Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

LFR Deathwing 8/8 χτες..

Μπηκα για να δω αν στεκει ακομα το toon μου στους τοπ2 healers , παρα με την ελπιδα να παρω λοοτ...

οση τυχη δεν ειχα 7 βδομαδες LFR + 3 normal tries 10ρια, την ειχα χτες.... :devil:

2x T13, neck, Madness ilvl390 Healing mace... :mrgreen:

Best Part : Κανω leave, και πριν καλα καλα το καταλαβω εχω 2χ Maces πανω μου !!!!

Το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ item λεμε... :whistle: :devil:

Θα τα δαν ολα χα χα...., παντως δεν ηταν σκοπιμα προθεση μου να φυγω με duplicated loot...

Καταλαβαινεις ποσα βρισιδια πρεπει να εφαγες, ετσι? :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταλαβαινεις ποσα βρισιδια πρεπει να εφαγες, ετσι? :-D

χο χο της Ποπης θα εγινε, εδω αλλοι φευγαν με 2 διαφορετικα items και γινοταν παρτυ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Super Moderators

μα για sub είναι η bis... λες να υπήρχε αλλη και να μην την είχα?

φόρα άλλη στη πασαρέλα, χαλάει το μ.ο

H Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει φέτος την ετήσια έκθεση της, την BlizzCon. Η εταιρία εργάζεται πυρετωδώς επάνω στα Diablo III, World of Warcraft: Mist of Pandaria, Starcraft II: Heart of the Swarm και Titan, εκ των οποίων τα τρία πρώτα είναι πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος που διανύουμε, κάτι που την ώθησε να πάρει την απόφαση να μην γίνει BlizzCon 2012, αλλά να επιστρέψει η έκθεση το 2013. Τέλος, έγινε γνωστό ότι τα καθιερωμένα Battle.net World Championships, τα οποία πάντα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της BlizzCon, θα διεξαχθούν κανονικά κάποια στιγμή μέσα στο 2012.

ρε μαγγες ξερει κανεις πως μπορω να ρυθμισω τα addons στον εναν char μου και καπως να βαλω τις ιδιες ρυθμισεις σε ολους μου τους chars χωρις να πρεπει να κανω τις ρυθμισεις στον καθενα???

Νομίζω κάνεις copy τα SavedVariables του χαρακτήρα σε κάποιο άλλο.

πχ αντιγράφεις x:\World of Warcraft\WTF\Account\ΌΝΟΜΑ ACCOUNT\SERVER\ΟΝΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ\SavedVariables και το κάνεις επικόλληση στο φάκελο του χαρακτήρα που θες.

ρε παιδιά μια ερώτηση προς τους veterans του WOW που τα έχουν δει όλα...είναι αλήθεια ότι από Horde μεριά επικρατούν περισσότεροι κάφροι,14χρονοι και IQ ραδικιού?..και όχι δεν τρολλάρω :-D

Το αντιθετο, αν και μπορω να πω ότι και alliance κ horde τα ιδια σκατα ειναι, με τους alliance να υπερεχουν όχι τοσο πολύ ομως όσο στις αρχες.

Vanilla εποχές τα πράγματα στην Horde ήταν αισθητά καλύτερα, τουλάχιστον στους σέρβερ που έπαιζα, αν και για να πω την αλήθεια ήταν περισσότερο θέμα σέρβερ παρά faction. Απο τις αρχές TBC και μετά το ίδιο χάλια μου φαίνονται και οι δύο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..Horde τα περισοτερα races ειναι τραγικες σκατοφατσες... :mrgreen: (Εξαιρουνται by far = goblins + Blood Elves φυσικα)

Ενω εμεις ειμαστε ομορφαντρες, μην μιλησω για τις γυναικες μας !!!...(Υπαρχει ενα θεμα με τους Worgen αλλα.. εχουν Human Form !!!) B)

Επεξ/σία από stefanos9

• Super Moderators

..Horde τα περισοτερα races ειναι τραγικες σ@ατοφατσες... :mrgreen: (Εξαιρουνται by far goblins + night elfs φυσικα)

Ενω εμεις ειμαστε ομορφαντρες, μην μιλησω για τις γυναικες μας !!!...(Υπαρχει ενα θεμα με τους Worgen αλλα.. εχουν Human Form !!!) B)

blood elves θες να πεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...