Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχοντας ολα τα classes maxed θα σου συνιστουσα druid.

παιζεις ως melee/ranged dps , healer/tank και παντα θα υπαρχει spot για σενα σε raids/dungeons

οποτε και δεν βαριεσαι ευκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό σκεφτόμουν και εγώ

-------

μπορεί κάποιος να μου προτείνει pvp server για παίξω ally ?(έτσι για αλλαγή) γιατι πρώτη φορά που έπαιξα wow έκανα 4 char lvl 70 ally , μετά που μπήκε το wotlk πήγα τα 2 χ 80 και μετά το γύρισα σε horde only.

πάντως με την ξεραΐλα και την βαρεμάρα που πέφτει ψήνομαι άσχημα ... αύριο το πρωί μετά την προπόνηση να πάω να τσιμπήσω μια 2μηνη ..γιατι gw2/tera/diablo 3 που είναι τα games που θα ασχοληθώ αργούν ακόμα...

κατα 99,9% θα κάνω dudu πάντως , αλλιώς εναν human paladin (αν και δεν μου αρέσει η αλλαγή τους) έτσι για το γαμώτο του pvp gear που μου φαίνεται ομορφότερο λολ!!!

όσο θυμάμαι τα ξενύχτια για να ανεβάσω γρήγορα jc/ench στον pala ..

Επεξ/σία από nicoc89

αυτό σκεφτόμουν και εγώ

-------

μπορεί κάποιος να μου προτείνει pvp server για παίξω ally ?(έτσι για αλλαγή) γιατι πρώτη φορά που έπαιξα wow έκανα 4 char lvl 70 ally , μετά που μπήκε το wotlk πήγα τα 2 χ 80 και μετά το γύρισα σε horde only.

πάντως με την ξεραΐλα και την βαρεμάρα που πέφτει ψήνομαι άσχημα ... αύριο το πρωί μετά την προπόνηση να πάω να τσιμπήσω μια 2μηνη ..γιατι gw2/tera/diablo 3 που είναι τα games που θα ασχοληθώ αργούν ακόμα...

κατα 99,9% θα κάνω dudu πάντως , αλλιώς εναν human paladin (αν και δεν μου αρέσει η αλλαγή τους) έτσι για το γαμώτο του pvp gear που μου φαίνεται ομορφότερο λολ!!!

όσο θυμάμαι τα ξενύχτια για να ανεβάσω γρήγορα jc/ench στον pala ..

αρχησε στον ravencrest σε αυτον παιζω και γω...απο τους πιο καλους pvp server και με πολυ κοσμο...

αρχησε στον ravencrest σε αυτον παιζω και γω...απο τους πιο καλους pvp server και με πολυ κοσμο...

ωραία θα μπω να κόψω κίνηση

για horde η ally λες ? μην φάω καμια φόλα :devil:

ωραία θα μπω να κόψω κίνηση

για horde η ally λες ? μην φάω καμια φόλα :devil:

για ally λεω...κανε με add αν μπεις....εδω ειναι ο mage μου και εδω ο dk μου...

Μαλωμένος με τα professions είσαι Παύλο; :-D

οχι απλα βαριομουν και τωρα αποφασισα να τα ανεβασω σιγα σιγα, το enchanting δηλαδη αλλα θελει και ποσα gold να παρει η ευχη...

σ έκανα

τώρα προσπαθώ να αποφασίσω αν μου αρέσει ο dudu να τον συνεχίσω , αλλα είμαι σε σύγχυση :blink: :wacko:

βασικά με μπερδευει το γεγονος πως δεν εχω αποφασίσει πως θα τον παίξω. Μου αρέσει το range του αλλα και το feral για pvp έχει πλάκα...

οπότε πηρα skining και δεν ξέρω τι άλλο να πάρω , καθός θα είναι home alone char στον server οπότε τροφοδοσία απο main γιοκ .

τι πουλάει στο server? στον παλιό μου εβγαζα καλα φράγκα απο mining μια εποχη και μετά τπτ και το έστειλα και έβαλα jc/ench

Dudu σε moonkin είναι αρκετά καλός και έχει και εύκολο rotation σε pve.

Για μένα, κάνε balance για να σου έρχεται πιο εύκολο το OS resto.

Αλλιώς, γύρνα το σε αρκούδο.

Πάντως, μη περιμένεις να έρθει εύκολα το πολύ dps σε κανένα απ τα 2 dps spec πριν το 85 (και το 333 ilvl θα έλεγα).

για ally λεω...κανε με add αν μπεις....εδω ειναι ο mage μου και εδω ο dk μου...

Progress στο DS δεν κάνετε Παύλο?

Btw αφού κάνουμε recruit και μάλιστα στον Ravencrest ορίστε ο δικός μου char :) Όποιος θέλει με κάνει add και μιλάμε Online :)

ψηνόμουν και για lock γιατι τον είχα άχτι απο παλιά αλλα ποτέ δεν έφτιαξα ομως κάπου διάβασα οτι δεν αξίζει τώρα και είπα να μην κανω

Λες να κάνω warrior ? ήταν το πρώτο μου char εποχή tbc και η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει ..για το μόνο char που λυπήθηκα όταν έφαγε perma ban το acc μου...

την ψήνομαι άγρια :devil:

κόβει τώρα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...