Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχα διαβασει ενα αρθρο οταν βγηκε το TBC που ελεγε το εξης.

Στις Ασιατικες χωρες οι νεαροτεροι παιχτες προτιμουσαν να φτιαχνουν χαρακτηρες Horde λογω εμφανισης,

και αντιστοιχα στις Δυτικες προτιμουσαν Alliance.

Εξηγουσε οτι ειχε να κανει με τις διαφορετικες "εικονες" που ειχαν μεγαλωνοντας.

Αυτος ηταν και ενας απο τους λογους για την εισαγωγη των Draenai και των Blood Elves στο WoW.

Ηταν races με διαφορετικο σχεδιασμο απο τα αλλα του Faction τους, για να ισορροπηθει λιγο η κατασταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω κάνεις copy τα SavedVariables του χαρακτήρα σε κάποιο άλλο.

πχ αντιγράφεις x:\World of Warcraft\WTF\Account\ΌΝΟΜΑ ACCOUNT\SERVER\ΟΝΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ\SavedVariables και το κάνεις επικόλληση στο φάκελο του χαρακτήρα που θες.

εχει δυο αρχεια SavedVariables να κανω copy paste και τα δυο??

Επισης ξερει κανεις πως μπορω να κανω να μην βγαινει αυτο το target στα boss κατω απο τον χαρτι??

Μόνο αυτό που σου είπα. Στο συγκεκριμένο directory έχει μόνο αυτό το φάκελο. Τώρα για τον χάρτι δεν έχω ιδέα.

το δοκιμασα αντεγραψα τον φακελο variables σε αλλον char και δεν δουλεψε ηταν σαν να μην εκανα τπτ...ξες τι παιζει??

Επιτέλους αυριο μαζι με το patch βγαίνει και ο 64bit client του απλα για οσους ενδιαφέροντε πρέπει να τον κατεβάσουμε ξεχωριστά απο το site της blizzard , δεν θα ειναι ενσωματομένος μεσα στο παιχνίδι για αρχή.

άρα κατεβάζουμε όλο το παιχνίδι αλλά σε 64αρα έκδοση? και εγώ που θέλω και mac και win client >.< και δώστου άπειρο traffic και dl

Οχι απλα θα δώσουν ενα link να το κατεβάσουμε σαν απλό αρχείο και θα το αντικαταστήσει με το 32bit που έχει μεσα τώρα , βέβαια ενοίται οτι πρέπει να έχεις 64bit λειτουργικό :)

τελικά τι σκατά κατεβάσαμε? 10 λεπτά έκανε optimise το pc και κατέβασε από 1,7g το κάθε pc τα update. Μέσα σε αυτά (λογικά) πάντα δεν έχει και την 64άρα έκδοση?

παιδια να ρωτισω κατι, το WoW ειναι free κατι σαν το l2 και το lol η πληρωνεις συνδρομη?

Πληρώνεις μηνιαία συνδρομή, η οποια συνήθως κυμαίνεται γύρω στα 10-11 ευρώ (ανάλογα από πού αγοράζεις game time).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...