Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι race έκανες τελικά; Στον Ravencrest πήγες;

ναι , έκανα human γιατι ήταν το πρώτο μου char και μου έχει λείψει :lol:

Εάν πάει για prot τότε καλύτερα να έκανε Night Elf (2% racial) :)

έκανα human αλλα ούτος η άλλος δεν σκοπευω να παίξω prot main .

ας το εξηγήσω σωστά όμως.

Θα ανέβω σαν fury όμως dungeons θα παίζω μόνο σαν prot .

οπότε να έχω συνηθίσει καλα protection αλλα και να παίξω το αγαπημένο μου spec με τις γκουμούτσες για όπλα :lol:

η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να κάνω night elf όμως δεν τα πολυσυμπαθω σαν char , αν και είχα παλιά.

ναι , έκανα human γιατι ήταν το πρώτο μου char και μου έχει λείψει :lol:

έκανα human αλλα ούτος η άλλος δεν σκοπευω να παίξω prot main .

ας το εξηγήσω σωστά όμως.

Θα ανέβω σαν fury όμως dungeons θα παίζω μόνο σαν prot .

οπότε να έχω συνηθίσει καλα protection αλλα και να παίξω το αγαπημένο μου spec με τις γκουμούτσες για όπλα :lol:

η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να κάνω night elf όμως δεν τα πολυσυμπαθω σαν char , αν και είχα παλιά.

Οκ, εάν απλά το βλέπεις social style κι όχι εν τέλει ending raiding ή έστω semi-core τότε προφανώς καλά έκανες και έφτιαξες αυτό που γουστάρεις.

Κι εγώ τυχαία ξεκίνησα Warrior Nelf καθότι τότε δεν είχα ιδέα τι είναι κάν τα racial :) Εν τέλει, όταν το έμαθα και ψιλοκάηκα και ήθελα να κάνω raiding παράτησα το fury και το arms και το γύρισα σε prot με 2 αντίστοιχα specs.

Εν πάσει περιπτώσει, just a hint. Nowadays (sic) το καλύτερο dps spec για warrior είναι πλέον το Arms κι όχι το Fury.

Επίσης με το Arms μέχρι και την Northrend μπορείς και να τανκάρεις :). Αρκεί να έχεις φυσικά μία ασπιδούλα και το battle stance :).

Καλή τύχη και προπάντων καλή ευχαρίστηση, γιατί αυτό μετράει πάνω από όλα :)

Οκ, εάν απλά το βλέπεις social style κι όχι εν τέλει ending raiding ή έστω semi-core τότε προφανώς καλά έκανες και έφτιαξες αυτό που γουστάρεις.

Κι εγώ τυχαία ξεκίνησα Warrior Nelf καθότι τότε δεν είχα ιδέα τι είναι κάν τα racial :) Εν τέλει, όταν το έμαθα και ψιλοκάηκα και ήθελα να κάνω raiding παράτησα το fury και το arms και το γύρισα σε prot με 2 αντίστοιχα specs.

Εν πάσει περιπτώσει, just a hint. Nowadays (sic) το καλύτερο dps spec για warrior είναι πλέον το Arms κι όχι το Fury.

Επίσης με το Arms μέχρι και την Northrend μπορείς και να τανκάρεις :). Αρκεί να έχεις φυσικά μία ασπιδούλα και το battle stance :).

Καλή τύχη και προπάντων καλή ευχαρίστηση, γιατί αυτό μετράει πάνω από όλα :)

θένξ , τότε arms/prot !

για raiding θα δίξει.. εποχή tbc/wotlk γούσταρα αλλα απο ένα σημείο και μετά άρχισα να εκνευρίζομαι με καταστάσεις του στιλ

"είμαστε μαζεμένοι 25 άτομα , προχωράει το raid κομπλε! γουστάρουμε όλοι και ένας απο τους 25 ξεκινάει καβγα και μανούρα, έχει άδικο και το λένε όλοι , όμως είναι φίλος με τον leader και τότε ο άλλοτε δίκαιος leader τα βάζει με όλους αντί να βάλει τον καραγκιόζη στην θέση του, γινόμαστε αχταρμάς , διαλύετε το raid ενω εχουν βγει τα πρώτα 7 boss άνετα και χωρις wipe-fest και μένουμε με την ξενέρα.

αυτό έγινε κανα 2-3 φορές πριν σταματήσω το game .. και ήταν και βασικός παράγοντας που με ξενέρωσε .. οπότε προς το παρών θα διασκεδάσω το leveling/socializing/pvp κλπ και όταν γίνω ντούκι αν έχω βρει σωστή guild με άτομα που νιώθουν νο prob...

για εμένα έχει σημασία πανω απόλα να κάνω log out και να ειμαι κομπλέ , ούτε να έχω νεύρα ουτε τίποτα , γιατι απο εκει και πέρα χάνει την "μαγεία" του το gaming ...

