ένα sap στον defender (10sec, όχι 30 οπως ειναι με τα mobs) και να σηκωθει να φύγει! :D

Στην περίπτωση λοιπον που χρησιμοποιει την απλή λογική του "παμε σιγα σιγα μην ειναι κανενας stealthed", σε βλεπει, εσενα, τους druid και τους rogue και πράτει αναλόγως.

Το 2 & το 3 ερώτημα δεν το κατάλαβα.

Κατ'αρχάς γιατί να σου κάνει ενα backstab? Δεν χρειάζεται να βγέι απο stealth, σου κανει το backstab ΠΡΙΝ βγει. Και βασικά αν θέλει να σε πονέσει θα σου κάνει ενα ambush που ειναι πολυ πιο ισχυρό. Αλλά και πάλι αυτό μόνο αν είσαι μόνος σου κάτι μπορεί να κάνει, αν και εγω ίσως ξεκινούσα με CheapShot να εισαι stunned και μετά πριν προλάβεις να βγεις να σπαμάρω το KidneyShot και να μείνεις πάλι stunned. Μετά αν θέλω να σε αποτελειώσω ρίχνω ενα Blind και ενώ περιφέρεσαι για 10 sec (ουσιαστικά σχεδον stunned μιας και δεν μπορεις να χειριστεις εσυ τον χαρακτηρα) κανω ενα vanish, περιμένω λίγο για energy regeneration και ξανά με Cheapshot ή Ambush αν εχεις λιγη ζωη και τέλος...

Αυτά λέει η θεωρία, αν ο rogue έχει λίγη τέχνη και αν του πιάσουν όλα (αν κάνεις ενα miss πχ στο Kidney Shot τελος). Μην ξεχνάς οτι ο rogue έχει και τα poisons που απτη μια σου κανουν μεγαλυτερο damage, και απτην αλλη το Mind Numbling poison αυξάνει το χρόνο για cast κατά νομίζω 40%.. Οπότε αν το spell σου δεν ειναι instant, o rogue μπορεί με μια Kick να στο κοψει τελείως.

Στην πράξη βεβαια όλο και κάτι δεν θα πιάσει, οπότε αυτοσχεδιασμός και πάλι αυτοσχεδιασμός. Το παιχνίδι δεν ειναι Street Fighter, πατάω 5 κουμπιά και φτιάχνω combo, γιατί υπάρχουν πιθανότητες να μην πιάσει. Ο rogue ας πουμε αν εχει το trinket που κάνει dispell το fear, εκεί την πατησες! :D :D :D

Αυτά αν είσαι μόνος σου. Δε νομίζω να προσπαθήσει κανεις να παρει τη σημαία και να τρεχει στην ψυχρα, γιατι με ενα fear θα ψαχνεται. Αν δε εχει warrior κοντά ειναι ακομα πιο δυσκολο γιατι ουσιαστικά δεν γινεται να μπει στη μαχη ο rogue, εχει πεθάνει πριν καν ξεκινήσει.

Η αληθεια ειναι ομως οτι ΟΛΑ αυτα οταν πας 60 δεν θα εχουν ΚΑΝΕΝΑ απολυτως νοημα, γιατι στο 60 τα BG που μπαινεις ειναι μονο για 60άριδες, και μπορεί καλιστα να αντιμετωπίσεις εναν rogue με σχεδον full epic που να σε εχει στην κυριολεξία 2 hit. Ambush, vanish, thistle tea αν δεν εχει ενέργεια, Ambush και τέλος...:)

Εμένα αυτο το πραγμα με ξενερωνει αφανταστα στο game, οτι ουσιαστικά τα BG στο 60 ειναι ενα απλό Quake.. ή ZERG όπως λεγεται.. ολοι ντου και οποιον πάρει ο χαρος.

Δημοσ.

Διαφορά alliance με horde.

30κάτι μέρες played με horde 2 άτομα ignore και αυτά για σπάμ.

Ούτε 10 μέρες played με alliance κοντά στα 80 άτομα ignore για noobισμό/βλακεία.

Σήμερα έκανα το πιο jet party σε instance. 3 hunters, 1 loladin και εγώ. Βγάλαμε όλο το zf σε 40 λεπτά για πλάκα. Και άτομα με μικρά lvl 44-48. Μονο ένα pet μου ψώφισε. Το έτρεχα με 50άριδες και τρώγαμε κάτι wipe ξεγυρισμένα.

