Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίζω The Venture Co Alliance και έχω μπουχτίσει. Μιλάμε για νέκρα και κασίδα, κανονικά και δια νόμου.

Ούτε LFR δεν βρίσκει Σάββατο μεσημέρι, που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται ο κακός χαμός.

Ξεκίνησα να ανεβάζω goblin warlock στον Ravencrest μπας και παίξω με τον Zazopoulo, αλλά τώρα είδα ότι ο Soultaker είναι Alliance. Όχι άλλο Alliance, φτάνει, 3 85άρηδες και 2 80άρηδες έχω χώρια κάτι μικρά altάκια από 15 έως 60. :P

Κανένας crowded realm από Horde μεριά, για να γνωρίσουμε και νέα μέρη, υπάρχει?

E, ναι ρε συ LRoi, οι Hordes είναι λίγο .....φατσες :). Εμείς είμαστε ομορφάντρες :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε σκέψου ότι το legendary το φτιάχνεις από 6 weeks έως 16 (ανάλογα σε 25άρι και 10άρι και ανάλογα εάν είσαι τυχερός ή γκαντέμης όπως εγώ). Η γκαντεμιά μου με πήγε περίπου 1 εβδομάδα και κάτι πίσω. τώρα μου μένουν 2 εβδομάδες full clear και μετά να φάω άλλα 1-2 bosses + dw.

και για του λόγου του αληθές να ο μικρός (γράφει πότε πήρα το stage 2 που είναι και το ποιο δύσκολο)

(όχι δεν είναι male, είναι bug του armory)

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Zf%C3%B8ur/simple

Με πανω κατω τα ιδια kills και το gear σου ειναι η μερα με τη νυχτα με το δικο μου.

Ατυχε! :-D

Επεξ/σία από dismemberer

/shy, σκέψου ότι σε κάθε video μας υπάρχει αναφορά για το φοβερό (ΔΕΝ!) επίπεδο του humor μου >.<

they just can't understand me....

ps1: dismemberer, 1) ξερνάει vanquisher 2) ξερνάει leather γενικά 3) σκέψου ότι αν και τιτανομέγιστο lootwhore έχω πασάρει άπειρα πράγματα λόγω των περτικαλί. απλά έτυχε (όπως έτυχε και δεν είμαστε 3-4/8 hc ακόμα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Ρε σεις τι κοσμος υπαρχει..

Ντυνω τη mage μου αυτο τον καιρο και σπαμαρω random hot.

Τυχαινει το hour of twilight και το boss με τα fragments.

Λεω στο group το εξης : "Καθαριστε εσεις κανα δυο group εδω γυρω απτο boss και παω εγω να μαζεψω τα fragments οκ?" οκ μου λενε.

Καθαριζουν ενα group και το τανκ αρχιζει να παραληρει.

" Ο hunter κανει 10κ dps, ο mage ( εγω, που μαζευα τα fragments ) δε dpsarei καθολου..Γιατι ειμαι εδω? Για να σας boostarο? "

Και μετα απαυτο κανει pull το boss και φευγει. Wtf :fear:

Παιδια ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος να ανεβασεις Αlt τιγκα στα Heirlooms (40%+ exp boost) ?

Μεχρι τωρα κανω LFG (Disc/Holy Priest, level 51 ) σαν healer βρισκω πολυ ευκολα γκρουπ...

Τα dungeon εχουν αρχισει και γινονται λιγο μεγαλα τωρα και με χαλαει λιγο αλλα... pvp μηπως παει γρηγοροτερα ?

Aπο 80-85 μενεις με 20% exp boost.. (@α@ακιες της Βλιζζ ?) Questing εκει η τα ιδια?

Παιδια ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος να ανεβασεις Αlt τιγκα στα Heirlooms (40%+ exp boost) ?

Μεχρι τωρα κανω LFG (Disc/Holy Priest, level 51 ) σαν healer βρισκω πολυ ευκολα γκρουπ...

Τα dungeon εχουν αρχισει και γινονται λιγο μεγαλα τωρα και με χαλαει λιγο αλλα... pvp μηπως παει γρηγοροτερα ?

Εγώ που ανέβασα 2ο warrior σαν dps απο το 1 με heirlooms το έκανα σε 12 μέρες παίζοντας περίπου 4 ώρες κάθε μέρα και πηγαίνοντας σφαίρα σε continent που είχα φάει στη μάπα. Σίγουρα το LFG δίνει πολλά κι εάν έχεις καλό τανκ φέυγει σφαίρα όσο μεγάλο κι εάν είναι (άσε που σου δίνει και φουλ XP). Μία συμβουλή γιατί το βρήκα μπροστά μου και την έφαγα πικρά. Κράτα το καλύτερο ilevel gear που σου πέφτει για κάθε ένα από τα heirloom που έχεις όταν φτάσεις northrend. Γιατί εκεί ζητάει ελάχιστο ilevel και τα heirlooms είναι ilevel 1 και δεν αλλάζει ότι lvl και να είσαι (checkαρέ το και τώρα). LFG και πάλι LFG και θα είσαι άρχοντας.

Τώρα για το new continent μαζί με LFG πρέπει να κάνεις και questing κι αυτό για να πάρεις νέα gear για να πιάσεις το ilvl για να μπεις σε dungeon. Προσωπικά έφαγα περισσότερο χρόνο για να τον κάνω από 80 - 85 παρά για να τον φτάσω μέχρι το 80.

Κράτα το καλύτερο ilevel gear που σου πέφτει για κάθε ένα από τα heirloom που έχεις όταν φτάσεις northrend. Γιατί εκεί ζητάει ελάχιστο ilevel και τα heirlooms είναι ilevel 1 και δεν αλλάζει ότι lvl και να είσαι (checkαρέ το και τώρα). LFG και πάλι LFG και θα είσαι άρχοντας.

Ρε Soultaker μπραβο, δεν το ειχα σκεφτει αυτο, εχεις δικιο , στο armory μου βγαζει τραγικα χαμηλο ilvl, αφου βλεπει 6-7 heirlooms σαν ilvl1..

Αλλη μια @α@αρια που η Βλιζζ την εχει αφησει στην τυχη της....

Thx :devil:

Ρε Soultaker μπραβο, δεν το ειχα σκεφτει αυτο, εχεις δικιο , στο armory μου βγαζει τραγικα χαμηλο ilvl, αφου βλεπει 6-7 heirlooms σαν ilvl1..

Αλλη μια @α@αρια που η Βλιζζ την εχει αφησει στην τυχη της....

Thx :devil:

No worries :) Όντως παπαριά, από την άλλη θα ήταν ολίγον δύσκολο να είχε ilvl ένα αντικείμενο που αυξάνει ανά lvl char. Γιατί δεν θα μπορούσαν εύκολα να ορίσουν αυτό το ivl και κυρίως τι θα βάζανε πχ όταν έφτανες 85? θα ήσουν απευθείας σε ilvl 300? ή 272 ή 316 ή 333 ή 359? Γενικώς θα ήταν λίγο σύγχιση, αλλά θα μπορούσαν και να βάζανε τον μ.ο των ilvl για να μπεις ίσα ίσα στα πρώτα heroics (αλλά αυτό σήμαινε ότι δεν θα έβλεπες καθόλου το content, κάτι που θα μείωνε τις ώρες ενασχόλησεις σου με ότι συνεπάγεται αυτό :) ).

Ναι, αν και δεν πρεπει να ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται, μπορει να κανω και λαθος βεβαια...

Ta heirlooms ειναι ισαξια με μπλεδακα του ιδιου level, στο 85 καντο mapped σε μπλεδακι average κατι σε 316, ετσι αλλιως θα γινουν replaced μετα..Παντως 359 δεν το κανεις με τιποτα, ειναι και epic, ουτε καν 342 μπλε..

Το WoW είναι πάντα επίκαιρο. Βεβαιώσου όμως πρώτα ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με τα γραφικά (σε πολλούς φαίνονται "κάπως", καθώς περιμένουν σε MMORPG να δουν γραφικά επιπέδου... Skyrim).

Σε κάθε περίπτωση παίξε και το 10ήμερο τζαμπέ trial, πριν αποφασίσεις για οποιαδήποτε αγορά.

Σε κάθε περίπτωση παίξε και το 10ήμερο τζαμπέ trial, πριν αποφασίσεις για οποιαδήποτε αγορά.

To trial εδώ και αρκετούς μήνες, δεν έχει χρονικό περιορισμό. Μπορείς να παίζεις για όσο καιρό θέλεις με μέγιστο level το 20, και χωρίς δυνατότητα in game Mail.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...