lefteris210 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 1 SoR/day δεν ειναι ρε σεις? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 @gagas, έστειλα απο [email protected] invitation. εάν θέλει κανείς άλλος ας πει τώρα που γυρίζει Μεγια το mount paularaaaaaaa !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astraleme Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Νόμιζα είχαμε μόνο ένα ο καθένας...αλλά θα μου πείτε γιατί να μη βγάλει και άλλα λ7 η Blizz..Όπως έλεγε και ο δίκας μόνος του "Ορθόν; Ορθόοοοοοοον!!!". Όποιος θέλει scroll ας μου πεί είτε εδώ είτε με πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 1000 ευχαριστω...καπως να στο ανταποδωσω?αν βαλω καρτα? Ναιι, αυτό να κάνεις! ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 οκ.. μεταφορα σε αλλο σερβερ πως κανω? οκ το βρηκα ειναι διαφορετικη επιλογη η κανεις boost εναν char η κανεις transfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Τι proffs λετε να μαθω στον dk μου?? ακουσα οτι με mining και jewelcrafting μπορεις να βγαζεις 1.5-2k την ωρα....Ισχυει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ πολύ αδερφέ να είσαι καλά . Για όσους δεν το παρατήρησαν επειδή είχα ενα rogue goblin lvl 13 και τον εκανα 80 ρι με το SOR να ενημερωσω οτι μεσα σε ολα τα αλλα περνει και ΔΩΡΕΑΝ epic flight mount skill........ :| 280% ή 310%? Κυριλέ παλεύω πόσο καιρό να μαζέψω G για το Master riding και η blizzard τα δίνει για πρόμο np. Afaic νομίζω οτι γενικά η φάση με το free 80lvl είναι φάουλ μιας και έτσι σκοτώνει ακόμα περισσότερο τις vanilla/tbc/wotlk περιοχές στις οποίες όσο lvlαρα πρέπει να είδα σύνολο ±5 άτομα (εκτός ogrimmar).. Single player φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Kaelynne wants you to come back to World of Warcraft® and included this message: "Remember the good times in WoW? I do, so it's time to come back!" Ευχαριστώ σε όποιον το έστειλε, θα κάνω ενεργοποίηση όταν βαρεθώ κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ρε παιδιά δώστε καμια ιδέα. θελω να solάρω μερικά raid με τον dudu μου (feral tank) πήγα karazhan χθες μην πέσει το mount αλλα μετά μου την έδωσε και το συνέχισα για ρίξτε ιδέες γιατι δεν μπορώ να loot απο lfr και θα περιμένω μέχρι τετάρτη , οπότε farming + διασκέδαση μεχρι τότε και θέλω και κάποιος να ρίξει ιδέα για να βγάλω φράγκα γιατι δεν ασχολήθηκα και πολυ με prof σε αυτό το char Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 έχουμε και λέμε: mc , aq20 , aq40 (2 bosses / full clear 3 persons [χωρίς viscidus] ), bwl (2 άτομα λόγο 1ου boss), ssc (partial) (θες ψάρεμα + 3 άτομα για vashj) tk (partial) και γενικά μπορείς τα πάν τα έως τα 5άρια του 80. το θέμα είναι τι είναι άξιο να φαρμάρεις. δηλαδή 4 mount 2 legendary είναι αυτά που συνήθως τραβιούνται όλοι κάθε εβδομάδα. τα mount είναι: barron's deathcharger, mgt hawkstrider, headless horseman , anzu και τα legendary είναι του mc . αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ωραία μαν ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Θα με ενδιεφερε και εμενα να ριξω μια ματια στο WoW μετα απο 4 χρονια inactive. Οποιος μπορει ας βηθησει μεσω του SOR to μαιλ μου ειναι [email protected] Ευχαριστω προκαταβολικα ακυρο παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astraleme Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 4 Χρόνια; Θα δείς πολλές αλλαγές. Σου έστειλα ενα invite. Edit: Ουπς μόλις είδα το άκυρο...αγνόησε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 μου έστειλε φίλος το scroll of resurrection που ανακοίνωσε η blizzard και δέχτηκα κτλ, έκανα clean install στο παλιό μου macbook με 10.5.8 για να παίζω απο εκεί και όλα ομαλά. ΑΛΛΑ! στο end licence agreement πριν τη login screen ενω σκρολλαρω μεχρι κατω και κοκκινίζει το accept δεν πατιέται καθόλου! και δεν μπορώ να βρώ πουθενά το γιατί! (στα forum της μπλιζ δεν μπορώ να γράψω αφού δεν έχω ανανεωμένο λογαριασμό!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 στελνω εδω και 2 μερες scroll και δεν του ερχεται το email ποτε ! γνωριζεται τι γινετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις