Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θέλω engineering για την Harley για αυτό ρωτάω...πολλά λεφτά να την αγοράσεις :-(

Είναι και ακριβά τα materials που θέλει η συνταγή:

*1x Salvaged Iron Golem Parts - 3.000g

*8x Goblin-Machined Piston - 8.000g

*1x Elementium-Plated Exhaust Pipe - 1.500g

Αυτά μόνο τα vendor mats που αγοράζεις απο το goblin στην K3, Storm Peaks - βγαίνουν συνολικά 12.500g. Παίρνεις βέβαια και κάποιο discount με το ανάλογο guild perk , αλλά γενικά αν σε ενδιαφέρει μόνο το mount βρές engineer για να στην craft καλύτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω με τον mage μου εχω 272 Enchanting και 174 Tailoring...Το enchanting λεω να το κρατησω αλλα για το tailoring το σκεφτομαι, αξιζει να βαλω καποιο αλλο prof??

engineering γενικά είναι ακριβότερο όπως το enchanting για να το ανεβάσεις?...ξεπαραδιαστήκαμε λέμε με το δεύτερο :fear:

Εξαρτάται από τον server.

Στον genjuros εμένα μου πήγε ~12k να πετάξω herbalism και να ανεβάσω engineering, χωρίς να φαρμάρω τίποτα φυσικά.

Σε higher population servers χωρίς κατοχικά σύνδρομα λογικά θα σου βγει πολύ λιγότερο.

Είναι και ακριβά τα materials που θέλει η συνταγή:

*1x Salvaged Iron Golem Parts - 3.000g

*8x Goblin-Machined Piston - 8.000g

*1x Elementium-Plated Exhaust Pipe - 1.500g

Αυτά μόνο τα vendor mats που αγοράζεις απο το goblin στην K3, Storm Peaks - βγαίνουν συνολικά 12.500g. Παίρνεις βέβαια και κάποιο discount με το ανάλογο guild perk , αλλά γενικά αν σε ενδιαφέρει μόνο το mount βρές engineer για να στην craft καλύτερα.

ναι πανάθεμα την είναι ακριβά και τα mats...tailoring έχω πάει 525 και το enchanting κάπου 320 αλλά πανάκριβο από εκεί και πέρα

Εξαρτάται από τον server.

Στον genjuros εμένα μου πήγε ~12k να πετάξω herbalism και να ανεβάσω engineering, χωρίς να φαρμάρω τίποτα φυσικά.

Σε higher population servers χωρίς κατοχικά σύνδρομα λογικά θα σου βγει πολύ λιγότερο.

Kul Tiras είμαι επειδή έπαιζαν εκεί κάποιοι φίλοι αλλιώς θα διάλεγα κανέναν πιο high population...λέω να "πετάξω" το enchant και να δω κανά άλλο επάγγελμα αφού δεν έχει κέρδος το tailoring και όλη μέρα BGs και αρένες τα έσοδα δεν ανεβαίνουν :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μάγκες τα φώτα σας!

herb/alch έχει κέρδος ? τότε που έπαιζα τελευταία φορά είχε , τώρα? αξίζει ?

ανέβασα herb και έχω πνιγεί στα herbs δεν έχω τι να τα κάνω , να ανεβάσω alch? αξίζει η να τα πουλήσω και να βάλω αλλο ένα gathering? help ρε σεις να μαζέψω για epic fly στα 70

Επεξ/σία από nicoc89

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 273 Enchanting και 190 tailoring αξιζει να μα8ω κανα gathering επαγγελμα απο τα αλλα που ειναι πιο ευκολα??

Επεξ/σία από pavlos0160

ας κανω μια αποπειρα μεταφρασης λοιπον :devil:

κανενα καλο ρεαλμ PVE απο χορντ μερια ? να κερδιζουν κανενα μπατλεγκραουντ!

ητοι

κανενα καλο βασιλειο (Παικτη εναντιον Περιβαλλον) απο ορδη μερια ; να κερδιζουν κανενα πεδιο μαχης !

πως τα πηγα ; :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...