dismemberer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ερωτηση παιδες. Συνηθως βαζω queue για random dungeon αλλα επειδη βαριεμαι να περιμενω μεσα στο wow ( το κανω με τον αλτ που ειναι dps και το queue ειναι συνηθως κανα 10λεπτο) βγαινω στα windows και διαβαζω καμια σελιδα/κανα φορουμ κλπ. Λογω αυτου λοιπον, εχω χασει απειρα dungeons. Υπαρχει καποιο add-on η ισως καποια in-game επιλογη που να σε ειδοποιει με καποιον ηχο ας πουμε, οταν το παιχνιδι βρισκει group? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Etheros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Options--->Sound---> και tick το Sound in Background Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Options--->Sound---> και tick το Sound in Background Αυτο και ανοιξε φουλ τον ηχο απο wow οπως κ τα ηχεια ώστε να μην το χασεις όταν πρέπει να πατησεις το κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 για το fishing υπαρχει κανενα addon για να ακουμε τον ηχο οταν πιανουμε κατι, εαν το wow ειναι στο background ? παλιοτερα υπηρχε το fishping αλλα εγκαταλειφθηκε. η συγκεκριμενη παραπανω επιλογη μεσα απο τα options δεν δουλευει για το fishing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Lol Ρε Dream ποσο το πηρες αυτο το account απο περιεργεια ??? Το έχω απο τον Φεβρουάριο του 2005. Το θέμα είναι δεν κατάλαβα απο τους άλλους προς τη ειρωνεία όταν ανέφερα ότι έχω 400k σε gold συνολικά και στους 5 85αριδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Το έχω απο τον Φεβρουάριο του 2005. Το θέμα είναι δεν κατάλαβα απο τους άλλους προς τη ειρωνεία όταν ανέφερα ότι έχω 400k σε gold συνολικά και στους 5 85αριδες. όταν σου είπε ο Liopyr να κάνεις και κάνα enchant (γιατί έχεις αφήσει κάποια items unenchanted) του απάντησες ότι έχεις όλα τα professional skills στο max, πράγμα τελείως άκυρο, για αυτό υπέθεσαν ότι αγόρασες το account και ότι δεν γνώριζες το game... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 >οσο ακυρο ειναι και να αναπαραγεις και τα "professional skills" professions ειναι το σωστο, μετα απο τοσα χρονια gaming .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μιλώντας στη διάλεκτο του WoW, όντως, professions είναι το σωστό. Μιλώντας αγγλικά και τα 2 σωστά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 καλά όλοι καταλάβαμε τι εννοούσε κι ας ήταν λάθος διατυπωμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 όταν σου είπε ο Liopyr να κάνεις και κάνα enchant (γιατί έχεις αφήσει κάποια items unenchanted) του απάντησες ότι έχεις όλα τα professional skills στο max, πράγμα τελείως άκυρο, για αυτό υπέθεσαν ότι αγόρασες το account και ότι δεν γνώριζες το game... Εγω νόμιζα ότι μου είπε για enchanting για αυτόν τον λόγο θεώρησα ότι μου είπε και του απάντησα για professional skills Anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παίζω The Venture Co Alliance και έχω μπουχτίσει. Μιλάμε για νέκρα και κασίδα, κανονικά και δια νόμου. Ούτε LFR δεν βρίσκει Σάββατο μεσημέρι, που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται ο κακός χαμός. Ξεκίνησα να ανεβάζω goblin warlock στον Ravencrest μπας και παίξω με τον Zazopoulo, αλλά τώρα είδα ότι ο Soultaker είναι Alliance. Όχι άλλο Alliance, φτάνει, 3 85άρηδες και 2 80άρηδες έχω χώρια κάτι μικρά altάκια από 15 έως 60. Κανένας crowded realm από Horde μεριά, για να γνωρίσουμε και νέα μέρη, υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγω lightning's blade που ειμαι εχει αρκετο κοσμο (full horde) Αρκετο για να βρισκεις να κανεις τη δουλεια σου ( και pugs σε raids παιζουν, και transmog runs και οτι θες) χωρις ομως να περιμενεις σε queue για να μπεις στο game. Αν θες ελα και σε βοηθαω και εγω στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Με τί όνομα σε βρίσκω? Σκέφτομαι να ανεβάσω εκεί που είμαι τώρα τον lock που μπορώ να έχω και λεφτά και τα boa items για να ανέβω τσακ μπαμ και να τραβήξω μετά ένα transfer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Γενικα λεω, ποσο θα σου παρει συνολο για τα legendary? 2 μηνες? Λιγο δεν ειναι? ε σκέψου ότι το legendary το φτιάχνεις από 6 weeks έως 16 (ανάλογα σε 25άρι και 10άρι και ανάλογα εάν είσαι τυχερός ή γκαντέμης όπως εγώ). Η γκαντεμιά μου με πήγε περίπου 1 εβδομάδα και κάτι πίσω. τώρα μου μένουν 2 εβδομάδες full clear και μετά να φάω άλλα 1-2 bosses + dw. και για του λόγου του αληθές να ο μικρός (γράφει πότε πήρα το stage 2 που είναι και το ποιο δύσκολο) (όχι δεν είναι male, είναι bug του armory) http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Zf%C3%B8ur/simple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ε σκέψου ότι το legendary το φτιάχνεις από 6 weeks έως 16 (ανάλογα σε 25άρι και 10άρι και ανάλογα εάν είσαι τυχερός ή γκαντέμης όπως εγώ). Η γκαντεμιά μου με πήγε περίπου 1 εβδομάδα και κάτι πίσω. τώρα μου μένουν 2 εβδομάδες full clear και μετά να φάω άλλα 1-2 bosses + dw. και για του λόγου του αληθές να ο μικρός (γράφει πότε πήρα το stage 2 που είναι και το ποιο δύσκολο) (όχι δεν είναι male, είναι bug του armory) http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Zf%C3%B8ur/simple δικος σου ειναι αυτος ο τρελαμενος rogas?? παιζω και γω στον ravencrest.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις