Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απολαυστικό είναι τελικά να παίζεις τον κάθε χαρακτήρα! Είχα και τις 10 classes και στα 2 factions στον Zenedar. Καλό το wow αλλά νομίζω ότι πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας αλλού.. Λέω εγώ τώρα ;) Tα λέμε στους δρόμους συναγωνισταί, έχουμε καινούρια raid να κάνουμε clear..

294687_10150354179079375_824149374_7787743_1289910416_n.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tailoring - Blacksmithing υποτίθεται πως είναι τα πιο boosted, αλλά κι εγω θα προτιμούσα engineering ώστε να use-άρω synapse springs όποτε κρίνω σκόπιμο. :-)

Εγω τον dudu τον ανεβάζω χωρίς prof και έχω ήδη 600g και έχω αγοράσει τσάντες 16ρες ,dual spec και riding (του 40)

σε όλα τα προηγούμενα chars ανέβαζα μαζι enchanting/jc/engin κλπ αναλόγως το char και με κρατούσε πίσω όσο νάνε .. τώρα όμως θα τον πάω πρώτα 85 για να του βάλω.

Skinning θα βάλω έτσι και αλλιώς αλλα το 2ρο το σκέφτομαι ..

καμια ιδέα?

Oταν κανεις lvl up ξεκινας με Mining και herbalism για να χεστείς στο χρημα. Μετα κρατας λιγα για να ρίξεις καποιο από αυτά και πουλας τα αλλα herbs.. Ειδικα το herbalism στα low level herbs ειναι χρυσωρυχείο γιατι εκμεταλευεσαι καποιον που θελει να ανεβάσει alchemy ή inscription κ θελει απειρα herbs.

επειδή αυτά τα έχω κάνει καμια 10ριά φορές (όσα char είχα δηλαδή) δεν τα ξανακάνω τώρα γιατι βαριέμαι και δεν γουστάρω να κάνω τα ίδια , τώρα απολαμβάνω questing και αργότερα που θα έχω fly θα ανεβάσω σε μια μέρα max δύο prof και θα ειμαι οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...