dismemberer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 LFR Deathwing 8/8 χτες.. Μπηκα για να δω αν στεκει ακομα το toon μου στους τοπ2 healers , παρα με την ελπιδα να παρω λοοτ... οση τυχη δεν ειχα 7 βδομαδες LFR + 3 normal tries 10ρια, την ειχα χτες.... 2x T13, neck, Madness ilvl390 Healing mace... Best Part : Κανω leave, και πριν καλα καλα το καταλαβω εχω 2χ Maces πανω μου !!!! Το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ item λεμε... Θα τα δαν ολα χα χα...., παντως δεν ηταν σκοπιμα προθεση μου να φυγω με duplicated loot... Καταλαβαινεις ποσα βρισιδια πρεπει να εφαγες, ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καταλαβαινεις ποσα βρισιδια πρεπει να εφαγες, ετσι? χο χο της Ποπης θα εγινε, εδω αλλοι φευγαν με 2 διαφορετικα items και γινοταν παρτυ :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 paulara, new cloak ASAP... μα για sub είναι η bis... λες να υπήρχε αλλη και να μην την είχα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 μα για sub είναι η bis... λες να υπήρχε αλλη και να μην την είχα? φόρα άλλη στη πασαρέλα, χαλάει το μ.ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 H Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει φέτος την ετήσια έκθεση της, την BlizzCon. Η εταιρία εργάζεται πυρετωδώς επάνω στα Diablo III, World of Warcraft: Mist of Pandaria, Starcraft II: Heart of the Swarm και Titan, εκ των οποίων τα τρία πρώτα είναι πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος που διανύουμε, κάτι που την ώθησε να πάρει την απόφαση να μην γίνει BlizzCon 2012, αλλά να επιστρέψει η έκθεση το 2013. Τέλος, έγινε γνωστό ότι τα καθιερωμένα Battle.net World Championships, τα οποία πάντα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της BlizzCon, θα διεξαχθούν κανονικά κάποια στιγμή μέσα στο 2012. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ρε μαγγες ξερει κανεις πως μπορω να ρυθμισω τα addons στον εναν char μου και καπως να βαλω τις ιδιες ρυθμισεις σε ολους μου τους chars χωρις να πρεπει να κανω τις ρυθμισεις στον καθενα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω κάνεις copy τα SavedVariables του χαρακτήρα σε κάποιο άλλο. πχ αντιγράφεις x:\World of Warcraft\WTF\Account\ΌΝΟΜΑ ACCOUNT\SERVER\ΟΝΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ\SavedVariables και το κάνεις επικόλληση στο φάκελο του χαρακτήρα που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδιά μια ερώτηση προς τους veterans του WOW που τα έχουν δει όλα...είναι αλήθεια ότι από Horde μεριά επικρατούν περισσότεροι κάφροι,14χρονοι και IQ ραδικιού?..και όχι δεν τρολλάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Το αντιθετο, αν και μπορω να πω ότι και alliance κ horde τα ιδια σκατα ειναι, με τους alliance να υπερεχουν όχι τοσο πολύ ομως όσο στις αρχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Vanilla εποχές τα πράγματα στην Horde ήταν αισθητά καλύτερα, τουλάχιστον στους σέρβερ που έπαιζα, αν και για να πω την αλήθεια ήταν περισσότερο θέμα σέρβερ παρά faction. Απο τις αρχές TBC και μετά το ίδιο χάλια μου φαίνονται και οι δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) ..Horde τα περισοτερα races ειναι τραγικες σκατοφατσες... (Εξαιρουνται by far = goblins + Blood Elves φυσικα) Ενω εμεις ειμαστε ομορφαντρες, μην μιλησω για τις γυναικες μας !!!...(Υπαρχει ενα θεμα με τους Worgen αλλα.. εχουν Human Form !!!) Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2012 από stefanos9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ..Horde τα περισοτερα races ειναι τραγικες σ@ατοφατσες... (Εξαιρουνται by far goblins + night elfs φυσικα) Ενω εμεις ειμαστε ομορφαντρες, μην μιλησω για τις γυναικες μας !!!...(Υπαρχει ενα θεμα με τους Worgen αλλα.. εχουν Human Form !!!) blood elves θες να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ε ναι μπερδευτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 βασικά blood elves > all όντως οι Hordes έχουν σκατόφατσες αλλά και αυτά τα gnomes ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Χα χα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις