vwpolocl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 αν υπάρχει η δυνατότητα απο κάποιον να στείλει και σε εμένα ένα θα με εξυπηρετούσε πολύ. Το mail είναι: [email protected] Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 οποιος θέλει scroll να μου στείλει PM στέλνω άμεσα !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κανεις ενα scroll και για εμενα? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κανεις ενα scroll και για εμενα? [email protected] σου εστειλα...παιζει να το παρεις και σε 10 λεπτα παιζει και στο τελος της μερας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορεί να μου στείλει κάποιος scroll από stormscale horde; Edit: Thnx για το scroll. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2012 από Grobath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 To scoll τι δινει; 80αρη χαρακτηρα και 1 βδομαδα δωρεαν play? Γιατι αν δεν θελει ανανεωση συνδρομης κλπ θελω και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 αν υπάρχει η δυνατότητα απο κάποιον να στείλει και σε εμένα ένα θα με εξυπηρετούσε πολύ. Το mail είναι: [email protected] Ευχαριστώ εκ τον προτέρων σου εχω στειλει φιλος , τσεκαρε τα e-mail σου. Κανεις ενα scroll και για εμενα? [email protected] Αν δεν σου εχει ερθει ακομα απο τον Παυλο , πες να σου στειλω και εγω να δουμε τι παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 σου εχω στειλει φιλος , τσεκαρε τα e-mail σου. Αν δεν σου εχει ερθει ακομα απο τον Παυλο , πες να σου στειλω και εγω να δουμε τι παιζει... μπα τιποτα ακομα κριμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 και εγω έστειλα με το main μου σε ενα δευτερο account εδώ και 1,5 ώρα αλλα τίποτα ... πότε είναι το τέλος της μέρας? σε 5 λεπτά? η έχουμε άλλο time zone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astraleme Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Φύλαγα την πρόσκληση μου για ένα κολλητό μου αλλά τελικά δε θα τη χρειαστεί. Όποιος θα ήθελε ας μου στείλει το mail του / της σε πμ για να στειλω το scroll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 σήμερα μπήκα lfr να δω τι παίζει αν και δεν περίμενα να βγαίνουν πέρα raid με random άτομα. τελικά οκ , έπεσε ο deathwing , πήρα και το archivement αλλα ρε γαμώτο .. ενω δεν σήκωσα τίποτα .. (έχασα όπλο για διαφορά 1 roll ) μετά οταν ξαναμπήκα να το παίξω 2-3 φορές να το εμπεδώσω (διάβασμα στα tacts ναι, αλλα άλλο η πρακτική) μου πετάει το μήνημα πριν καν rollάρω οτι δεν έχω δικαίομα .. καλά ρε blizzard , οκ το δέχομαι αν είχα πάρει κάτι αυτη την εβδομάδα , αλλα και χωρίς να σηκώσεις τίποτα? τέλος πάντων , ξενέρωσα βραδιάτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 liopyr liopyr, Liopyrx wants you to come back to World of Warcraft® and included this message: " Remember the good times in WoW? I do, so it's time to come back! " 1000 ευχαριστω...καπως να στο ανταποδωσω?αν βαλω καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doommaster Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 " Remember the good times in WoW? I do, so it's time to come back! " why? did they bring back the real wow? (vanilla flavor) sorry αλλά δεν κρατήθηκα. η ερώτηση το προκάλεσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Έχω κι εγώ ένα scroll, όποιος ενδιαφέρεται, pm me. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 1 SoR/day δεν ειναι ρε σεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις