Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίζω αρκετά χρόνια το game, pvp πάντα, και θα ήθελα να μου προτείνεται realms που πιστευεται οτι αξιζει να κάνω xfer οπου να μπορεί να υπάρχει υψηλό επιπεδο pvp. Ψαχνω παίκτες για arena me 2.2k-2.4k rating xp. Στους servers που σκέφτεστε να προτείνετε μην συμπεριλάβεται τον Outland καθως εκεί είναι ο old main char μου οπότε ψηλο-ξέρω τι παίζει :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναμφισβήτητα Stormscale ως horde

ριξε ωστοσο μια ματια στα rankings , πριν επιλεξεις realm.

http://www.arenajunkies.com/rankings/player/?sort=&region_id=EU&battlegroup_id=-1&realm_id=-1&faction_id=-1

Οι Paragon "μετακομισαν" στον ravencrest. Καλη τυχη ευχομαι σε οσους ειναι σε αυτο το server.

Εγω απο τη μερια μου σκεφτομαι οτι θα εχουμε παλι τη δυνατοτητα να προσπαθησουμε για server first στον Lightning's blade :rolleyes:

Πιο γρήγορoς τρόπος για install απο το 0? Έχω όλα τα games σε dvd απλά σκέφτομαι μήπως με τα update κτλ βγεί μία η άλλη να το κατεβάσω. Για πείτε. Επίσης υπάρχει κάτι σε reward/ressurect για account παγωμένο απο πέρσι/πρόπερσι;

Οι Paragon "μετακομισαν" στον ravencrest. Καλη τυχη ευχομαι σε οσους ειναι σε αυτο το server.

Εγω απο τη μερια μου σκεφτομαι οτι θα εχουμε παλι τη δυνατοτητα να προσπαθησουμε για server first στον Lightning's blade :rolleyes:

Horde ή alliance έχεις στον LB;

Πιο γρήγορoς τρόπος για install απο το 0? Έχω όλα τα games σε dvd απλά σκέφτομαι μήπως με τα update κτλ βγεί μία η άλλη να το κατεβάσω. Για πείτε. Επίσης υπάρχει κάτι σε reward/ressurect για account παγωμένο απο πέρσι/πρόπερσι;

Αν το κατεβάσεις και το περάσεις θα γλυτώσεις μπόλικα GB στο σκληρό σου, θα βγει ~20.

Με τα CD θα σου βγει αρκετά παραπάνω, δε ξέρω γιατί, πρόσφατα το παρατήρησα σε παλιές και νέες εγκαταστάσεις στα pc του μαγαζιού.

Ο γρήγορος τρόπος βέβαια είναι copy - paste όλο το wow folder από κάποιον γνωστό που το έχει ήδη (παίζει σαν portable).

Το scroll of resurrection άκουσα πως το απενεργοποίησαν, αλλά στείλε το mail να δοκιμάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το dl install >all απο ότι βλέπω. Απο τα πρώτο ~1gb σου δίνει επιλογή να μπείς κανονικά στο game αν και έχεις κάποιους ingame περιορισμούς. ~12gb λέει οτι είναι σύνολο. Δυστυχώς το acc in frozen οπότε δεν έχει νόημα (δεν ξέρω αν μπορώ να μπώ με trial μέχρι να βάλω gamecard). Θα σε στείλω μόλις πάρω μην πάει τζάμπα το rez (αν ισχύει). Thanks

edit: Εγκυκλοπαιδικά παίζεις κανονικότατα απο το 1gb ήδη και κατεβάζει τα υπόλοιπα στο background. Ενεργοποίησα το free που είναι μέχρι 20lvl για να το δοκιμάσω και μπήκε αμέσως χωρίς κολλήματα κτλ. Πολύ μπροστά η blizzard.

Επεξ/σία από klainmaingr

DL install is the best, παιζεις και ενω κατεβαζει...

Εμενα βεβαια μαζι με τα add-ons ειναι 27GB.

Το εβγαλα, Cut-Paste απο το D: που ειναι συμβατικος δισκος 7200rpm, ... και το εβαλα στο Boot C: που ειναι SSD !!!!..

Αλλο feeling παιδια και αλλα load/response times... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :devil:

Πετας το folder οπου γουσταρεις και σε οποιο pc γουσταρεις και παιζεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...