Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενταξει ευχαριστω παιδια.Φιλε astraleme ευχαριστω πολυ ηδη μου εχει στειλει ενα φιλαρακι μου που παιζει scroll το μεσημερι και μου ειπε οτι θα το παρω το mail κατα το βραδακι η αυριο μεχρι να επεξεργαστουν τα στοιχεια εκει στην Blizzard οποτε περιμενω το mail για να το ενεργοποιησω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κανονικα το περνεις ....εμενα τελιωσε την προηγουμενη της ανακοινωσης του SoR και την επομενη μου εστειλαν κανονικα και δουλεψε

Δηλαδή αν αφήσω τώρα σε μερικές μέρες που τελειώνει η συνδρομή ιnactive το account μου για 2-3 μέρες μπορούν να μου κάνουν scroll? :o

Δηλαδή αν αφήσω τώρα σε μερικές μέρες που τελειώνει η συνδρομή ιnactive το account μου για 2-3 μέρες μπορούν να μου κάνουν scroll? :o

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις τα ίδια bonus. Όλα αυτά τα bonus είναι για όσους είχαν απενεργοποιημένο το λογαριασμό πριν βγεί το καινούριο SoR.

Επισκέπτης

δηλαδη μπορει κανεις οχι μονο να γινει 80 αλλα και να κανει free transfer σε server με αλλους alts..

πολυ ελκυστικο ειναι, αν φανταστει κανεις πως μπορεις να κανεις transfer μαζι με gold και boa's :mrgreen:

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις τα ίδια bonus. Όλα αυτά τα bonus είναι για όσους είχαν απενεργοποιημένο το λογαριασμό πριν βγεί το καινούριο SoR.

Dammit ^_^

Ξενέρωσα. Όσοι δεν παίζουν ανταμείβονται μέχρι και με free migration χαρακτήρα, ενώ όσοι παίζουν, αν καταφέρουν και βρουν άτομο να δώσουν scroll of ress παίρνουν ένα mount...

Αφού λοιπόν με θεωρούν δεδομένο, ακυρώνω το subscription και τα λέμε αν και όταν βάλουν μυαλό.

Φυσικά, παίζω Mass Effect 3 και Alan Wake και τα απολαμβάνω.

Όταν πληρώνω αδρά κάθε μήνα όμως, παύει να είναι απλά ένα game και περνάμε στη σχέση πελάτη - εταιρείας.

Εγώ π.χ. θέλω να κάνω migration σε άλλο realm μπας και ανανεώσω το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι (μόνο pvp κάνω, έχω ρίξει Deathwing και τα LFR είναι αστεία απλά για να τους δώσω περισσότερο χρόνο) και πρέπει να τους σκάσω εικοσάρικο για migration όταν αυτός που δεν τα έσκαγε τόσο καιρό το κάνει τσάμπα πλέον με δώρο έναν 80άρη. Lol ρε :rolleyes:

Ξενέρωσα. Όσοι δεν παίζουν ανταμείβονται μέχρι και με free migration χαρακτήρα, ενώ όσοι παίζουν, αν καταφέρουν και βρουν άτομο να δώσουν scroll of ress παίρνουν ένα mount...

Αφού λοιπόν με θεωρούν δεδομένο, ακυρώνω το subscription και τα λέμε αν και όταν βάλουν μυαλό.

αυτό ήταν όντως βλακεία απο μέρους τους .. κανονικά έπρεπε να δίνουν κατι ανάλογο και σε αυτόν που στέλνει το scroll γιατι οκ το mount αλλα δεν συγκρίνετε με 80ρι+ server move + faction change + rename έλεος ..

Προφανως η blizz θελει κοσμο πισω και αυτο ειναι μια πολύ καλή λύση. Η μεταφορα σερβερ κλπ γινονται επίσης για προφανεις λόγους ώστε αυτός που θα γυρισει να παιζει αμεσα με τους φιλους του όπως και ο 80αρης χαρακτηρας. Δεν θα σχολιασω αν ειναι σωστό για αυτους που παίζουν ηδη (που δεν ειναι) αλλά θα πω ότι αν επαιζα ακόμα wow δεν θα με ενοχλουσε καθολου γιατι επαιζα wow γιατι διασκέδαζα με το παιχνιδι ανεξαρτητως τι κανουν οι αλλοι.

Επίσης καλα θα ηταν να υπήρχαν δωρεαν μεταφορες χαρακτηρων κλπ αλλά θα γινοταν τεραστιος πανικός στον πληθυσμο των σερβερ που θα αλλαζαν συνεχως population κλπ.. Οχι ότι ειναι λίγα τα 20 ευρω για μεταφορά char και αλλα 25 αν αλλάξεις απο Horde σε ally k το αντιθετο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...