Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μόλις ανακάλυψα την χαρά του healing.

dudu healer και τα μυαλά στα κάγκελα .. πω θα καώ να παίζω healer το βλέπω ..

εντωμεταξύ 2000 εχω μαζέψει (εκτος απο αυτά που χάλασα για fly κλπ και μαζεύονται εύκολα. :-D

τελικά έχει μεγάλη σημασία αν ο server που παίζεις ειναι καλός η gtp ...τώρα το κατάλαβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαι γω ειμαι Ηealing Freak με ολα τα τρελλα healing addons και mouse με 16 πληκτρα.. Διαλεεεχτε σε χρονο dt!! Aν και retired εδω και ενα μηνα μεχρι MoP και βλεπουμε..

Εχω Drood και Priest τιγκα και οι 2.

Και αν εφτιαχνα αλλο alt αυτη τη στιγμη θα ηταν Pala/Shaman :) :devil: (Pala βασικα σαν πρωτη επιλογη..)

Ειχα και μάγο main επι εποχης Ulduar αλλα εφαγε DELETE... ειχα τοσο σκυλοβαρεθει τη μονοτονια του DPS (και μου αρεσε μονο το acrane, ακομα το γουσταρω - τo fire μου ηταν καπως μπλιαξ)...

Βασικα εν εισαι εμπειρος healer + καταλληλα tools, εχεις τη πιο ευκολη δουλεια.

Ανεβαζεις αλτ σε χρονο dt, και στα top raids τα tacts για healer ειναι ευκολοτερα και απο των dps..

εγώ το μόνο τρελό healing addon που χρησιμοποιώ είναι το Healbot

για πες τη άλλο παίζει

εχω shaman healer pala healer και τωρα ανεβαζω druid healer

65 lvl είμαι στον silvermoon server και ανεβαίνω μόνο μέσα από instances

μέχρι τώρα έχω πουληθεί στα gems έχω χαλάσει τρελά gold για τα +20 intellect

και είναι και ο πρώτος μου char σε αυτόν τον server...δάκρυ

επιτέλους ένας ζωντανός pve server

ξέκοψα από genjuros ούτε για τα daily δεν μπαίνω πλέον

Grid, Healbot, Vuhdo εννοουσα.....

αν και εδω και καιρο εχω βολευτει με VuhDo + WoW Mouse....

+ ForteXorcist [CoolDown Timer Only] (απιστευτα γαμάτο addon!!!)...

για να βλεπεις ποτε μπορεις να κανεις cast spells με cool-down...

απλά αυτό το char το αγαπώ!

έχω λιώσει στα random να μάθω να healάρω όσο καλύτερα γίνεται και στα 85 να χωθώ σε raids (όταν μαζεψω pre-raid gear ofc.

:devil:

εντομεταξί πόσο εκνευριστικό είναι ολα τα dps του group να σερνονται μέχρι αηδίας? πχ να μην πλισιάζουν ούτε το μέσο dps που είχαμε 15 level πριν :confused:

η το άλλο το κορυφαίο , γιατι οκ τα dps , να έχεις καλό tank παλεύεται , αλλα αν το tank είναι με pvp gear και τρώει π......α και επιπλέον θελει να κάνει και pull ολόκληρα δωμάτια ? :lol: :lol:

τεσπα δεν με πτοεί τίποτα , μου αρέσει ο ρολος του healer και δεν βαριέσαι , στα randoms 1/10 θα είναι γτπ καβάλα αλλά δεν πειράζει . B)

+ ForteXorcist [CoolDown Timer Only] (απιστευτα γαμάτο addon!!!)...

tellmewhen > ALL.

Και όχι μόνο για cds ε, έχει απίθανες παραμέτρους να ορίσεις, π.χ το έχω βάλει να με ειδοποιεί πότε το target έχει λιγότερο από 25% hp για να use-άρω τα swd, υποστηρίζει φωνητικές υπενθυμίσεις για να μη σπαμμάρεις το ui σου, έχει όλα τα proc - buff - use, το έχω λατρέψει.

μετά απο 6 1/2 χρόνια το παιχνίδι θυμήθηκε ότι ίσως έπρεπε να μου πετάξει και κανά πορτοκαλί απο αυτά που φάρμαρα τόσα χρόνια κάθε εβδομάδα και έτσι μέσα σε ~7 μέρες σήκωσα: 2x right bindings , 1 eye of sulfuras, και εν ολίγης ο rogue σε ~1 μήνα σήκωση legendary daggers, mace , sword... είναι να σε θέλει μερικές φορές

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/mkb/simple

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/zf%C3%B8ur/simple

μετά απο 6 1/2 χρόνια το παιχνίδι θυμήθηκε ότι ίσως έπρεπε να μου πετάξει και κανά πορτοκαλί απο αυτά που φάρμαρα τόσα χρόνια κάθε εβδομάδα και έτσι μέσα σε ~7 μέρες σήκωσα: 2x right bindings , 1 eye of sulfuras, και εν ολίγης ο rogue σε ~1 μήνα σήκωση legendary daggers, mace , sword... είναι να σε θέλει μερικές φορές

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/mkb/simple

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/zf%C3%B8ur/simple

ωραίος φιλε!

τα σπάνε!!

σε είδα ingame και σε χάζευα για ώρα :lol:

Καλησπερα...εκανα εναν warlock τον εχω παει ηδη 30 lvl αλλα πιο spec ειναι το καλυτερο κα8ως ανεβενω με dungeons??

Επισης αν κανω τα achievements απο τα quests 8α τα εχω και με τον main μου στο MoP??

Επισης αν κανω τα achievements απο τα quests 8α τα εχω και με τον main μου στο MoP??

Yes Sir... :mrgreen: ολοι οι χαρακτηρες σου θα εχουν πανω-κατω τα ιδια acheivement points...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...