pavlos0160 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 64bit client απο δω ! : http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/3988300405#1 το εβαλα αλλα δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα τωρα δεν ξερω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς κανένα instant gold service που όμως να μη σε πιάσουν και φας κανένα μπαν; Ενδιαφέρομαι για RP realm που είναι δύσκολο να βρεις φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς κανένα instant gold service που όμως να μη σε πιάσουν και φας κανένα μπαν; Ενδιαφέρομαι για RP realm που είναι δύσκολο να βρεις φθηνό. Ναι λέγεται herb/ore farming. μη στηριζεις τέτοια μαγαζιά γτ είναι αυτοί που: - χαλάνε την οικονομία των server (δλδ γ@μ@ς τους άλλους που θέλουν να παίξουν) - η μεγάλη πλειοψηφεία των g που πουλάνε είναι από κλεμμένους λογαριασμούς (άρα ενισχύεις το φαινόμενο). Αν θες hog ή δε ξέρω τι είναι τώρα της μόδας απλά κάνε πολύ farming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ^what he said. Άνετα βγάζεις λεφτά έτσι. Βάλε μουσική/ταινία/podcast και ξεκίνα το farming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 άρχισε το ψάρεμα και θα βγάζεις όσα δεν μπορείς να φανταστείς. μεράκι και όρεξη μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 άρχισε το ψάρεμα και θα βγάζεις όσα δεν μπορείς να φανταστείς. μεράκι και όρεξη μονο φιλε ειμαστε στον ιδιο realm και βλεπω οι chars σου ειναι αρκετα μπουρια....παιζει να μπω στην guild σου γιατι ψαχνω guild για raiding αλλα που να βρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Shared achievements στο ΜοP... Ολοι οι alt τουμπανο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.oGatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Η διαφορά της 64-bit από της 32-bit έκδοσης είναι μεγάλη,αλλά θα την καταλάβουν μόνο όσοι τρέχουν το WoW σε PC "τούμπανα" που μπορούν να maxάρουν τα FPS του παιχνιδιού σε Ultra γραφικά. Αν το PC σας δεν είναι High-end μην κάνετε καν αναβάθμιση το Client,τζάμπα χώρος στον σκληρό Εγώ αν και το τρέχω σε ένα αρκετά ικανό για να maxάρει PC,δεν έκανα αυτή την αλλαγή ..είναι ανούσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 αμα εχεις 64 windows τοτε ειναι κριμα να μην το βαλεις και παιζεις ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.oGatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 αμα εχεις 64 windows τοτε ειναι κριμα να μην το βαλεις και παιζεις ακομα Πάει και έρχεται το αν αξίζει να το βάλεις κατά την γνώμη μου =/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασα τον 64bit client σε freeze-αρισμένα pc στην δουλειά, δεν είδα bugs, αλλά ούτε και καμία διαφορά σε loading times και fps. Θα περιμένω λίγο πριν το βάλω σπίτι. Shared achievements στο ΜοP... Ολοι οι alt τουμπανο ! Δηλαδή; Αν είμαι battlemaster ξερωγω με τον main θα είναι και τα alt μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Help παιδια , πηγα να τo κατεβασω...το τρεχω μου λεει να βαλω account , βαζω και δεν δεχεται τα στοιχεια , τι παιζεται? με το ιδιο account παιζω WoW χωρις τετοια προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Help παιδια , πηγα να τo κατεβασω...το τρεχω μου λεει να βαλω account , βαζω και δεν δεχεται τα στοιχεια , τι παιζεται? με το ιδιο account παιζω WoW χωρις τετοια προβληματα. για τι πραγμα μιλας??για τον 64bit client?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή; Αν είμαι battlemaster ξερωγω με τον main θα είναι και τα alt μου; Nαι! θα ειναι κοινα για ολους τους χαρακτηρες του account. Main=alts πλεον. Confirmed : http://blue.mmo-champion.com/topic/216957-shared-achievements/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 για τι πραγμα μιλας??για τον 64bit client?? ναι για την 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις