Xvipes Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν έχει κάποιος scroll ας μου στείλει ένα στο [email protected] Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν έχει κάποιος scroll ας μου στείλει ένα στο [email protected] Thanks Done ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Το έκανα και εγώ το scroll of ressurection απο φίλο και πήρα τσάμπα αναβάθμηση σε Cataclysm και έναν 80άρη.Καλή φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) ψάχνω σοβαρή Ελληνική raiding guild ravencrest/alliance υπάρχει τίποτα? edit :-- θυμήθηκα ενα account μου (ειχα κανα 4-5 μέχρι τώρα ) και μου έστειλα sor με αυτό που παίζω τώρα και μετέφερα/80ρισα εναν rogue και τον έκανα gnomάκι ... γιατί με πωρώνει τόσο άσχημα? why ?? θα με κάνει να βάλω κάρτα στο 2ρο account :X Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2012 από nicoc89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 για να σου στείλει κάποιος SOR πρέπει να ξέρει το mail account σου ή αρκεί και να γνωρίζει το ingame character name σου; γιατί μου ήρθε ένα SOR από άγνωστο nick σε άγνωστο server... υ.γ δεν είχα ζητήσει SOR εδώ η αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 για να σου στείλει κάποιος SOR πρέπει να ξέρει το mail account σου ή αρκεί και να γνωρίζει το ingame character name σου; γιατί μου ήρθε ένα SOR από άγνωστο nick σε άγνωστο server... υ.γ δεν είχα ζητήσει SOR εδώ η αλλού ναι πρέπει να ξέρει το mail σου η το name του char σου. Μήπως ειναι scam mail ? τσέκαρε το απο το account σου καλύτερα (rewards -> sor - > claim) και μην πατήσεις λινκ απο το mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μπα όχι δεν ειναι scam. anyway το έκανα accept ανέβασα έναν priest από 1-80 και έκανα logout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hr4xBavhSxI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Thanks but no thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Σαν να βλέπω το Kung fu panda. Μεγάλη μούφα το έκαναν το παιχνίδι, ευτυχώς το παίξαμε όταν ακόμα άξιζε και τώρα πάμε για άλλα(Diablo III). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 ευτυχώς που βγαίνει diablo 3 και κάποια mmo όπως guild wars 2 και tera και δεν θα έχουμε πλέον το wow σαν μοναδική επιλογή γιατι με το mop πραγματικά το σκότωσαν με το vanilla ειχα μείνει έτσι με το tbc είχα μείνει έτσι με το wotlk έτσι με το cataclysm έτσι και τώρα με το mop απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Εγώ είμαι της γνώμης, Vanilla για PvE, TBC για PvP. Αν και στο Vanilla και το PvP ήταν αρκετά Skilled. Από το Wrath και μετά το παιχνίδι έγινε για Nabs.. Αυτή τη στιγμή παίζω σε Private TBC Server(Arena-Tournament συγκεκριμένα) να θυμάμαι λίγο το παλιό καλό PvP γιατί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Εγώ είμαι της γνώμης, Vanilla για PvE, TBC για PvP. Αν και στο Vanilla και το PvP ήταν αρκετά Skilled. Από το Wrath και μετά το παιχνίδι έγινε για Nabs.. Αυτή τη στιγμή παίζω σε Private TBC Server(Arena-Tournament συγκεκριμένα) να θυμάμαι λίγο το παλιό καλό PvP γιατί.. κοίτα το wotlk ηταν το τελευταίο που άντεξα .. μετά με το cataclysm ξενέρωσα τρελά! αν και ουτε wotlk θα έπαιζα αρκεί να υπήρχε κάτι άλλο να παίξω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Τίποτα, όπως το είπες, ευτυχώς βγαίνει το Diablo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Από το Wrath και μετά το παιχνίδι έγινε για Nabs.. Όσα δε φτάνει η αλεπού λέω εγώ. Εντάξει, μπορεί ο καθένας να ισχυρίζεται ότι θέλει, αλλά αν λέει πως το παιχνίδι παραέγινε εύκολο, να λινκάρει farm στα hc και την 2.5k+ arena του πρώτα ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις