liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 400k, κάνε και κάνα enchant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 400k, κάνε και κάνα enchant. εχω ολα τα profesional skills στο maximum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εχω ολα τα profesional skills στο maximum Άλλα γι' άλλα της Παρασκευής το γάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 lol ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 silver allert, ebay detected ps1: αυτό ειναι ένα ελληνικό κείμενο για να postaro το trolopost μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 400k, κάνε και κάνα enchant. εχω ολα τα profesional skills στο maximum Lol Ρε Dream ποσο το πηρες αυτο το account απο περιεργεια ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 άντε άλλες 2 εβδομάδες 25άρια και 1x dw kill για το νέο μου legendary και μία μεγάλη (λογικά) άνω τελεία στο wow... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 γαμ.. το κερατο μου με το LFR Loot.... 2η βδομαδα παλι τα ιδια στο Madness of Deathwing... Τυπος κερδιζει και τα 2 rolls για το 2Η caster staff + το 1Η Healing mace (ilvls 390) Κλασικα σε χρονο dt εχει γινει καπνος ο τυπος ... Deja Vu ! Στο ιδιο εργο θεατες. Αυτο πρεπει να το φτιαχει η Blizzard. Οχι 2 win rolls σε single LFR boss... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 γαμ.. το κερατο μου με το LFR Loot.... 2η βδομαδα παλι τα ιδια στο Madness of Deathwing... Τυπος κερδιζει και τα 2 rolls για το 2Η caster staff + το 1Η Healing mace (ilvls 390) Κλασικα σε χρονο dt εχει γινει καπνος ο τυπος ... Deja Vu ! Next Week παλι..¨) Αυτο πρεπει να το φτιαχει η Blizzard. Οχι 2 win rolls σε single LFR boss... lfr madness, πέφτουν 4χ healing mace, rollaroun όλοι (μέχρι και οι πέτρες), τα κερδίζει και τα 4 ένας druid πιο πράσινος και απο τα λάχανα, λέει "ty" και φεύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 άντε άλλες 2 εβδομάδες 25άρια και 1x dw kill για το νέο μου legendary και μία μεγάλη (λογικά) άνω τελεία στο wow... Σα πολυ γρηγορα δεν ειναι ρε συ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 όχι αν σκεφτείς ότι είμαι stage 2 εδώ και 2 εβδομάδες και έχω 25/60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Γενικα λεω, ποσο θα σου παρει συνολο για τα legendary? 2 μηνες? Λιγο δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τσακ μπαμ το fix τελικα .. including in patch 4.3.2, where it'll no longer be possible to win two of the same item for a single boss kill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τσακ μπαμ το fix τελικα .. Φαντάσου πόσο κράξιμο έφαγαν για αυτό για να το βγάλουν τόσο γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κανονικά θα πρέπει να το φτιάξουν να μη μπορείς να need-άρεις και αν έχεις πάρει παλιότερα το ίδιο item. Σε κάθε LFR μπαίνουν 10 guildies και need-άρουν το σύμπαν για να το κάνουν trade στον δικό τους. Αν δε σε πολυπηγαίνει και το roll δε σου κάθεται ποτέ item, εγώ 3 έχω πάρει όλα κι όλα και τα έχω τρέξει σε όλα τα reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις