vwpolocl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 αν υπάρχει η δυνατότητα απο κάποιον να στείλει και σε εμένα ένα θα με εξυπηρετούσε πολύ. Το mail είναι: svouras@gmail.com Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
atonioz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 οποιος θέλει scroll να μου στείλει PM στέλνω άμεσα !!!!!!
wintaxt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κανεις ενα scroll και για εμενα? nfgrapsas@gmail.com
pavlos0160 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κανεις ενα scroll και για εμενα? nfgrapsas@gmail.com σου εστειλα...παιζει να το παρεις και σε 10 λεπτα παιζει και στο τελος της μερας....
Grobath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορεί να μου στείλει κάποιος scroll από stormscale horde; Edit: Thnx για το scroll. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2012 από Grobath
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 To scoll τι δινει; 80αρη χαρακτηρα και 1 βδομαδα δωρεαν play? Γιατι αν δεν θελει ανανεωση συνδρομης κλπ θελω και γω
lefteris210 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 αν υπάρχει η δυνατότητα απο κάποιον να στείλει και σε εμένα ένα θα με εξυπηρετούσε πολύ. Το mail είναι: svouras@gmail.com Ευχαριστώ εκ τον προτέρων σου εχω στειλει φιλος , τσεκαρε τα e-mail σου. Κανεις ενα scroll και για εμενα? nfgrapsas@gmail.com Αν δεν σου εχει ερθει ακομα απο τον Παυλο , πες να σου στειλω και εγω να δουμε τι παιζει...
wintaxt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 σου εχω στειλει φιλος , τσεκαρε τα e-mail σου. Αν δεν σου εχει ερθει ακομα απο τον Παυλο , πες να σου στειλω και εγω να δουμε τι παιζει... μπα τιποτα ακομα κριμα....
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 και εγω έστειλα με το main μου σε ενα δευτερο account εδώ και 1,5 ώρα αλλα τίποτα ... πότε είναι το τέλος της μέρας? σε 5 λεπτά? η έχουμε άλλο time zone?
astraleme Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Φύλαγα την πρόσκληση μου για ένα κολλητό μου αλλά τελικά δε θα τη χρειαστεί. Όποιος θα ήθελε ας μου στείλει το mail του / της σε πμ για να στειλω το scroll.
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 σήμερα μπήκα lfr να δω τι παίζει αν και δεν περίμενα να βγαίνουν πέρα raid με random άτομα. τελικά οκ , έπεσε ο deathwing , πήρα και το archivement αλλα ρε γαμώτο .. ενω δεν σήκωσα τίποτα .. (έχασα όπλο για διαφορά 1 roll ) μετά οταν ξαναμπήκα να το παίξω 2-3 φορές να το εμπεδώσω (διάβασμα στα tacts ναι, αλλα άλλο η πρακτική) μου πετάει το μήνημα πριν καν rollάρω οτι δεν έχω δικαίομα .. καλά ρε blizzard , οκ το δέχομαι αν είχα πάρει κάτι αυτη την εβδομάδα , αλλα και χωρίς να σηκώσεις τίποτα? τέλος πάντων , ξενέρωσα βραδιάτικο
wintaxt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 liopyr liopyr, Liopyrx wants you to come back to World of Warcraft® and included this message: " Remember the good times in WoW? I do, so it's time to come back! " 1000 ευχαριστω...καπως να στο ανταποδωσω?αν βαλω καρτα?
doommaster Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 " Remember the good times in WoW? I do, so it's time to come back! " why? did they bring back the real wow? (vanilla flavor) sorry αλλά δεν κρατήθηκα. η ερώτηση το προκάλεσε
LRoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Έχω κι εγώ ένα scroll, όποιος ενδιαφέρεται, pm me. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας )
Προτεινόμενες αναρτήσεις