θένξ , τότε arms/prot !

για raiding θα δίξει.. εποχή tbc/wotlk γούσταρα αλλα απο ένα σημείο και μετά άρχισα να εκνευρίζομαι με καταστάσεις του στιλ

"είμαστε μαζεμένοι 25 άτομα , προχωράει το raid κομπλε! γουστάρουμε όλοι και ένας απο τους 25 ξεκινάει καβγα και μανούρα, έχει άδικο και το λένε όλοι , όμως είναι φίλος με τον leader και τότε ο άλλοτε δίκαιος leader τα βάζει με όλους αντί να βάλει τον καραγκιόζη στην θέση του, γινόμαστε αχταρμάς , διαλύετε το raid ενω εχουν βγει τα πρώτα 7 boss άνετα και χωρις wipe-fest και μένουμε με την ξενέρα.

αυτό έγινε κανα 2-3 φορές πριν σταματήσω το game .. και ήταν και βασικός παράγοντας που με ξενέρωσε .. οπότε προς το παρών θα διασκεδάσω το leveling/socializing/pvp κλπ και όταν γίνω ντούκι αν έχω βρει σωστή guild με άτομα που νιώθουν νο prob...

για εμένα έχει σημασία πανω απόλα να κάνω log out και να ειμαι κομπλέ , ούτε να έχω νεύρα ουτε τίποτα , γιατι απο εκει και πέρα χάνει την "μαγεία" του το gaming ...

Τα guilds τα φτιάχνουν οι κανόνες, οι παίχτες και οι άνθρωποι. Προφανώς και σε τέτοιες περιπτώσεις το GM πρέπει να αποστασιοποιηθεί από το θέμα της φιλίας και να κρατήσει το θέμα των ανθρώπων, αλλιώς θα raidarei μόνος του κάποια στιγμή.

Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα του guild είναι κάτι που θα το δεις με τον καιρό. Προς το παρόν, κάψου όπως πρέπει :)

Arms/Prot το καλύτερο combo που μπορείς να κάνεις.

Πάντως, εγώ για να έχω την πισινή, παίρνω τα 2h x2 για να είμαι safe σε ενδεχόμενο update και nerf του arms.

Arms/Prot το καλύτερο combo που μπορείς να κάνεις.

Πάντως, εγώ για να έχω την πισινή, παίρνω τα 2h x2 για να είμαι safe σε ενδεχόμενο update και nerf του arms.

ναι αυτό θα κάνω. Τώρα στα 15 lvl μπηκα και tankαρα κανα 2 dungeons και μου αρεσε. (ποτε δεν έπαιζα tank , μονο fury/arms) οπότε θα το λιώσω στο prot περισσότερο να το μάθω/συνηθίσω καλύτερα για αργότερα. :lol:

Πάντως με κάνα καλό addon τύπου Dougis το solo pve lvl up παραείναι γρήγορο, ιδιαίτερα αν κάνεις και ένα πέρασμα το κάθε instance όταν ανοίγει (με μερικά randoms στην αρχή για το extra xp) είσαι άρχοντας. Δέν θέλω να το ματιάξω αλλα μου πάει πολύ καλά.

Πείτε μου λίγο επειδή δεν έχω την παραμικρή ιδέα και παίζω καθαρό ανεγκέφαλο korean farming με πιθανότατα σκατένιο rotation...

Ποιά είναι κάποια ιδανικά skill rotations για hunter (pve); Καμιά πρόταση για generic pvp;

Τον ανεβάζω marksmanship αλλα δεν έχω prob να τον αλλάξω. Γενικά αυτό που με καίει τώρα είναι να έχω όσο πιο ασφαλές και γρήγορο pve γίνεται.

Πάντως με κάνα καλό addon τύπου Dougis το solo pve lvl up παραείναι γρήγορο, ιδιαίτερα αν κάνεις και ένα πέρασμα το κάθε instance όταν ανοίγει (με μερικά randoms στην αρχή για το extra xp) είσαι άρχοντας. Δέν θέλω να το ματιάξω αλλα μου πάει πολύ καλά.

τι ειναι αυτό ? με βέλος που σου λέει που να πας?

πόσο ειναι το λιγότερο (αποδεκτό) dps που μπορεί να κάνει ενας hunter mm με item lvl 358 atm ?απαντήστε όποιος ξέρει γιατι θελω κάνω τεστ στον hunter μου μηπως τον έχω σαν εναλλακτική για όταν μπουχτίζω να μπαίνω κανα dung/raid

α!

και παρακαλώ πολύ να με πληροφορήσει κάποιος τα παρακάτω επειδή αρχίζουν και μ μπαίνουν πρίζες για σοβαρό κάψιμο !

DK tank

1. αξίζει ?

2. spec ?

3. build? και γενικότερα κάτι σαν guide που να ισχύει σε αυτό το patch να ξεστραβωθώ.. ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...