Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με βέλος που σου λέει που να πάς και κυρίως με το βέλτιστο quest route για κάθε περιοχή ώστε να μην κάνεις καμία περιττή κίνηση/πέρα δώθε. Απλά άψογο αν και θέλει ένα πολύ μικρό σετάρισμα στην αρχή.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα guides. Ήδη ξεκίνησα το διάβασμα. Καμία σχέση με το rotation που έκανα μέχρι τώρα. Θέλει λίγο να σπάς δάχτυλα αλλα τουλάχιστον βγάζω πολύ περισσότερο dmg (αν και αυτά τα casting time είναι λίγο γμσε τα).

Γενικά έχω την εντύπωση οτι ο hunter χρειάζεται λίγο πιάνο για να είναι 100% αποτελεσματικός. Ίσως και να κάνω λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί δεν δοκιμάζεις λίγο survival;

Το δοκίμασε ο αδερφός μου και είδε τρελή διαφορά στα dungeons. Δες το αντίστοιχο guide στο noxxic και, κατά τη γνώμη μου, δοκίμασε και 2-3 διαφορετικά talent builds μέχρι να δεις με ποιο είσαι πιο ικανοποιημένος.

Πάντως μακράν το BM στους Hunters είναι από τα καλύτερα και πιο πολυεργαλεία specs.

Όσο για τον DK, θα διαφωνήσω με τον Vaggos2, προτιμώ τον Blood DK από τον Prot Pala, παρότι προφανώς πάνω από όλα και πρώτα από όλα ο πιο Multi-Motivate τανκ είναι ο Warrior. (εάν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει).

Μα δεν με κατάλαβες... Τον δεύτερο ψάχνουμε τώρα, τον πρώτο τον ξέρουμε!

Ε, μα πές το έτσι αδερφέ μου για να είμαστε σαφής :).

Για τον δεύτερο, νομίζω τότε ότι πρέπει να βάλουμε και το αρκούδι μέσα και μάλιστα με σοβαρή υποψηφιότητα.

σας ευχαριστώ όλους!

το ψάχνω όπως καταλάβατε γιατί μου έχουν μπει διαόλια τώρα να ασχοληθώ σοβαρά και όχι χαλαρά που σκεφτόμουν :devil:

ουτε εγω δεν ξέρω τι θέλω τελικά. :X

Ρε μαγγες αρχισα warlock μιας και παντα ηθελα να παιξω warlock αλλα δεν εχω ιδεα τι talents να του βαλω?? κανεις καμια ιδεα??

Ρε μαγγες αρχισα warlock μιας και παντα ηθελα να παιξω αυτον τον char αλλα δεν εχω ιδεα τι talents να του βαλω...κανεις καμια ιδεα??

Πάντως με κάνα καλό addon τύπου Dougis το solo pve lvl up παραείναι γρήγορο, ιδιαίτερα αν κάνεις και ένα πέρασμα το κάθε instance όταν ανοίγει (με μερικά randoms στην αρχή για το extra xp) είσαι άρχοντας. Δέν θέλω να το ματιάξω αλλα μου πάει πολύ καλά.

Το addon μπορείς να το βρείς και free; Γιατί λίγο που έψαξα το βρήκα μόνο στο official site που ζητάει $$.

παιδιά βρήκα την υγειά μου ! μπορεί να έφαγα κανα 2 μέρες στο ψάξιμο αλλα αποφάσισα να παίξω dudu ΝΕ. (και το racial για tank :devil: ).

ψάχνω Ελληνική guild, αν υπάρχει κάποια πείτε μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπα δεν κάνω horde , βαρέθηκα. Και ο σερβερ ειναι ωραίος! μια χαρά :devil:

ρε τι παίζει με το companion το δεντράκι "? (withers)

δεν το είχα ποτέ και το πήρα τώρα στον dudu και μια ειναι μικρό και ξεραμένο , μια μεγάλο και με φωτεινά μάτια :lol:

edit : --

σε χρόνο ντε τε τον πήγα 27 σχεδόν 28 lvl (questing only) . Αυριο θα προσπαθήσω να τον πάω 45-50 και να ανέβω μπαμ μπαμ

πω με πωρώνει ο άτιμος ο dudu :P

Επεξ/σία από nicoc89

Μέχρι τα 60 instances και μόνο! ανεβαίνεις πριν το πάρεις χαμπάρι, μετά έναν συνδυασμό, εκτός και αν θέλεις για λόγους rp να κάνεις quest.

Μέχρι τα 60 instances και μόνο! ανεβαίνεις πριν το πάρεις χαμπάρι, μετά έναν συνδυασμό, εκτός και αν θέλεις για λόγους rp να κάνεις quest.

μπαα να μου λείπει , ξενερώνω...

1ον Τα noobs και ιδικά αυτά με τα boa που νομίζουν οτι ξέρουν και κάνουν τις χειρότερες πατάτες καταντάν εκνευριστικά.

2ον περιμένεις 7min να σε πάρει για random

3ον Αν εισαι τυχερός και πέσεις σε μέτριο/καλό group μια χαρά , αν πέσεις σε βόδια θες 40-50 min για κάθε run.

οπότε για εμένα questing ftw και μερικά διαλύματα για κανα random που και που. (μετά στα 45-50 που είναι τα πιο βαρετά για εμένα q θα μπω και randoms).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...