Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ λοιπόν είμαι μέσα σε αυτούς που δεν απολαμβάνουν πλέον το παιχνίδι και θέλω να κάνω migration μπας και ξαναβρώ νόημα.

Δεν θα έπρεπε να προβλέψει και για εμένα μία αντίστοιχη ανταμοιβή? Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να βγω 3-4 μήνες off μέχρι να ξαναβγάλει αντίστοιχη κίνηση η Blizzard?

Από τη στιγμή που φέρνει πίσω κόσμο με τρελά rewards και μου δίνει εμένα ένα ψωροmount, δείχνει ότι δεν με σέβεται ούτε ως παίχτη, ούτε ως πελάτη και με θεωρεί δεδομένο.

Σαν τις εταιρείες κινητής ένα πράγμα που για να κλέψουν πελάτη από ανταγωνιστή ξεβρακώνονται και για τους υπάρχοντες πελάτες κάνουν εκπτώσεις των 3 ευρώ στο λογαριασμό.

Εγώ εκνευρίστηκα με αυτή τους την κίνηση και περιμένω ανάλογα rewards και για εμένα, αλλιώς θα με ξαναδεί στο Diablo III (κοινώς, κομμένη η συνδρομή και τα ζεστά φράγκα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για πείτε λίγο ρε παιδιά τι παίζει με το SoR μία!

μπες εδω και διαβασε...

με λιγα λογια στελνεις Scroll of Ressurection σε καποιον που το account του ηταν inactive μεχρι της 4 Μαρτιου και αυτος περνει 7 μερες game time, εναν 80αρι και free realm/faction tranfer στον realm που ειναι αυτος που σε εστειλε....αν παλι βαλει gamecard μεσα σε 30 μερες αυτος που εστειλε το SoR περνει ενα mount....

παιδιά βοήθεια.

ειμαι dudu με alchemy 515 . (αυριο θα πάει max)

τι mastery να διαλέξω ?? ... θέλω το πιο επικερδές και γενικά τι με συμφέρει καλύτερα?

έχω και max herbalism.

Αχ ναι ρε συ! Είμαι τόσο χαζούλης..!!!

or not...

GFI WebMonitor 4

Access for 10.1.16.25 was denied by GFI WebMonitor for ISA Server.

Details:

Default Web Filtering Policy Blocked site category:games,corporate marketing

Επισκέπτης

Ψήνεται να μου στείλε κανείς ένα scroll? Πολύ πιθανόν να ανανεώσω κιόλας .

Υ.Γ. Το account είναι συγγενικού προσώπου btw , εγώ ασχολούμαι πολύ λίγο με swtor πλέον για το story που μου αρέσει κυρίως...

Ψήνεται να μου στείλε κανείς ένα scroll? Πολύ πιθανόν να ανανεώσω κιόλας .

Υ.Γ. Το account είναι συγγενικού προσώπου btw , εγώ ασχολούμαι πολύ λίγο με swtor πλέον για το story που μου αρέσει κυρίως...

Πες email...

Επισκέπτης

ok σε στειλα...μπορει να σου ερθει σε 10 λεπτα μπορει και αυριο που 8α μπεις στο email σου να εχει ερθει....

Οκ γιατί μέχρι τώρα τίποτα και παραξενεύτηκα , νόμιζα οτί αυτά γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες πλέον ...

Ευχαριστώσε και πάλι !

Εγώ λοιπόν είμαι μέσα σε αυτούς που δεν απολαμβάνουν πλέον το παιχνίδι και θέλω να κάνω migration μπας και ξαναβρώ νόημα.

Δεν θα έπρεπε να προβλέψει και για εμένα μία αντίστοιχη ανταμοιβή? Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να βγω 3-4 μήνες off μέχρι να ξαναβγάλει αντίστοιχη κίνηση η Blizzard?

Από τη στιγμή που φέρνει πίσω κόσμο με τρελά rewards και μου δίνει εμένα ένα ψωροmount, δείχνει ότι δεν με σέβεται ούτε ως παίχτη, ούτε ως πελάτη και με θεωρεί δεδομένο.

Σαν τις εταιρείες κινητής ένα πράγμα που για να κλέψουν πελάτη από ανταγωνιστή ξεβρακώνονται και για τους υπάρχοντες πελάτες κάνουν εκπτώσεις των 3 ευρώ στο λογαριασμό.

Εγώ εκνευρίστηκα με αυτή τους την κίνηση και περιμένω ανάλογα rewards και για εμένα, αλλιώς θα με ξαναδεί στο Diablo III (κοινώς, κομμένη η συνδρομή και τα ζεστά φράγκα)

Αν και κατά καιρούς έχω διαφωνήσει με αυτούς που κατηγορούν κάθε κίνηση της blizzard, ΕΔΩ δεν μπορώ παρά να κατανοήσω (τουλάχιστον) και να συμφωνήσω. Εντάξει ένα mount είναι καλή φάση, είναι αξίας ας πούμε 20 ευρώ και σε μένα μπορεί να αρκεί αλλά σε άλλους όχι. Έπρεπε να το είχαν παίξει καλύτερα. Θα μπορούσαν οι παροχές να είναι ίδιες για τον "αναστηθέντα" ενώ για αυτόν που στέλνει το SoR θα μπορούσε να είναι επιλογή είτε το mount είτε κάποια άλλη παροχή από τις άλλες που δίνει στον αναστηθέντα! Η αληθεία να λέγεται, ένα mount τι να το κάνεις; Ειδικά άμα δεν το χρειάζεσαι! Άπειρα mount στο παιχνίδι. Εντάξει αυτό είναι ξεχωριστό (ας πούμε) αλλά τουλάχιστον ας είχες το δικαίωμα να επιλέξεις:

-mount

-80 lvl instant character

-free migration

-faction change

-name change

-gender change

blizzard μπορούσες και καλύτερα!

Καλησπέρα,,

Σε αυτο υπαρχει ενα δικιο που λετε εγω ας πουμε που παιζω απο το 06 σταματησα κανενα μηνα + και ειπα θα ξαναμπω στο game λιγο πριν το pandaria για διαφορους λογους (που ειναι αλλη σηζητηση αυτο).Το φιλαρακι μου που με εστειλε το scroll μολις του ειπα οτι μολις ανανεωσω θα παρεις και εσυ το reward μου λεει "ποιος το βραζει το mount φτανει που θα παρεις εσυ τα rewards και θα ερθεις να παιξουμε μαζι" :).Δλδ θελω να πω οτι και καθολου reward να μην εχει το φιλαρακι σας (απο το mount) και μονο που θα παιξετε μαζι ειναι πολυ σημαντικο.Απο την αλλη θα μου πεις αφου θα θελες να παιξεις μαζι του κανε εναν char στον server του, ε εγω παντως εχω καλομαθει και βαριεμαι να κανω καινουριο char χωρις heirlooms χωρις τιποτα απο την αρχη, 80 lvl κατευθειαν ειναι 80 lvl οπως και να το κανεις ειναι χρονος παιχνιδιου.

Αν το δεις αλλιως ομως ο αποστολεας του scroll ειναι ενας εν ενεργεια πελατης ο οποιος εφερε παλι πισω στην επιχειρηση ενας παλιο πελατη.Θα πρεπε κατα την γνωμη μου να εχει και αυτος ενα αναλογο reward.

Ευχαριστω...

Μπορει καποιος να πει δεν σε γυρησε πισω ο φιλος σου σε γυρησε η Blizzard με τα rewards ,ΟΚ περνω το scroll απο εναν αγνωστο παιρνω τα rewards να βρισκονται περναν οι 7 μερες γεια σας.

μολις εκανα αccept ενα scroll απο φιλο, ειχα σταματησει πριν 1-1.5 μηνα.. Για τον 80αρη και μονο.

7 Days free. Θα μπω μονο για να φτιαξω τον νεο 80ρη μου ...και τα λεμε του χρονου αν κατσει..

Τι να κανω τωρα instant 80αρη ? Εχω Drood και Priest και προτιμω multiple roles και γουσταρω healing αρκετα..

Σκεφτομαι Paladin αλλα δεν ξερω...Για Pala alliance τι race ειναι καλο ? Για σαμανο τι λετε ?

Σαμανο ανεβαζα εγω πριν σταματησω κ τον πηγα lvl 42 αλλά βαρεθηκα. Νομιζω ότι σε θεματα healing μοιαζει πολυ στον priest αλλά θα τον δοκιμαζα ως dps enha για αλλαγη.

Μετα θα πηγαινα σε paladin ή lock.

Για pvp σιγουρα human.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...