Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παιδιά τι παίζει με τον ragnaros?

με πετάει στου διαόλου τη μάνα και τρώω τρελό dmg. αν δεν το έκανε αυτό τον έριχνα με full hp αλλα οταν με πετάει @@..

δοκίμασα να αλλάξω σε cat form οταν με πετάει για να γλυτώσω dmg αλλα και πάλι τρώω τρελό dmg , δοκίμασα leap σε catform να γλυτώσω το πέταγμα αλλα οταν με πετάει δεν κανει leap ..

da fack .. :mad:

δεν έχω tanking trinkets και κανένα σοβαρό gear για feral όμως δεν φταίει αυτό , το έχω στο χαλαρό αλλα με στέλνει το συγκεκριμένο skill :X

καμία ιδέα πριν δώσω κουτουλιά στην οθόνη ? :-)

άκυρο , βρήκα το σημείο που πρέπει να κάθομαι και τον ξεπάτωσα.

100% hp - > ragnaros down :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια πηρα ενα e-mail απο την blizz και μου εκλεισε το account με reason:

Account Action: 3 hour suspension and password reset

Reason for Action: In-Game Chat Policy Violation - Advertisement and Spamming

Εχετε καμια ιδεα το γιατι?

θα ειχες βλακεια κωδικο η μπηκε κανα ιος η σε ψαρεψανε και μπηκαν farmers με το λογαριασμο σου και πουλαγανε gold πιστευω

απλα επικοινωνησε με blizz πες οτι δεν ησουν εσυ κλπ και 99% να στο δωσουν πισω

καλο ειναι να βαλεις ενα authenticator μεχρι και στο android εχει βγει για να μην ξανασυμβει

και προσεχε τα mails το 90% ειναι για ψαρεμα βεβαιωσου οτι ειναι σωστο(να σε παει στη σωστη σελιδα και οχι σε καποια battle.net.blizzard.security.myass.com)

παιδιά , ένα καλό tip για να μην πέφτετε θύματα scam mails είναι να κοιτάτε τι λέει στην αρχή.

πχ

dear :......

1. αν λεει το όνομα που βάλατε οταν κάνατε εγγραφή το account τότε 99,9% ειναι αληθινό)

2. αν λέει customer , player κλπ ειναι καραμπινάτο scam.

----

το tip το διάβασα πριν μερικό καιρό απο mod στο blizz forum.

οχι δεν τιθετε θεμα να φαγωθηκα απο scam mail. καπως αλλιως φαγωθηκα! αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως...

η blizz μου το ακυρωσε για 3 ωρες μονο προσωρινα και επισης μου εκανε και reset password.

Τωρα με την αλλαγη του pass μου αραγε θα ειμαι safe?

πολυ περιεργο ρε παιδια γιατι τα mail. τα προσεχω παραπολυ και δεν μπορω να καταλαβω πως φαγωθηκα ετσι...

Χαίρετε...

Έχω περίπου 1 χρόνο που άφησα το WoW και σκέφτομαι να το ξαναρχίσω σιγά σιγά...

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Πριν το αφήσω, χρησιμοποιούσα το Android Authenticator, μέσα σε αυτόν τον χρόνο άλλαξα 2 φορές κινητό με αποτέλεσμα σε κάποια αλλαγή να χαθεί η εφαρμογή.

Τώρα στην ουσία έχω κλειδωθεί απ' έξω...Όταν πάω να κάνω login στο eu.battle.net μου ζητάει authenticate code και όπως είναι φυσικό δεν έχω αλλά ούτε μπορώ να κάνω σύνδεση ξανά την εφαρμογή από το android στο battle.net.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να μπορέσω να έχω ξανά πρόσβαση;

Ευχαριστώ

Χαίρετε...

Έχω περίπου 1 χρόνο που άφησα το WoW και σκέφτομαι να το ξαναρχίσω σιγά σιγά...

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Πριν το αφήσω, χρησιμοποιούσα το Android Authenticator, μέσα σε αυτόν τον χρόνο άλλαξα 2 φορές κινητό με αποτέλεσμα σε κάποια αλλαγή να χαθεί η εφαρμογή.

Τώρα στην ουσία έχω κλειδωθεί απ' έξω...Όταν πάω να κάνω login στο eu.battle.net μου ζητάει authenticate code και όπως είναι φυσικό δεν έχω αλλά ούτε μπορώ να κάνω σύνδεση ξανά την εφαρμογή από το android στο battle.net.

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να μπορέσω να έχω ξανά πρόσβαση;

Ευχαριστώ

θα πρεπει να βρεις καποιο support email ή κατι παρομοιο και να τους στηλεις μια φορμα με τα CD Key τα secret questions και answer, καθως και παιζει να σου ζητησουν και τον κωδικο της τελευταιας gamecard...αν ολα πανε καλα στειλε μου pm να σου στειλω Scroll of Ressurection....

Δεν βρίσκω κάποιο email, και να ανοίξω ticket ή να επικοινωνήσω μέσω φόρμας από το account managemnt δεν γίνεται διότι δεν μπορώ να μπω...

Μέσω τηλεφώνου (skype) λίγο δύσκολο διότι τα αγγλικά μου είναι τέλειος χάλια

Δεν βρίσκω κάποιο email, και να ανοίξω ticket ή να επικοινωνήσω μέσω φόρμας από το account managemnt δεν γίνεται διότι δεν μπορώ να μπω...

Μέσω τηλεφώνου (skype) λίγο δύσκολο διότι τα αγγλικά μου είναι τέλειος χάλια

πανε εκει που λεει support πανω δεξια και πατα το Knowledge Center, μετα πανε εκει που λεει Help! I cant login...μετα πιθανοτατα να θες το 2ο που λεει I’m currently locked out of my account.

Καλησπέρα ,,

Ερωτηση ,εχω 1+ μηνα που σταματησα το wow και θα το ξαναρχησω, αν μου στειλει φιλαρακι μου scroll θα δουλεψει; παιζω απο το 2006.Ρωταω μπας και για να δουλεψει χρειαζετε περισσοτερο καιρο διακοπη απο το παιχνιδι η κατι αλλο.

Ευχαριστω,,,

Καλησπέρα ,,

Ερωτηση ,εχω 1+ μηνα που σταματησα το wow και θα το ξαναρχησω, αν μου στειλει φιλαρακι μου scroll θα δουλεψει; παιζω απο το 2006.Ρωταω μπας και για να δουλεψει χρειαζετε περισσοτερο καιρο διακοπη απο το παιχνιδι η κατι αλλο.

Ευχαριστω,,,

Φίλε μου στείλε μου το mail σου και θα σου στείλω ευχαρίστως.

Καλησπέρα ,,

Ευχαριστω,,,

κανονικα το περνεις ....εμενα τελιωσε την προηγουμενη της ανακοινωσης του SoR και την επομενη μου εστειλαν κανονικα και δουλεψε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...