Πήρα τα transmutes recipes και χάρηκα ο βλάκας. Λεω θα αγοράζω mithril που είναι σχετικά φτηνό και θα πουλάω truesilver που είναι πανάκριβο. Κάνω το πρώτο..........cooldown 1day 23 hours. Omg τζάμπα η χαρά και το εύκολο ανέβασμα που περιμενα στο alchemy.

Σήμερα έβγαλα από τον φλεβάρη που παίζω τα πιο πολλά φράγκα 80g περίπου και όλα με τον ελληνικό τρόπο της λαμογιάς. Πολλοί ήθελαν fadeleafs όλο wtb έβλεπα και τα έβαλα ah με 10g/20. Και φυσικά η απόλυτη μέθοδος, αγοράζεις ένα recipe από vendor κοψοχρονιάς και το πουλάς σε 100ανταπλλάσια τιμή ;). Μα καλά δεν μπορούν να δού κάπου ότι μπορούν να το αγοράσουν από vendor? Ή μαλλον καλύτερα όχι γιατί μετά θα πρέπει να farmάρω για λεφτά ;).

Και το κορυφαίο της ημέρας. Πούλαγα κάτι 1h maces πράσινα με +14shadow spells. Ε λέω μπας και το θέλει κανένας παπάς, γιατί εμένα δεν μου χρειαζόταν. Τρώω /w από........warrior 40lvl. Ι want that μου λεει. Κανονίζουμε το price του το δίνω και όλα καλά. Τον ρωτώ αν έχει alts και μου λέει όχι (αφού του εξήγησα τι σημαίνει alts) και του λέω ποιος θα το χρησιμοποιήσει αυτό?Και μου λέει "εγώ". Ναι αμέ warrior με +στα shadow spells. Με ρώτησε βέβαια να του πω γιατί τον ρωτάω αν έχει alts. Τι να του έλεγα ότι επειδή δεν πιστεύω να είσαι τόσο βλάκας που να το χώσεις στον warrior? Έφαγε ενα ignore και τέλος, μην βρεθούμε σε κανά instance μαζί στο μέλλον γιατί δεν λέει.

Το mount των humans με ξενέρωσε. Μια αηδία και μισή. Πολύ "στάσιμο" μου φαίνεται. Και κάνει και αυτό το ενοχλητικό ποδοπατητό σε κάθε βήμα......Ολόκληρο kodo και ήταν αθόρυβο...........

Δημοσ.
Πήρα τα transmutes recipes και χάρηκα ο βλάκας. Λεω θα αγοράζω mithril που είναι σχετικά φτηνό και θα πουλάω truesilver που είναι πανάκριβο. Κάνω το πρώτο..........cooldown 1day 23 hours. Omg τζάμπα η χαρά και το εύκολο ανέβασμα που περιμενα στο alchemy.

5g σε 2 μέρες για 1 arcanite transmute...Αυτό κι αν είναι λίγο.

Όσο για τη διαφορά alliance-horde είναι φαινόμενο σε όλους τους σερβερ. :(

Δημοσ.

Εμένα αυτο το πραγμα με ξενερωνει αφανταστα στο game' date=' οτι ουσιαστικά τα BG στο 60 ειναι ενα απλό Quake.. ή ZERG όπως λεγεται.. ολοι ντου και οποιον πάρει ο χαρος.[/quote']

απίστευτα σπαστικό... απλά επειδη οι περισσότεροι horde έχουν καταλάβει τι γίνεται και συνενοούνται σε raid γι αυτό το av το έχουν για πλάκα. Εγινε exalted και ακόμα χαμένο av δεν έχω δει. Οταν όλοι κάθονται και ζεργκάρουν η πιο λογική κίνηση να γίνει είναι /afk... το κακό είναι οτι κάποιοι δε θα καταλάβουν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ οτι όταν σκοτώσεις κάποιον 4 φορές σε μια μέρα την 5η φορα και μετά δε θα πάρει καθόλου honor... και κάθονται και ζεργκάρουν και έχω δει εγώ σε av 1700 HK ΕΛΕΟΣ απλά θα πώ, άντε να τους εξηγήσεις μετά. Και θα διαμαρτύρονται μα γιατί δεν ανέβηκα rank???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...