SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εντάξει οκ τώρα το ξεφτήλισε η blizzard τελείως , τα σχόλια δικά σας Scroll of Resurrection Revamp - Free lvl 80 Character and more! The new Scroll of Resurrection revamp seems to be on live servers and includes a free level 80 character and a free character/faction change for the person you're bringing back to the game! We will probably get more information from Blizzard very soon
paularas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 έτσι κι αλλιως 1-80 είναι 2 1/2 μέρες lvl up.... απλά χάνεις την μαγεία
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 E σιγα την μαγεία, το leveling του παιχνιδιού είναι μαζοχιστικά βαρετή διαδικασία, είτε με quest που είσαι όλη την ώρα google altab επειδή την περιγραφή τους ούτε αυτός που την έφτιαξε δε την καταλαβαίνει, είτε με instance που περπατάς περπατάς και γερνάς, είτε με bg στα οποία τα class είναι εντελώς unbalanced (ειδικά στα low levels).
pavlos0160 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ρε μαγγες ποιο ειναι το καλυτερο spec για warlock?? ειμαι 40 lvl demo αλλα δεν την πολυπαλευω....ανεβαινω μονο με instances και κανω και κατι quests μονο και μονο για να παρω το achievement...ετσι δεν θα μπορω να εχω αυτα τα achievements και στον main μου οταν θα βγει με το καλο το expansion???
ultralisk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 τα achievements αφορούν κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά (και λογικό είναι)
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εντάξει οκ τώρα το ξεφτήλισε η blizzard τελείως , τα σχόλια δικά σας Scroll of Resurrection Revamp - Free lvl 80 Character and more! The new Scroll of Resurrection revamp seems to be on live servers and includes a free level 80 character and a free character/faction change for the person you're bringing back to the game! We will probably get more information from Blizzard very soon Ας τα βάλουμε κάτω ένα-ένα Μιλάμε για SoR έτσι; Μην ξεχνιόμαστε, μιλάμε για λογαριασμούς που έχουν τουλάχιστον 1 χαρακτήρα και κάποια στιγμή σταμάτησαν. Το leveling δηλαδή το έχουν δει, λίγο - πολύ. Για να μην πω ότι οι περισσότεροι θα είναι 70-80+ Για να τους δελεάσει λοιπόν κάτι πρέπει να κάνει. - free 80 lvl character: Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ αλλά έχει μια λογική για να προσελκύσει παλιούς παίκτες που βαρέθηκαν τον τότε χαρακτήρα και την class του και σταμάτησαν. fresh start ρε παιδί μου -free character migration / faction change. Αυτό μάλιστα!!! Έπρεπε να το είχαν κάνει καιρό τώρα! ΠΧ: Φίλος έχει horde σε άλλο server και εγώ έχω alliance σε άλλο server. Τι να το έκανε παλιά το SoR... Τώρα έχει νόημα όμως! Ουσιαστικά προσφέρει και υπηρεσίες δωρεάν σε αυτούς που θα ξαναγυρίσουν. Δηλαδή, τι άλλο να κάνει μια εταιρεία για τον πελάτη της; Σου δίνει ένα κίνητρο για να γυρίσεις, κάτι που θα σου κόστιζε κοντά ένα 50αρι στο δίνει free. Γνώμη μου είναι ότι καθόλου δεν το ξεφτίλησε και μάλιστα η κίνηση αυτή έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα που πολλοί έχουν για την blizzard (κάτι σαν το Σκρουτζ που μαζεύει λεφτά και μετά δεν τα κάνει τίποτα και κολυμπάει στο χρυσάφι). Όχι φυσικά ότι δε θέλει να ενεργοποιήσει της συνδρομές όσων θα έρθουν με SoR αλλά τουλάχιστον δίνει ένα καλό τυράκι για να το τους πείσει. Εντάξει, λογικό! Καλή κίνηση, εμένα μ'αρέσει!
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 μπορεί κανεις να στείλει ενα SOR στο [email protected] & ενα στο [email protected] ;
liopyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 μπορεί κανεις να στείλει ενα SOR στο [email protected] & ενα στο [email protected] ; Έκανα στο πρώτο, στο δευτερο mail δε με αφήνει, πρέπει να έχει περιορισμό ένα scroll / day.
Grobath Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Κανείς απο storscale για να κάνει με κάνει ress; Κατα 90% θα βάλω και το μήνα για να πάρει το mount.
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 οπως είχα πει δεν θα το rushαρά και τελικά σήμερα dingαρα τον dudu μου 85. απλά με τσάντισαν τόσο πολύ οι ανεγκέφαλοι στα random hcs που αποφάσισα να αράξω σε dps μέχρι να μαζέψω pre-raid gear για healer και να τον ξαναπιάσω. 1. Να εμφανίζετε σε heroic tank με 85k hp (πως το κατάφερε ,ενω μέχρι και εγώ healer που μόλις είχα dingάρει είχα 100k. (απο αυτά που πήρα με justice). 2. dps που έκαναν 5k dps και καθόντουσαν πάνω σε ότι έβρισκαν ,βόμβες κλπ. 3. άτομα που δεν ήξεραν τι πρέπει να κάνουν σε ενα boss , τους εξηγούσα και δεν το έκαναν με αποτέλεσμα να μου φευγει η ψύχη να μην φάμε wipe. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑ :mad: ας χαλαρώσω τώρα να απολαύσω λίγο dps ποιο ήρεμος..
paularas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 @gagas, έστειλα απο [email protected] invitation. εάν θέλει κανείς άλλος ας πει τώρα που γυρίζει
wintaxt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 @gagas, έστειλα απο [email protected] invitation. εάν θέλει κανείς άλλος ας πει τώρα που γυρίζει εάν σου περισευει κανένα [email protected] TY
gio@ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 http://www.wowaholics.org/ Πειτε οχι οσο μπορειτε χαχαχαχα
paularas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εάν σου περισευει κανένα [email protected] TY πρωτη ευκαιρεία θα σου στείλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις