Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν υπάρχει η δυνατότητα απο κάποιον να στείλει και σε εμένα ένα θα με εξυπηρετούσε πολύ. Το mail είναι: [email protected]

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :)

σου εχω στειλει φιλος , τσεκαρε τα e-mail σου.

Κανεις ενα scroll και για εμενα? [email protected]

Αν δεν σου εχει ερθει ακομα απο τον Παυλο , πες να σου στειλω και εγω να δουμε τι παιζει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σου εχω στειλει φιλος , τσεκαρε τα e-mail σου.

Αν δεν σου εχει ερθει ακομα απο τον Παυλο , πες να σου στειλω και εγω να δουμε τι παιζει...

μπα τιποτα ακομα κριμα....

και εγω έστειλα με το main μου σε ενα δευτερο account εδώ και 1,5 ώρα αλλα τίποτα ... πότε είναι το τέλος της μέρας? σε 5 λεπτά? η έχουμε άλλο time zone?

Φύλαγα την πρόσκληση μου για ένα κολλητό μου αλλά τελικά δε θα τη χρειαστεί. Όποιος θα ήθελε ας μου στείλει το mail του / της σε πμ για να στειλω το scroll.

σήμερα μπήκα lfr να δω τι παίζει αν και δεν περίμενα να βγαίνουν πέρα raid με random άτομα.

τελικά οκ , έπεσε ο deathwing , πήρα και το archivement αλλα ρε γαμώτο .. ενω δεν σήκωσα τίποτα .. (έχασα όπλο για διαφορά 1 roll :eek: ) μετά οταν ξαναμπήκα να το παίξω 2-3 φορές να το εμπεδώσω (διάβασμα στα tacts ναι, αλλα άλλο η πρακτική) μου πετάει το μήνημα πριν καν rollάρω οτι δεν έχω δικαίομα ..

καλά ρε blizzard , οκ το δέχομαι αν είχα πάρει κάτι αυτη την εβδομάδα , αλλα και χωρίς να σηκώσεις τίποτα? :eek:

τέλος πάντων , ξενέρωσα βραδιάτικο :lol:

liopyr liopyr,

Liopyrx wants you to come back to World of Warcraft® and included this message:

" Remember the good times in WoW? I do, so it's time to come back! "

1000 ευχαριστω...καπως να στο ανταποδωσω?αν βαλω καρτα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...