Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

DL install is the best, παιζεις και ενω κατεβαζει...

Εμενα βεβαια μαζι με τα add-ons ειναι 27GB.

Το εβγαλα, Cut-Paste απο το D: που ειναι συμβατικος δισκος 7200rpm, ... και το εβαλα στο Boot C: που ειναι SSD !!!!..

Αλλο feeling παιδια και αλλα load/response times... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :devil:

Πετας το folder οπου γουσταρεις και σε οποιο pc γουσταρεις και παιζεις...

ποιον ssd εχεις??εχει μεγαλη διαφορα απο τον συμβατικο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και ερωτω εγω ... Εχεις στο account σου το wow + tbc ....και δεν περνεις το Wrath αλλα απευθειας το Cataclysm . Γινεται εγκατασταση ; Γιατι αν γινεται κουτσα στραβα το 70 εως 78 μπορεις να το παρεις με πολυ λιωσιμο βεβαια στα πρωτα lvl σε tbc dungeon και μετα κανα bg....Θεωρητικα μπορεις να φτασεις 78 ... αλλα γινεται ; Ξερει κανεις ; Με ρωτησε πριν λιγο πελατης και του ειπα οχι αλλα δεν ειμουν και πολυ σιγουρος .

και ερωτω εγω ... Εχεις στο account σου το wow + tbc ....και δεν περνεις το Wrath αλλα απευθειας το Cataclysm . Γινεται εγκατασταση ; Γιατι αν γινεται κουτσα στραβα το 70 εως 78 μπορεις να το παρεις με πολυ λιωσιμο βεβαια στα πρωτα lvl σε tbc dungeon και μετα κανα bg....Θεωρητικα μπορεις να φτασεις 78 ... αλλα γινεται ; Ξερει κανεις ; Με ρωτησε πριν λιγο πελατης και του ειπα οχι αλλα δεν ειμουν και πολυ σιγουρος .

Προσφάτως μου έλεγε ένας φίλος ότι δεν μπορεί να πάρει τις quest για Cata εάν δεν είναι 80. Αλλά νομίζω ότι κάτι κάνεις λάθος. Το tbc ήταν 60-70 κι το WotLK 70-80. Θεωρητικώς, ενώ κάποια από τα tbc dungeons δίνει xp's, δεν είμαι βέβαιος ότι φτάνεις το 78 (ακόμη και σε hc level). Ανεξάρτητα με αυτό, το Cata είναι ένα expansion όχι όμως ανεξάρτητο από τα προηγούμενα. Κι εάν θυμάμαι καλά, πάνω στο κουτί αναφέρεται ότι χρειάζεται όλη την προηγούμενη σειρά εκτός από το main game. Εν ολίγης νομίζω ότι μια χαρά τα είπες στον πελάτη :)

Δεν το έχω ψαξει αλλα για να κανεις ινσταλλ το cataclysm θελεις wrath και για να πας στις περιοχες του catraclysm θελεις 80lvl και πανω, οχι 78, ασχετως αν για wrath k tbc ήθελε 58 κ 68.

ποιον ssd εχεις??εχει μεγαλη διαφορα απο τον συμβατικο??

ενω εναν ocz-vertex2 120GB.

Δεν θα σου ελεγα μεγαλη γιατι ειναι λιγο σχετικο και υποκειμενικο, αλλα διαφορα εχει κυριως στο overall feeling response και τα loading times, σε αλλα πραματα ειναι το ιδιο.

Τι θελω να πω... ΑΝ εισαι με συμβατικο και συγκρινεις καπακι μετα σε συγχρονο SSD θα καταλαβεις διαφορά.

Εστιαζω σε γρηγοροτερα loading times και απαλαγη ενος ψιλοκοληματος στα καρε / (freeze) που τρως online οταν px αλλαζεις τοπιο/περιοχη μερικες φορες..

Δεν παιζει αυτο. Δεν μπαινει key Cata, αν δεν εχει δει Wrath key license πρωτα. 70lvl θα εισαι capped, τελος.

Και να επαιζε παντως, με 19Κ XP που δινουν τα random dungeon/BGs απο ΤΒC και με gear / mob Exp "αστο καλυτερα" σε βλεπω να εκανες κανα χρονο να πηγαινες απο 70-77.... :mrgreen: :mrgreen:

Απο 77-80 σε αλλα 4 χρονακια μια χαρα ... :mrgreen:

Θα σου βγει και η πιστη να βγαλεις ενα random TBC dungeon για xp της πλακας και gearilvl~100, ενω lvl68 με Wrath ριχνεις μερικα UK (για random bonus LFG+ 33K xp πρεπει να εισαι 69) και πας 70 σε dt, με gear μπλεδακια/πρασινακια ilvl155.... :devil: (ανεβαζα priest alt προσφατα, και στα λεω απο πρωτο χερι..)

Επισης ενω απο 58 πας ΤBC, απο 68 Wrath, για Cata πρεπει να 80ρισεις ... :shifty:

:shock: :shock: Ωραιος φιλε, congrats!!!

Περιμενω screenshot με το dps σου στον ultraxion :P

ας τον βάλουν να τρώει backstabs για να τον παίξω sub και θα σου στείλω φωτογραφία με τον ultraxion να κλαίει...

αν και απο ότι είπαμε θα πάμε σήμερα lfr σαν παρέα με κανά 3-4 staff και εγώ να trollaroume τους randoms

πάντως η αίσθηση του server first σε έναν server σαν τον ravencrest (που είναι τεράστιος) είναι άλλο πράγμα. ήρθε ενα guild και με είπε ότι έμαθαν ότι ένας στην sw έκανε τα όπλα και ήρθαν να τα δούνε και μπήκα σε Party μαζί και μόνο που δεν δάκρυσαν

αν και απο ότι είπαμε θα πάμε σήμερα lfr σαν παρέα με κανά 3-4 staff και εγώ να trollaroume τους randoms

Εμεις αυτο το κανουμε σε normal dungeons :-D

2 mages με legendary εγω με την priest και 2 randoms, και αναρωτιουνται γιατι τα bosses πεφτουν σα μυγες :-D

Παντως πολλα congrats ρε φιλε, και για το server first και για τα daggers. Επαιξες καθολου αφου τα πηρες? Ποση διαφορα ειδες στο dps σου?

ps - Ακομα δε καταλαβαινω πως με λιγοτερα kills απο μενα εχεις τοσο καλυτερο gear :cry:

Με rolls τα παιρνετε τα items? :-D

Πως γινεται λιγοτερα kills οταν φαρμαρω 8/8 απο day 1? εκτος εαν αλλαξες faction και εκανες reset. Για το gear εχω 4/8 αλλα με dk και pala μιας και κανω assist με οτι χρειαζεται. Οσο για τα daggers θα πω προς απογευμα comments

LFR Deathwing 8/8 χτες..

Μπηκα για να δω αν στεκει ακομα το toon μου στους τοπ2 healers , παρα με την ελπιδα να παρω λοοτ...

οση τυχη δεν ειχα 7 βδομαδες LFR + 3 normal tries 10ρια, την ειχα χτες.... :devil:

2x T13, neck, Madness ilvl390 Healing mace... :mrgreen:

Best Part : Κανω leave, και πριν καλα καλα το καταλαβω εχω 2χ Maces πανω μου !!!!

Το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ item λεμε... :whistle: :devil:

Θα τα δαν ολα χα χα...., παντως δεν ηταν σκοπιμα προθεση μου να φυγω με duplicated loot...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...