Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το παιχνίδι είναι γελοίο πια. Πες μου, στο TBC πόσο δύσκολο ήταν να ρίξει ένας Rogue έναν Resto Druid ; Ή μήπως δεν έπαιξες στο TBC άρα δεν έχεις ιδέα από Hardcore PvP ; Όσο για το PvE του Wrath, απλά αστείο..Και του TBC αστείο είναι στην ουσία μπροστά στο Naxxramas του Vanilla, αλλά τουλάχιστον είχε PvP της προκοπής. Για το Cataclysm δεν μπορώ να πω πολλά, λίγα πράγματα έχω δει αλλά από κάποια βίντεο με PvP που είδα εξακολουθεί να είναι γελοίο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Στο pvp τι ακριβως ειναι γελοιο;; Επίσης lich king hc και τωρα να πας θα φας απειρα wipe με 85ριδες, πόσο μαλλον με 80ριδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το PvP δεν είχε Durability στα 80(Για παράδειγμα σε Duel Rogue vs Rogue άμα σε έπιανε σε Kidney και δεν είχες Trinket εξαφανιζόταν το Life σε 3 δευτερόλεπτα), στα 85 βελτιώθηκε αρκετά σε αυτό το θέμα αλλά και πάλι δεν είναι όπως ήταν. Εγώ έχω πληροφορηθεί ότι και ο DeathWing είναι gtp, πόσο μάλλον ο Lich King. Εκτός και αν μου τα είπαν λάθος, πέραν αυτού όμως δεν θέλω να πω πολλά για το PvE μιας και δεν παίζω πια Official και δεν το κατέχω, το σίγουρο είναι όμως ότι η δυσκολία του Naxxramas@Vanilla δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το PvP δεν είχε Durability στα 80(Για παράδειγμα σε Duel Rogue vs Rogue άμα σε έπιανε σε Kidney και δεν είχες Trinket εξαφανιζόταν το Life σε 3 δευτερόλεπτα), στα 85 βελτιώθηκε αρκετά σε αυτό το θέμα αλλά και πάλι δεν είναι όπως ήταν. Εγώ έχω πληροφορηθεί ότι και ο DeathWing είναι gtp, πόσο μάλλον ο Lich King. Εκτός και αν μου τα είπαν λάθος, πέραν αυτού όμως δεν θέλω να πω πολλά για το PvE μιας και δεν παίζω πια Official και δεν το κατέχω, το σίγουρο είναι όμως ότι η δυσκολία του Naxxramas@Vanilla δεν υπάρχει. γιαυτο υπαρχει και το heroic βγαλτο prenerf και μετα πες δυσκολια. απλα εχουν βαλει easy k medium για να το βγαζουν και πιο πολλοι και οχι μονο οι "pro" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Σημασία έχει ότι τα Expansions αυτά είναι προχειροδουλειά της Blizzard, έχει βρει τη χήνα με τα χρυσά αυγά(WoW Expansions) και το ξεζουμίζει όσο παίρνει μαμιόντας το παιχνίδι. Lore ότι να΄ ναι απλά.. Πρώτα έπρεπε να βγει Warcraft 4, να συνεχιστεί το Lore από εκεί πρώτα και μετά νέο Expansion. Και όποιος διαφωνεί μαζί μου, ας κοιτάξει πόσους πελάτες έχει χάσει η Blizzard ως τώρα με τις φανφαριές που κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ποτε δεν μπορεσα να καταλάβω γιατι το lore ενός παιχνιδιου δεν μπορει να αναπτυχθει μέσω ενος mmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Στο WoW δεν το ανέπτυξαν, το μάμησαν, του έβγαλαν τα μάτια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Από το Wrath και μετά το παιχνίδι έγινε για Nabs.. Το παιχνίδι είναι γελοίο πια. Εγώ έχω πληροφορηθεί ότι και ο DeathWing είναι gtp, πόσο μάλλον ο Lich King. Σημασία έχει ότι τα Expansions αυτά είναι προχειροδουλειά της Blizzard Διατριβή. Oh wait, Για το Cataclysm δεν μπορώ να πω πολλά, λίγα πράγματα έχω δει αλλά από κάποια βίντεο με PvP που είδα εξακολουθεί να είναι γελοίο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Congratz, μου την είπες.. Πςςςςς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 εμένα ρε παιδιά με χαλάει πολυ που ολα έγιναν δεδομένα ... δηλαδή όποιος ξεκινήσει wow ειναι δεδομένο πως θα πάει 85 , θα ντυθεί pvp/pve κλπ ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεται να μάθει να παίζει σωστά(να έχει ενα σωστό build με τα glyphs του και να ακολουθεί ενα rotation ρε γμτ..ελεος δλδ) με ότι αυτό συνεπάγεται (πόσες φορές σας μάμησαν το bg/random dungeon noobάδες 85lvl ? δηλαδή δεν ειναι δυνατόν να εισαι 85 lvl και να μην ξέρεις να παίζεις τον παίχτη σου ! παλιότερα ήθελες δεν ήθελες θα μάθαινες και ακόμα και στόκος να ήσουν θα γινόσουν αν όχι καλός τουλάχιστον μέτριος χωρίς να χαλάς το παιχνίδι των άλλων... θυμάμαι την πρώτη φορά που έπαιξα wow έβλεπα κόσμο με πρασινάκια και αν έσκαγε κάποιος με epic gear τον χαζεύαμε .. Τώρα οτι και να πάρεις , οτι και να κάνεις ειναι ανούσιο , λες και βάλανε cheats στο παιχνίδι σου ενα πράγμα. αυτή ειναι καθαρά προσωπική μου άποψη βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Congratz, μου την είπες.. Πςςςςς. Για την ακρίβεια δε σου είπα τίποτα. Μόνος σου κάθεσαι και τα γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ρε τι το ψάχνουμε τώρα, το παιχνίδι τρώει X από την άθλια συνέχεια του Lore, Wrath και μετά. WoW Died With Illidan, end of story. Όλοι οι καλοί Players σχεδόν έχουν σταματήσει, λίγοι συνεχίζουν(Neilyo, Hydra etc). Και μην πει κανείς ότι σταματήσαν επειδή το βαρέθηκαν γιατί ακούω και κάτι τέτοια χαζά.. Για την ακρίβεια δε σου είπα τίποτα. Μόνος σου κάθεσαι και τα γράφεις. Και τι ακριβώς ήθελες να αποδείξεις με τις παραθέσεις σου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 εγω πάντως θα γουσταρα τρελά απο την bliz να βγάλει ενα mmo φρέσκο που να κάνει ανάλογο μπαμ με το wow και να μας πωρώσει! αλλα εντάξει το κέρδος πάνω απο όλα .. αφου πουλάει θα συνεχίσουν να το τραβάνε απο τα μαλλιά μέχρι παγώσει η κόλαση.. μακάρι να μας δώσει ενα diablo αριστούργημα τουλάχιστον .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Αυτό μόνο αν αλλάξει Engine, αλλιώς θα φαίνεται ως μία από τα ίδια. Αυτό δεν παίζει να το κάνει γιατί οι περισσότεροι που παίζουν WoW έχουν PC 10ετίας + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Στατιστικα συμφωνα με το WoW progress H: Spine of Deathwing: (3.64%) H: Madness of Deathwing: (2.29%) Ενα 3,64% στον κοσμο εχει ριξει το spine και ενα 2,29% εχει ριξει το madness.ΜΕ ΤΟ 10% NERF. Που να ηταν και δυσκολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις