Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

liοpyr απλα τα σπας...;)

Φυσικα το wow δεν κρινεται απο βιντεακια στο youtube η στο <<επειδη μου το ειπανε οι αλλοι>> ελεος δηλαδη! οπως και φυσικα το WOW δεν μπορει να συγκριθει με κανενα γτ οταν πρωτοκλυκλοφορησε επαιζε σχεδον μονο του,οποτε οτι λαθος και να ειχε δεν υπηρχε μετρο συγκριση ωστε να το εγκαταλειψουν η να το μαυρισουν αμεσως που σε αντιθεση με το τωρα που ειναι το ιδιο το wow μετρο να κριθουν ολα τα αλλα!

Απλα για εμενα το wow εχασε το κοσμο του η το ενδιαφερων του στο οτι παει με σβηστες μηχανες εδω και καποια χρονια δεν προσφερει κατι νεο στο game.Αυτο σαν επιχειρηση blizz ειναι τρομερη επιτυχια οτι το παιχνιδι απο μονο του φερνει κερδος χωρις να κανει τπτ αλλα απο την αλλη πιστευω για εμενα ειναι πολυ στασιμο.

Φυσικα ομως ολες σχεδων ολεσ η εταιρεις εχουν πεσει στο τρυπακη να γινουν wow killer και εχουν χασει τα αβγα κ τα πασχαλια!Οποτε πιστευω η blizz εκει κερδιζει στο οτι δεν υπαρχουν φρεσκιες ιδεες στην αγορα κ οχι στο οτι πρεπει σαν blizz να βγαλει φρεσκια κουλουρια!Οταν στο μελλων θα βγει κατι που θα ακουμπισει σε κερδει το wow θα δεις οτι η blizz θα αλλαξει το τροπαριο της!

Φιλικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To wow για εμένα είναι το καλυτερο game που εχει βγεί ποτε μέ αποκορύφομα την εποχή TBC.

To pandaran θα το παίξω μόνο αν το gw2 βγεί αποτυχία (πολυ πιθανό καθώς wow killer από τοτε που βγήκε το wow δεν εμφανίστηκε). Το pandaran μου φαινεται αθλιο epansion οσον αφορα το νεο race (έλεος) και pve content αλλά δεν με νοίαζει καθώς παίζω μόνο pvp.

Αυτό που φάινεται φοβερά ενδιαφέρον είναι αυτό

http://us.battle.net/wow/en/game/mists-of-pandaria/feature/talent-calculator#e!

δεν θα είναι πια ολοι οι characters copy paste

θα ηθελα πολύ κάποτε το wow να αλλάξει μηχανή γραφικών και να τραβήξει ένα δυνατό reset και restucture των class σε skills κτλ. Το προτιμώ αυτό απο το να παίξω κάτι νέο

To wow για εμένα είναι το καλυτερο game που εχει βγεί ποτε μέ αποκορύφομα την εποχή TBC.

To pandaran θα το παίξω μόνο αν το gw2 βγεί αποτυχία (πολυ πιθανό καθώς wow killer από τοτε που βγήκε το wow δεν εμφανίστηκε). Το pandaran μου φαινεται αθλιο epansion οσον αφορα το νεο race (έλεος) και pve content αλλά δεν με νοίαζει καθώς παίζω μόνο pvp.

Αυτό που φάινεται φοβερά ενδιαφέρον είναι αυτό

http://us.battle.net...nt-calculator#e!

δεν θα είναι πια ολοι οι characters copy paste

θα ηθελα πολύ κάποτε το wow να αλλάξει μηχανή γραφικών και να τραβήξει ένα δυνατό reset και restucture των class σε skills κτλ. Το προτιμώ αυτό απο το να παίξω κάτι νέο

τυχερέ

αυτό που θες ονομάζεται Titan

και σε λίγο... :devil: :-D :devil: :whistle:

κυκλοφορεί

//φημες

απο οτι εχω διαβασει το titan θα ειναι κατι σαν real life simulation...

απλα το codename ειναι titan oχι οτι θα εχει καμμια σχεση με το παιχνιδι

//φημες

ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ΜΜΟ μετά από καιρό γίνονται πιο "'εύκολα" στον τρόπο που αποκτάς gear, ώστε να μπορούν να κρατάνε και το casual κοινό κάτι που έχει κάνει η Blizz πετυχημένα για αυτό και ακόμα κρατάει τα ηνία...ναι οκ μαζεύεις pvp gear εύκολα, μπες arena μετά να δούμε τι ψάρια πιάνεις ...τώρα για το ότι οι imba έχουν παρατήσει το game και παίζουν μόνο οι nabs, same shit different game...πλέον την ατάκα αυτήν την ακούμε παντού σε όλα τα online games

Ξανα λεω ενα παιχνιδι δεν το ονομαζουμε μεγαλο η μικρο αναλογα απο ενα βιντεο στο youtube η αν οι μεγαλες guild το παρατησαν..κανεις δεν μας λεει οτι μπορει και να αλλαξανε χορηγους...λεω εγω τωρα..Ενα παιχνιδι για το καθενα απο εμας κρινεται καλο η κακο (πρωσοπικη αποψη) ειναι αν του αρεσει το ιδιου!αν τον γεμιζει αν το καθηλωνει αν αν φευγει απο τη δουλεια κ τρεχει γιατι εχει να κανει κατι στο παιχνιδι κτλ κτλ...και οχι αν εχει 10 εκατομυρια κοσμο η 5 ατομα μονο και δυστηχως η ευτηχως το WoW το εχει πετυχει αυτο.Εγω σταματησα το wow απο το cata γιατι θεωρησα οτι αυτο που πληρωνα/επαιζα πλεον δεν με ικανοποιει σαν παιχτη.

Γενικα η blizz ειναι μεγαθυριο εταιρια και επιτυχημενη εβγαλε ενα παιχνιδι με μιασυγκεκριμενη βαση παιχτων απο το stategy game και ελληψει ανταγωνισμου τοτε το wow αναπτυχθεικε με ησυχια και ηρεμια.Τωρα δυστηχως ολες οι προσπαθειες <<πνιγονται>> απο το WoW,οποτε αντι να κατηγορουμε το wow για την ελλειψη ιδεων η οτι κοιτανε τη τσεπη τους πρεπει να δουμε τη γινετε κ ποιο εξω.

Υπαρχει μονοπωλειο και στο μονοπωλειο αυτος που ειναι απο πανω κανει οτι θελει!Και οσοι φευγουν απο το μαγαζι αυτο,γυριζουν μετα παλυ πισω γτ υπαρχει ερημος εξω!

Φιλικα!

Ξανα λεω ενα παιχνιδι δεν το ονομαζουμε μεγαλο η μικρο αναλογα απο ενα βιντεο στο youtube η αν οι μεγαλες guild το παρατησαν..κανεις δεν μας λεει οτι μπορει και να αλλαξανε χορηγους...λεω εγω τωρα..Ενα παιχνιδι για το καθενα απο εμας κρινεται καλο η κακο (πρωσοπικη αποψη) ειναι αν του αρεσει το ιδιου!αν τον γεμιζει αν το καθηλωνει αν αν φευγει απο τη δουλεια κ τρεχει γιατι εχει να κανει κατι στο παιχνιδι κτλ κτλ...και οχι αν εχει 10 εκατομυρια κοσμο η 5 ατομα μονο και δυστηχως η ευτηχως το WoW το εχει πετυχει αυτο.Εγω σταματησα το wow απο το cata γιατι θεωρησα οτι αυτο που πληρωνα/επαιζα πλεον δεν με ικανοποιει σαν παιχτη.

Γενικα η blizz ειναι μεγαθυριο εταιρια και επιτυχημενη εβγαλε ενα παιχνιδι με μιασυγκεκριμενη βαση παιχτων απο το stategy game και ελληψει ανταγωνισμου τοτε το wow αναπτυχθεικε με ησυχια και ηρεμια.Τωρα δυστηχως ολες οι προσπαθειες <<πνιγονται>> απο το WoW,οποτε αντι να κατηγορουμε το wow για την ελλειψη ιδεων η οτι κοιτανε τη τσεπη τους πρεπει να δουμε τη γινετε κ ποιο εξω.

Υπαρχει μονοπωλειο και στο μονοπωλειο αυτος που ειναι απο πανω κανει οτι θελει!Και οσοι φευγουν απο το μαγαζι αυτο,γυριζουν μετα παλυ πισω γτ υπαρχει ερημος εξω!

Φιλικα!

Αν για κάτι δε μετανιώνω στο wow είναι ότι τα λεφτά που έδωσα δεν πήγαν χαμένα :)

Κοινός τα περισσότερα mmo τώρα πάνε να κάνουν αρπαχτές και έχω πολλά παραδείγματα αλλά θα βγούμε offtopic και δε λέει :)

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να σας πώ.Τελείωσα το Deepholme, έφτασα lvl 83.Τώρα βλέπω έχει 2 περιοχές στον χάρτη να πάω.Uldum και Twilight Highlands.Εσείς ποιό λέτε;

uldum ειναι η μονη επιλογη.για να πας twilight πρεπει να εχεις κανει prequest πρωτα, που παιρνεις μονο οταν γινεις 84 ( εκτος αν το εχουν αλλαξει πλεον)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...